lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Procesoare si chipseturi
Connect with Facebook

Procesoare si chipseturi CPU, MCP, MCH, ICH, IOH, etc


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-12-2018, 19:41   #6681
kruder
Member
 
kruder's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: BV
Posts: 209
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Leak despre seria Ryzen 3000
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	amd-leak.jpg
Views:	116
Size:	209.2 KB
ID:	64716  
__________________
MAGGOTS !!
kruder is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 21:06   #6682
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,703
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Shitdozer?
Adica nu a dat mita lui Dell si HP ca sa bage doar procesoare Intel in computere. Intel a facut faze de genul asta.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 22:38   #6683
blajik
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 70
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sa speram ca e adevarat leakul. Asa o sa mai puna si Intel botu pe labe. Ma bucur mult pt AMD daca reuseste asa salt la frecvente.
blajik is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 00:40   #6684
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,706
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cred ca tipul asta e ok, nu?!?

__________________
GAMING gear™ i9-9900K/5000MHz/1,330V||MoRa 360 & LECO custom loop watercooling GPU+CPU||Gigabyte GTX1080 Ti Extreme WB & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z390 Taichi Ultimate||2x8 Gb [email protected] CL15-1,36V||Samsung NVMe 1TB+512GB + 2x2TB RAID 1 Samsung S-Ata SSD||Corsair RMX850W||Asus ROG Swift PG27VQ 3D LED 144Hz||NZXT 440 case, Win 10.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 12:14   #6685
Razvan_M
Member
 
Razvan_M's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Deja e coada la TSMC pentru 7nm
https://www.overclock3d.net/news/mis...d_in_h1_2018/1

Sa nu ne așteptăm la preturi foarte mici (poate doar pe hârtie), zic.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Last edited by Razvan_M; 07-12-2018 at 12:18.
Razvan_M is online now   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 14:12   #6686
Ares
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 236
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

2700X. Crosshair Hero VII + Corsair LPX 3000Mhz = NO GO. Atatea BSOD cate am vazut in 2 ore nu am vazut in viata mea. Orice setat am facut in bios + update de bios nu au mers la 3000Mhz. Am citit ghiduri de setari, bios...nimic, pur si simplu bsod. daca ar fi fost sistemul meu l-as fi aruncat pe geam.
Ares is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 14:53   #6687
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,501
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

Poate ai vreo componenta defecta.
In mod normal nu ar trebui sa ai nici un Bsod pe default.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 15:02   #6688
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,703
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by Ares View Post
2700X. Crosshair Hero VII + Corsair LPX 3000Mhz = NO GO. Atatea BSOD cate am vazut in 2 ore nu am vazut in viata mea. Orice setat am facut in bios + update de bios nu au mers la 3000Mhz. Am citit ghiduri de setari, bios...nimic, pur si simplu bsod. daca ar fi fost sistemul meu l-as fi aruncat pe geam.
Pai aia sunt rami pentru intel. La AMD iti merge stabil la 2933. Daca ai fi dorit RAM 3200, trebuia sa iei si tu Gskill sau ceva.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 15:03   #6689
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,703
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by suzuki View Post
Poate ai vreo componenta defecta.
In mod normal nu ar trebui sa ai nici un Bsod pe default.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Default sunt 2666 la care merge fara probleme, el vrea 3000 Mhz.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 15:11   #6690
axxel4you
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 146
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cat dai atata face. Setarea memoriei la Ryzen se face fara XMP daca nu este foarte performanta memoria. E un proces trail and erorr.

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk
axxel4you is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 15:44   #6691
poker_x
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 361
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Ares View Post
2700X. Crosshair Hero VII + Corsair LPX 3000Mhz = NO GO. Atatea BSOD cate am vazut in 2 ore nu am vazut in viata mea. Orice setat am facut in bios + update de bios nu au mers la 3000Mhz. Am citit ghiduri de setari, bios...nimic, pur si simplu bsod. daca ar fi fost sistemul meu l-as fi aruncat pe geam.
Eu am ramii aia cu 1800x si Asus x370 prime pro.
Merg la 3000 fara probleme, nu am vazut bsod din martie de cand am sistemul.

Eu as zice ca ai ceva defect pe acolo. la 2666 sau 2133 merg ok?
poker_x is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 16:12   #6692
guest13
Ancient friend
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bucuresti
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Razvan_M View Post
Deja e coada la TSMC pentru 7nm
https://www.overclock3d.net/news/mis...d_in_h1_2018/1

Sa nu ne așteptăm la preturi foarte mici (poate doar pe hârtie), zic.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pai in articol zice ca unii clienti au dat comenzi mai putine ca nu e cererea destul de mare, prin urmare coada inca mai poate primi cereri. Daca e sa ne luam dupa cerere-oferta ar trebui sa avem preturi mai mici
guest13 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 16:14   #6693
Ares
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 236
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nimic nu e defect, totul este nou. Memoria e de la un coleg de forum. E irelevant pretul.

Memorii de Intel, memorii de AMD, ma pis pe mine de ras. Nu este sistemul meu, e un amic pe care l-am ajutat sa isi faca un sistem.

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Pai aia sunt rami pentru intel. La AMD iti merge stabil la 2933. Daca ai fi dorit RAM 3200, trebuia sa iei si tu Gskill sau ceva.
Tu cand mai vezi posturile mele, treci peste, nu te mai obosi sa raspunzi. Multumesc.

Sistemul e ok cu memoriile la default, 2133 sau cat o avea, optiunea sa isi cumpere niste memorii cu B-die nu sta in picioare din cauza bugetului.

Dar sa stau sa ii f..t memoriile pe manual si sa gasesc setarile 2 zile este absurd, are XMP cu care AMD nu se impaca, buna treaba, sper ca mult laudatele Ryzen 3000 sa fie mai bune
Ares is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 16:44   #6694
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,501
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ares,la kituri low freq,sunt multe care au ic-uri diferite,cred ca producatorul nu e interesat sa iti puna acelasi ic, spre exemplu ,la 2666 cand toate merg la frecv aia cu orice fel de latente.
Probabil de asta ai si dificultati in a gasi latente ce merg la fel la frecv mai mare.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 16:49   #6695
Ahbar44
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ete fleoșc! Acu' e de vina AMD că Asus nu e in stare sa facă un rahat de placă de bază?!?
Exemplu scurt, eu, RAM Crucial 2400 MHz cl17, ruleaza impecabil 3066 MHz cl16.
Ar mai fi varianta ca nu stiti ce faceți pe-acolo, dar placa aia de bază e cunoscută deja ca fiind varză.
Ahbar44 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 17:05   #6696
Ares
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 236
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by suzuki View Post
Ares,la kituri low freq,sunt multe care au ic-uri diferite,cred ca producatorul nu e interesat sa iti puna acelasi ic, spre exemplu ,la 2666 cand toate merg la frecv aia cu orice fel de latente.
Probabil de asta ai si dificultati in a gasi latente ce merg la fel la frecv mai mare.
Ai dreptate, nu e nici un stres, am fost un pic dezamagit, atat. Sunt convins ca ceva memorii cu samsung pe ele mergeau mai bine dar pentru amicul meu sistemul trebuie sa fie plug and play, el nu se pricepe. De aceea totul e stoc, setari stoc, ii este arhisuficient sa se joace, filme si internet.

Quote:
Originally Posted by Ahbar44 View Post
Ete fleoșc! Acu' e de vina AMD că Asus nu e in stare sa facă un rahat de placă de bază?!?
Exemplu scurt, eu, RAM Crucial 2400 MHz cl17, ruleaza impecabil 3066 MHz cl16.
Ar mai fi varianta ca nu stiti ce faceți pe-acolo, dar placa aia de bază e cunoscută deja ca fiind varză.
Stai jos, 4, ai pierdut toata esenta postarii.
Ares is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 17:24   #6697
Ahbar44
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nope, m-ai facut sa rad. Am vrut sa vad reactia, am vazut-o, am continuat sa rad.
Vezi ca n-oti fi sfintit placa de baza, tre' scos demonul din ea, bre!
Ahbar44 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 17:58   #6698
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,703
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by Ares View Post
Nimic nu e defect, totul este nou. Memoria e de la un coleg de forum. E irelevant pretul.

Memorii de Intel, memorii de AMD, ma pis pe mine de ras. Nu este sistemul meu, e un amic pe care l-am ajutat sa isi faca un sistem.



Tu cand mai vezi posturile mele, treci peste, nu te mai obosi sa raspunzi. Multumesc.

Sistemul e ok cu memoriile la default, 2133 sau cat o avea, optiunea sa isi cumpere niste memorii cu B-die nu sta in picioare din cauza bugetului.

Dar sa stau sa ii f..t memoriile pe manual si sa gasesc setarile 2 zile este absurd, are XMP cu care AMD nu se impaca, buna treaba, sper ca mult laudatele Ryzen 3000 sa fie mai bune
Pisa-te in continuare. Daca ti-e greu sa dai un google search sa vezi ca XMP e o tehnologie Intel si nu e logic sa ai pretentia sa mearga pe sistemele AMD default, e problema ta. De aia iti ziceam sa iei memorii specifice AMD.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 18:08   #6699
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,689
Mentioned: 24 Post(s)


Default

Nu merge din profil XMP la 3000? Incearca 2933 sau 2800, ca solutie temporara pana scot Asus un bios care sa rezolve problema.
Eu am pus memorii de 2400mhz cl 15 si merg flawless la 3000 cl 15, cu voltaj 1.35V.
Sper ca ai pus memoriile pe sloturile 2 si 4 (de la procesor) ...
Daca memoriile nu se inteleg sau sunt ghene exista si alte kituri la preturi ok (am vazut FuryX la 460 cu garantie chiar in Cluj 2x8gb)
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 18:17   #6700
Ares
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 236
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by scutyjunior View Post
Sper ca ai pus memoriile pe sloturile 2 si 4 (de la procesor) ...
Oops

Am sa merg in weekend la amic si o sa mut memoriile si o sa incerc si alte frecvente.
Ares is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noutati despre placile video Nvidia Monstru Placi video 15562 Today 13:44
Noutati despre procesoare Intel Monstru Procesoare si chipseturi 4895 Yesterday 18:00
Noutati despre SSD-uri Monstru Memorii & stocare 1373 Yesterday 12:52
Noutati despre placile video ATI/AMD Monstru Placi video 10016 07-12-2018 14:28
Noutati despre telefoane mobile Monstru Telefoane mobile si alte gadgeturi 5501 06-12-2018 16:15

 
Forum Stats
Members: 8,050
Threads: 19,855
Posts: 608,289
Total Online: 374

Newest Member: TzapInferno

Latest Threads
- by Monstru
- by Shory2k
- by Bogd4n

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.