lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-11-2018, 02:44   #1
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,066
Mentioned: 219 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default Game Overlay

În driver-ul nVidia există un indicator SLI care poate fi activat în jocuri, ca overlay, problema e că ocupă o dimensiune apreciabilă din ecran și nu vreau să joc ceva și să am 20% din ecran ocupat cu un indicator de genul respetiv. De aceea, aș vrea să știu dacă există vreo altă metodă de a indica dacă SLI este activat în timp ce mă joc, preferabil un widget foarte mic undeva în colț, ca overlay.
La modul general, î afară de RTSS (RivaTuner Statistics Server) există alt software care poate afișa detalii despre plăcile video ca overlay în jocuri? Am remarcat că overlay-ul RTSS e incompatibil cu o mulțime de jocuri, care ori nu pornesc deloc, ori dau crash, ori blochează accesul spunând că e cheating. RTSS a devenit cam inutil, eu l-am dezactivat. Există vreo alternativă?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 04-11-2018, 03:52   #2
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,650
Mentioned: 107 Post(s)

PC-ul meu

Default

Man, single powerfull card...
Too poor to eat bullshit of combination cards since GTX690 "single" dual GPU card, KING of!
__________________
GAMING gear™ Kaby Lake i7-7700K/4900Mhz/1,290V||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||Gigabyte GTX1080 Gaming Xtreme & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z170 fatal1ty K6+||2x8 Gb [email protected] CL14-1,35V||Samsung M2 SSD+8TB||Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion||Corsair TX850W||BenQ XL2720Z 3D LED 144Hz||Antec 1200 case, Win 8.1+Win 10.

Last edited by DjLeco; 04-11-2018 at 06:37.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 04-11-2018, 09:54   #3
valinor
Senior Member
 
valinor's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Baia Mare
Posts: 1,060
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Am avut experienta foarte placuta cu sli de gtx970 pe vremea aceea...mai ca imi parea rau ca am trecut la 1070 de la ele...
__________________
Recunosc ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
valinor is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2018, 11:42   #4
R2Strike
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,121
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dar de ce ai juca cu asa ceva, nu e suficient sa testezi jocul daca suporta SLI. Daca stii ca jocul suporta SLi, nu vad rostul indicatoarelor pe ecran in timp ce te joci.
__________________
- USER OFFLINE -
R2Strike is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2018, 11:45   #5
droopy_ro
Member
 
droopy_ro's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucharești
Posts: 207
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

In ultimii doi ani sa zic, nu am intalnit joc sa nu functioneze RTSS cu exceptia Wolfenstein II, dar care are propiul overlay deci nu a contat. Ai ultima versiune 7.2 ? Alte unelte precum EVGA Precision ai incercat ? mai ai overlay si la Steam.
Sau poti folosi doua instante de GpuZ si vezi daca ai load pe ambele. Mai faceam asta cand am avut 2xGTX660 acum cativa ani, de atunci m-am lecuit de SLI/CF o singura placa si buna e solutia
__________________
"You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
- Captain Jack Donovan
droopy_ro is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2018, 12:23   #6
antiqque
Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 19
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Poti incerca https://camwebapp.com/ l-am vazut prin cateva review-uri pe youtube.
antiqque is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2018, 15:27   #7
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,066
Mentioned: 219 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Man, single powerfull card...
Too poor to eat bullshit of combination cards since GTX690 "single" dual GPU card, KING of!
Ești offtopic.

Quote:
Originally Posted by R2Strike View Post
Dar de ce ai juca cu asa ceva, nu e suficient sa testezi jocul daca suporta SLI. Daca stii ca jocul suporta SLi, nu vad rostul indicatoarelor pe ecran in timp ce te joci.
Pentru că vreau să văd cât de eficient e SLI, care e gradul de încărcare per placă, dacă apare stuttering din cauza SLI, cum se comportă jocurile cu/fără SLI, etc. Te umplu de motive până mâine

Quote:
Originally Posted by droopy_ro View Post
In ultimii doi ani sa zic, nu am intalnit joc sa nu functioneze RTSS cu exceptia Wolfenstein II, dar care are propiul overlay deci nu a contat.
Ark: Survival Evolved, PUBG, Watch Dogs 2, Mo Man's Sky, Aquasuite, pretty much toate jocurile MMO care au un sistem anticheat de vreun fel. M-am săturat să bag excepții peste excepții...
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 15:03   #8
droopy_ro
Member
 
droopy_ro's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucharești
Posts: 207
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu nu joc dealea motiv pentru care nu m-am lovit de asta. Incearca cum am zis mai sus cu doua GPUZ deschise(selectezi gpu 0 si 1 sau cum sunt numite acolo) si vezi cat load ai pe fiecare "placa". Astea ma indoiesc ca le vede ca cheat.

PS: mi-am adus aminte ca in Destiny 2 nu vedeam RTSSul, deci mai bagam un joc pe lista.
__________________
"You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
- Captain Jack Donovan
droopy_ro is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 15:21   #9
axxel4you
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 134
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cel mai bun pentru verificat dupa sesiunea de gaming este HWinfo64 unde gasesti tot ce ai nevoie. Eu in jocurile unde nu este suportat RTSS folosesc AMD performance metrics din driverul placii video, nu stiu daca Nvidia are ceva de genul asta pentru placile lor.
axxel4you is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2018, 00:27   #10
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,066
Mentioned: 219 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Știu de HWInfo64, îl utilizez extensiv, eu vreau ceva care să îmi arate pe overlay, în timp ce joc. CAM nu afișează nimic sub Witcher 3, spre exemplu.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 02:13   #11
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,122
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cam la mine nu mai merge de 2 luni nici in w7 nici in 10
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 04:15   #12
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,066
Mentioned: 219 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Nici cu World of Tanks nu merge.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 07-11-2018, 09:25   #13
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,439
Mentioned: 471 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ca să bagi ceva în jocuri ai nevoie de un injector directx.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Game ON! LAB501 Nivelul2 0 06-11-2017 19:50
Revista GAME OVER - What If? tphase Zona libera 8 27-10-2016 13:07
Art by Game Release: Fallout 4 LAB501 Nivelul2 0 10-11-2015 12:30
Next car game ( FlatOut 4 ) PSS Gaming 32 03-07-2014 23:10

 
Forum Stats
Members: 8,010
Threads: 19,698
Posts: 604,944
Total Online: 352

Newest Member: georgevornicescu

Latest Threads
- by Jellfis
- by ibm390s
- by gg0
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.