lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-09-2018, 00:57   #1
BigBoy
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)


Default Limitare de rezoltuie sau nu? la o configuratie de 4 display-uri

Salutare tuturor membrilor forumului, doresc sa achizitionez:

- 3x LG Gaming 29WK600-W 29 inch, Rezolutie: 2560 x 1080 pixeli
- Televizor 4k Samsung UE55MU6102, Rezolutie: 3840 x 2160 pixeli

Teoretic cele 3 monitoare ma aduc la o rezoltuie de 7680 x 1080 pixeli la care se mai adauga si rezolutia televizorului ajungand la o rezolutie totala de 11520 x 2160/1080 pixeli.

Intrebarea mea este urmatoarea, pot utiliza aceasta configuratie in:"Multiple displays: Extend displays" din windows pe un GTX 1080 TI sau mai trebuie sa cumpar inca o placa video?

PS. Pun aceasta intrebare deoarece stiu ca am porturi suficiente pentru a ma conecta la toate aceste display-uri de la placa video dar efectiv nu stiu daca pot utiliza toate aceste "display-uri" la rezolutia lor maxima(din specificatiile tehnice vad ca placa video poate sa duca o rezoltuie maxima de 7680x4320 pixeli).

PS. PS. Configuratia aceasta de display-uri va fi folosita cu precadere in afisare de continut multimedia.
BigBoy is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2018, 01:52   #2
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,069
Mentioned: 266 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Digital Max Resolution:7680x4320
Sursa.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2018, 10:09   #3
BigBoy
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Ok, sunt limitat la 7680x4320 pixeli pe port sau cumulat pe toate porturile ? (sa nu am mai mult de 8k)
BigBoy is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2018, 17:10   #4
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,069
Mentioned: 266 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Cumulat omule...
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 08:57   #5
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,227
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu

Default

Poti crea orice rezolutie custom, rezolutia aia este standard.
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 14:40   #6
BigBoy
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Asta inseamna ca 1080 ti-ul ar putea duce toate cele 4 display-uri la rezolutia lor maxima?

Trimis de pe al meu V1_Viper_L folosind Tapatalk
BigBoy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2019, 19:10   #7
BigBoy
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Update: a trecut ceva timp, dar..., am zis ca poate informatiia ii va fi relevanta cuiva in viitor asa ca o scurtez, deci GTX 1080 Ti poate duce o configuratie de 3 monitoare 2K si unul de 4k in acelasi timp dupa cum se poate vedea aici.
BigBoy is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2019, 22:23   #8
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,069
Mentioned: 266 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Am conectat la 1080Ti (SLI) un monitor 3440x1440, un 1920x1080 și un TV 4K. Totul merge perfect. Aș vrea să īnlocuiesc monitorul HD cu unul 4K (nu foarte scump, nu foarte performant, va fi folosit pentru īnregistrarea video īn format 4K pentru Youtube), dar cred că depășesc limita de rezoluție orizontală a plăcii video.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Limitare viteza dragosh_asb Periferice 18 04-12-2013 07:18
Limitare MSI 560TiOC ithanium2 Placi video 7 23-06-2011 16:15
limitare CPU sau RAM cu GTX580 colanusus Cutia de sub birou 35 02-05-2011 22:24
Display LCD 20x4 hellfish Modding 52 31-03-2010 00:01

 
Forum Stats
Members: 8,260
Threads: 21,003
Posts: 632,956
Total Online: 453

Newest Member: 1qwild

Latest Threads
- by Monstru
- by ibm390s
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 22:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.