Nu-s audiofil, buget 400-450ron. Momentan am un sistem vechi genius 5.1 la care incepe sa crape subwooferul, se aude mai incet intr-o boxa, are vreo 10 ani.
https://www.proline.ro/53686-boxe-2-...fier-r1800tiii - le am de 2 ani, foarte bune. Am facut downgrade la Microlab Solo7 si nu regret, deloc.
LE: Vad ca Microlab Solo15 ala are cam acelasi pret si pe hartie, parca, ar fi mai bune. Poate ma insel eu. Cand am vrut sa le iau, nu existau sau nu le-am vazut.
Deasemenea pot merge si pe o varianta SH daca ea exista, cu conditia sa nu fie vechi. Acel solo15 nu mai e pe stoc la ~400ron, dar momentan mai astept sa vad ce mai apare, nou sau sh.
Comparativ cu sistemul celalalt 5.1 genius pe care il foloseam ca 2.1, mediile si inaltele sunt mai bine definite. Bass-ul e ok daca nu pui accent pe bubuituri, eu il tin default. In functie de ce asculti, e posibil sa vrei mai mult bass si aici e aiurea ca butonul e in spatele boxei drepte.
Ca design mi se pare ok, dar asta tine de gusturi.
Placa de sunet folosita; creative omni. Nu folosesc optiunile din softul placii de sunet.
Puncte slabe: volum, treble si bass in spatele boxei. Pe telecomanda ai doar mute si volum +-.
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube