lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13-07-2011, 23:46   #21
Gobar
Senior Member
 
Gobar's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 398
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Tp-Link TL-WR1043ND, Wan + LAN Gigabit, Wireless n 300 Mbps cu Atheros.
For Home Use e ok.
__________________
Gobar is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2011, 09:17   #22
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,313
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

RT-N16 si la mine; multumit de el, dar nu si de fw-urile Asus
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 14-07-2011, 09:27   #23
slick007
Member
 
slick007's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Bucuresti
Posts: 157
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to slick007
Default

DIR 615 cu dd-wrt
__________________
citat al unui coleg: "eu cand tastez, nu bat numai cu un singur deget, folosesc doua - trei" )))))))
slick007 is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2011, 20:10   #24
colanusus
Member
 
colanusus's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Bucuresti
Posts: 232
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Asus WL 530g - (54Mbps) - nu mi-a placut niciodata dar de nevoie l-am folosit; pe wireless am fost multumit:

1. La laptop net-ul mergea bine
2. Streaming OK catre PS3 chiar si pentru MKV 720p

Ma deranja insa viteza prin cablu de retea de la desktop-ul principal. Este de 3 ori mai mica decat daca as conecta cablul de net direct la calculator.

Doresc sa il schimb dar nu am gasit pe nicaieri daca si la alte routere se intampla acest lucru. Parca as avea o impartire de banda din start intre wired si wireless.
colanusus is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2011, 17:58   #25
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Exact acelas model il am si eu. Problema este ca nu poate el duce mai mult decat atat. Este si un thread pe forum. EU am net de la rds, cel de 5mb si prindeam maxim 1,4 pe torrente. Acum, cu alt router am prins si 5 dar de obicei merg cu 2-3mb. Va trebuii si eu candva sa fac un upgrade.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2011, 18:45   #26
Vespa
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Craiova
Posts: 262
Mentioned: 7 Post(s)


Default

Asus RT-N16 oleg firmware
Vespa is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2011, 19:13   #27
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,711
Mentioned: 16 Post(s)


Default

Linksys E1000 (care a inlocuit batranul WRT54GL), ieftin ,customizabil, suficient de rapid.
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is online now   Reply With Quote
Old 15-07-2011, 19:48   #28
TheDogg
Ancient friend
 
TheDogg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Craiova
Posts: 1,449
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to TheDogg
Default

MSI RG60SE......laser frate... de 4 ani no problem!!!!
TheDogg is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2011, 20:31   #29
colanusus
Member
 
colanusus's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Bucuresti
Posts: 232
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by hellfish View Post
Exact acelas model il am si eu. Problema este ca nu poate el duce mai mult decat atat. Este si un thread pe forum. EU am net de la rds, cel de 5mb si prindeam maxim 1,4 pe torrente. Acum, cu alt router am prins si 5 dar de obicei merg cu 2-3mb. Va trebuii si eu candva sa fac un upgrade.
mda eu am fiberlink 2 adica cel de 10-12mb si chiar se simte diferenta intre router si direct; cu ce router nu as mai avea aceasta limitare? adica sa pot trage cu 12mb/s nu cu 3mb sau 5mb; sau pot cu oricare numai sa fie mai nou?

nu am vazut thread-ul sincer dar am sa caut sa ma dumiresc; multam fain.
colanusus is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2011, 23:09   #30
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Aici e thread-ul. Cu un dir 615 ar trebuii sa mearga fara probleme.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 00:02   #31
AleXandeR18
Speed Maniac
 
AleXandeR18's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Wild West- Timisoara City
Posts: 237
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to AleXandeR18 Send a message via Skype™ to AleXandeR18
Default

Multumiti de 615? Ma tot gandesc sa iau unu ca batranul edimax limiteaza viteza si nici aria de acoperire nu e prea mare. De TP-Link TL-WR941ND ce ziceti?
AleXandeR18 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 01:00   #32
Gobar
Senior Member
 
Gobar's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 398
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Mergi pe 1043ND daca vrei Tp-Link, e full gigabit cu n 300, acoperire buna, cel putin intr-un apartament, nu am avut nici o problema cu el, il am de cateva luni bune si sunt foarte multumit de el.
Poti pune si DD-WRT pe el.
__________________
Gobar is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 09:16   #33
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

+1 pentru 1043ND. Il am la munca de citeva luni si merge brici.
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 09:57   #34
gmc
Senior Member
 
gmc's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti
Posts: 421
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am luat si eu 1043ND zilele trecute, pare ok, nu se intrerupe, deocamdata folosesc mai mult pe lan, wireless-ul prin 2 pereti de beton scade viteza destul de mult desi la semnal pierd doar o liniuta.

A venit cu firmware 3.12.2 Build 100820, nu stiu daca e ok sa-l pun pe ultimul, am citit pe undeva ca nu merita update-ul.
gmc is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 13:27   #35
AleXandeR18
Speed Maniac
 
AleXandeR18's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Wild West- Timisoara City
Posts: 237
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to AleXandeR18 Send a message via Skype™ to AleXandeR18
Default

Nu vreau neaparat Tp-Link. Am vazut si eu ca e foarte laudat 615. Acoperirea wireless ma intereseaza cel mai mult pt ca nu cred ca o sa limiteze pe wan niciunul dintre ele. Deci. 615 sau 1043ND? Merita diferenta de pret?
AleXandeR18 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 13:53   #36
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

1043ND are un port usb, antene detasabile si hardware mai bun. Merge ddwrt pe ambele asa ca nu-s probleme.
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 15:34   #37
Gobar
Senior Member
 
Gobar's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 398
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by gmc View Post
Am luat si eu 1043ND zilele trecute, pare ok, nu se intrerupe, deocamdata folosesc mai mult pe lan, wireless-ul prin 2 pereti de beton scade viteza destul de mult desi la semnal pierd doar o liniuta.

A venit cu firmware 3.12.2 Build 100820, nu stiu daca e ok sa-l pun pe ultimul, am citit pe undeva ca nu merita update-ul.
Am pus ultimul update de firmware si merge fara probleme, au imbunatatit partea de conexiune usb. cel putin cu asta se lauda, nu ma intreba cum merge acuma partea de share de pe USB in retea ca nu am folosit-o si nici nu am sa o folosesc.
__________________
Gobar is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 16:00   #38
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,089
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am un Belkin F6D4230-4 v1 de care ma declar multumit (am schimbat 2 pe garantie, al 3 lea a fost cu noroc, merge bine de mai bine de 2 ani).
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 16:08   #39
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by AleXandeR18 View Post
Nu vreau neaparat Tp-Link. Am vazut si eu ca e foarte laudat 615. Acoperirea wireless ma intereseaza cel mai mult pt ca nu cred ca o sa limiteze pe wan niciunul dintre ele. Deci. 615 sau 1043ND? Merita diferenta de pret?
Nu e super acoperirea pe 615, dar are potential din fabrica. Iti trebuie 2 antene aftermarket
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 16:15   #40
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Versiunea de 615 disponibila acum nu are antene detasabile. Si oricit ai bibili din ddwrt sau alt firmware custom nu prea ajunge la nivelul 1043.
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce parere aveti despre Android ? razvy_10 Telefoane mobile si alte gadgeturi 48 30-08-2012 19:08
Ce trepiede aveti si ce parere aveti despre ele? tiribomba Foto/Video 15 08-08-2011 21:52
Ce parere aveti ? -=VeNoM=- Zona libera 14 29-04-2011 14:22
Ce parere aveti despre acest model de Asus GTX 570 tphase Placi video 1 25-03-2011 11:04
Facultate. Ce parere aveti ! red Zona libera 18 25-07-2010 14:04

 
Forum Stats
Members: 7,953
Threads: 19,499
Posts: 599,573
Total Online: 330

Newest Member: SUPREMACY

Latest Threads
- by Miru
- by Ares
- by dev

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.