lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 16-07-2011, 16:42   #41
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,714
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Īntrebare de baraj pentru cei care au TP-Link WR-1043ND, pe USB, pot conecta o imprimantă HP astfel īncāt să fie „şeruită” pe LAN şi să fie accesibilă de toate PC/notebook-urile din casă? Problema e că am două PC-uri cu Win 7 şi un Netbook cu Ubuntu 11.04, pe cele cu Windows merge fără probleme prin Homegroup dar pe netbook n-am reuşit să văd imprimanta sub nicio formă şi e penibil să mă plimb cu stick-ul dintr-o cameră īn alta doar că să pot scoate un PDF la imprimantă...
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 19:02   #42
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,432
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

De sheruit merge, eu am sheruit tot un HP, dar ce e drept prin ethernet. Asa imprimanta primeste IP de la router.

Ce firmware ai pe el? Cel de TP-Link? E dus la ultima versiune?
Poti incerca si cu dd-wrt sau cu open-wrt, poate alea or fi mai linux friendly. Daca nu iti place le dai foarte usor jos, fara a avea nevoie de jtag.
ithanium2 is online now   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 19:20   #43
AleXandeR18
Speed Maniac
 
AleXandeR18's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Wild West- Timisoara City
Posts: 237
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to AleXandeR18 Send a message via Skype™ to AleXandeR18
Default

1043 sa fie atunci. Merci de sfaturi!
AleXandeR18 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2011, 22:59   #44
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,714
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by ithanium2 View Post
De sheruit merge, eu am sheruit tot un HP, dar ce e drept prin ethernet. Asa imprimanta primeste IP de la router.

Ce firmware ai pe el? Cel de TP-Link? E dus la ultima versiune?
Poti incerca si cu dd-wrt sau cu open-wrt, poate alea or fi mai linux friendly. Daca nu iti place le dai foarte usor jos, fara a avea nevoie de jtag.
Īncă n-am nimic, vreau să schimb router-ul şi mă gāndeam la un tp-link din ăsta...

Am găsit un comentariu interesant:
Quote:
Pro:
Semnal bun, 3 antene, port USB, 5 porturi Gigabit .
Contra:
Nu merge ca print server cum merg ASUS-urile cu porturi USB.
Altele:
eVOMAG e un magazin ok si nu cred ca face parte din categoria celor care se infiinteaza in ianuarie si dau faliment in decembrie. Au si multe promotii dar n-o sa uit ca, anul trecut, la o comanda de peste 40 milioane de lei mi s-au cerut cheltuieli de transport peste 80 RON.
sugex...
__________________

Last edited by Steve-o; 16-07-2011 at 23:03.
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2011, 01:47   #45
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,432
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Eu am 2...si 1043-ul cu antene de 8dbi de la tplink si 941-ul.
Eu le folosesc exclusiv wireless si momentan stau pe 941 mai mult de lene
Pe 1043 am pus open-wrt si aveam planuri mari...vroiam sa il fac un mini seedbox, m-am impomolit in linux
Adica are memorie mica si trebuie setat swap. Plus trebuie mutate config-urile de la clientul de bit-torrent din ram pe HDD.
Singura chestie "negativa" la router-ul asta e memoria relativ mica, daca vrei nebunii, si faptul ca nu poti rula optware pe el.


Ca idee imi e imposibil sa cred ca nu poti face print server cu un firmware custom.
La un goagal search uite ce am gasit. http://live.emag.ro/reviews/router-w...1043ND--r69410

Orice ati face, nu va conectati la router cu telnet/ssh si sa scrieti mtd erase linux
Eu am facut asta cu primul tl-941
ithanium2 is online now   Reply With Quote
Old 17-07-2011, 11:26   #46
razvy_10
Senior Member
 
razvy_10's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 820
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am si eu o nelamurire: Ce am in plus daca pun pe DI-615 un dd-wrt ? Ma ajuta cu ceva ? Exista o crestere a performantei, sesizabile ?
razvy_10 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2011, 12:15   #47
balanel
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Asus WL-500G Premium V2
cu firmware
DD-WRT v24-sp2 (08/07/10) mega
merge beton
balanel is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2011, 03:34   #48
Benji
Member
 
Benji's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Un Linksys by Cisco E1000 de cāteva zile. Pānă acum se descurcă admirabil.
__________________
Quote:
If you're good at something, never do it for free.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
Benji is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2011, 07:28   #49
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 298
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default

un belkin play n600 de 3 zile..se descurca bine..
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2011, 23:53   #50
piticu
Ancient friend
 
piticu's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Bucuresti
Posts: 1,140
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to piticu Send a message via Skype™ to piticu
Default

Dlink DIR 615 fara nici un update, merge perfect in priza de 5 luni si resetat odata, am avut netul oprit pentru neplata si a avut nevoie de reset.
piticu is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2011, 08:38   #51
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,313
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

reset sau restart?
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2011, 09:10   #52
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by razvy_10 View Post
Am si eu o nelamurire: Ce am in plus daca pun pe DI-615 un dd-wrt ? Ma ajuta cu ceva ? Exista o crestere a performantei, sesizabile ?
Ai avantajul ca e foarte configurabil, dar verifica ca sunt 4 revizii de 615, iar dd-wrt nu stie decat ultima (sau ultimele 2).
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2011, 15:57   #53
Bibiloy
Member
 
Bibiloy's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 126
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Tenda V311R, il am de 2 ani si ceva,nu l-am scos niciodata din priza,nu am avut niciodata probleme cu el,merge super
Bibiloy is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2011, 14:56   #54
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,178
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mitty Send a message via Skype™ to mitty
Default

Personal folosesc o combinatie mai ciudata si anume: BAZA un Linksys by Cisco WRT54GL legat la RDS si un sistem la el (la bloc) + antena California spre alta antena California (distanta intre antene 500-600m pe direct) + un Access Point TP LINK-WA701N (sus pe casa) + switch hub ipTime legat cu 1 sistem si un alt AP Edimax pt laptop/mobil...etc. Sistemul meu functioneaza non-stop (torrent/seed) . In combinatia asta routerul functioneaza deja de peste 2 ani (firmware Tomato pus pe el)......daca se vrea un router performant si durabil acesta e WRT54GL !
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''
mitty is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2011, 15:07   #55
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,313
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

m-ai pierdut de la sfarsitul primului rand al postului
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2011, 17:03   #56
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,432
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Vrea sa spuna ca WRT54GL is king. E adevarat cata vreme nu ai nevoie de wireless n si gigabit.
ithanium2 is online now   Reply With Quote
Old 07-09-2011, 21:35   #57
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,313
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

asta se stie, dar a trebuit sa caut pe goagal de antenele alea
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2011, 21:43   #58
ibm390s
Janitor Member
 
ibm390s's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,503
Mentioned: 9 Post(s)


Default

calamp-uri de 24 (California Amplifier 24dbi). Am unul original USA din vremea lui Orinoco wavelan II.
__________________
Nu am nimic impotriva miscarii feministe... numai sa fie ritmica.
ibm390s is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 00:08   #59
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,178
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mitty Send a message via Skype™ to mitty
Default

Antenele externe in banda N sunt inca prea scumpe
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''
mitty is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 03:15   #60
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,058
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Quote:
Originally Posted by ibm390s View Post
calamp-uri de 24 (California Amplifier 24dbi)
Si eu parca am una d'aia pe acasa...
kpy_here is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce parere aveti despre Android ? razvy_10 Telefoane mobile si alte gadgeturi 48 30-08-2012 19:08
Ce trepiede aveti si ce parere aveti despre ele? tiribomba Foto/Video 15 08-08-2011 21:52
Ce parere aveti ? -=VeNoM=- Zona libera 14 29-04-2011 14:22
Ce parere aveti despre acest model de Asus GTX 570 tphase Placi video 1 25-03-2011 11:04
Facultate. Ce parere aveti ! red Zona libera 18 25-07-2010 14:04

 
Forum Stats
Members: 7,953
Threads: 19,498
Posts: 599,569
Total Online: 347

Newest Member: SUPREMACY

Latest Threads
- by Miru
- by Ares
- by dev

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.