lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20-11-2017, 14:41   #1961
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,790
Mentioned: 429 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am configurat în sfârșit rețeaua la casă pe Gigabit. Majoritatatea nodurilor importante par să meargă fără probleme, am sunat azi la RDS și mi-au configurat ONT-ul pentru portul GE. Era pus pe FE1 și nu înțelegeam de ce nu merge mai repede.

Router-ul actual Archer C2.

O recomandare pentru un router gigabit ieftin și bun și fără wifi?
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2017, 14:42   #1962
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,001
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Default

Edgerouter x. Acum suporta hw offload. Duce 935Mbps.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 21:45   #1963
war4peace
Ancient friend
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 5,779
Mentioned: 155 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Dacă vreţi să vedeţi cum arată o interfaţă MikroTik... click me.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 22:08   #1964
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,001
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Default

Not bad, dar asta e WebGUI, tot WinBox e baza. Noroc ca l-a portat un nene si pe macOS.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 22:38   #1965
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 5,753
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

știe cineva dacă are comanda de ”sh run” ca la echipamentele Cisco? show running config
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 22:39   #1966
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,126
Mentioned: 112 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

/export compact
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 22:40   #1967
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 5,753
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by gogusrl View Post
/export compact
mulțam... frumos
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 23:08   #1968
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,001
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Default

Are de toate dar sunt specifice platformei routerOS. Check wiki.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 23:50   #1969
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 5,753
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am întrebat doar așa, ca și cunoștințe generale. Am văzut că noile SW SG de la cisco au GUI foarte simplu.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce parere aveti despre Android ? razvy_10 Telefoane mobile si alte gadgeturi 48 30-08-2012 20:08
Ce trepiede aveti si ce parere aveti despre ele? tiribomba Foto/Video 15 08-08-2011 22:52
Ce parere aveti ? -=VeNoM=- Zona libera 14 29-04-2011 15:22
Ce parere aveti despre acest model de Asus GTX 570 tphase Placi video 1 25-03-2011 12:04
Facultate. Ce parere aveti ! red Zona libera 18 25-07-2010 15:04

 
Forum Stats
Members: 7,124
Threads: 18,105
Posts: 563,274
Total Online: 352

Newest Member: Crc

Latest Threads
- by Kspic
- by Ncmihai
- by PSS
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 01:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.