lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-03-2019, 19:53   #661
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,176
Mentioned: 723 Post(s)

PC-ul meu

Default

Not bad, am si eu unul si il mai conectez din cand in cand sa fac niste back-up-uri pe el. Merge bine so far. Vedeti ca cu 2x 4TB iesiti mai ieftin (~123eur) decat unul de 8TB (138eur). Nu e mult 100 Ron in plus pentru inca 2TB fata de ala de 6TB.

L.E. Vad ca doar ala de 3TB mai e disponibil acum. Mai bine asa, ca ma manca in trebuci sa iau de 4TB.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2019, 20:42   #662
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,297
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am 2 Mybook de 6TB si mi-am mai luat unul. Mai am un Cloud Mirror de 8 si inca vreo 20TB in diferite HDD-uri interne. Ar trebui sa fiu ok pentru o perioada.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2019, 20:55   #663
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,705
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ktf View Post
Mai degraba iti iei un Nvidia Shield si faci play cu aia. No stress, no fuss.
Daca vrei numia asta, da.
Dar nvidia shiel nu stie sftp, webdav, masini virtuale, transmission, sickrage pt seriale, play over internet - din concediu (eventual si pe un smart TV de la hotel care stie plex).
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 08:11   #664
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,336
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Vezi ca vorbești de el fără să-l fi testat . Poate aproape tot ce ai zis tu acolo, fără sickrsge și vms
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 09:01   #665
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,705
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

pe toate odata cu 2-3 clienti de PLEX din gasca de prieteni care se uita cu plozii la nu stiu ce film de desen animat?
Da-mi voie sa ma indoiesc (cu procesorul ala).
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 14:25   #666
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,336
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu te indoi prea tare, ca te doare spatele
Ai aici demo:
Merg 2-3 clienti cu transcode. Daca ai si direct play, mai poti adauga useri.
Ai aici si de la Plex, confirmare oficiala pentru 2-3 streamuri.

Zic din experienta. Pe Microserver (Xeon 1265L V2), daca am 2 useri care fac transcode la un BluRay, moare 1 stream. Sa nu mai zic de ventilatorul serverului care se tureaza destul de tare.
Pe Shield, merg 2 transcode-uri fara probleme. Asta deoarece Plex are acum hardware decoding, care nu e suportat de orice hardware.
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 17:46   #667
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,705
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu stiam de HW decoding.
De cand are? Trebuie sa sap serios legat de asta.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 18:15   #668
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,297
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Plex - Using Hardware-Accelerated Streaming

Special devices
Specific embedded devices support Hardware-Accelerated Streaming:

NVIDIA SHIELD
WD My Cloud Pro PR2100
WD My Cloud Pro PR4100
Tip!: On these specific devices, a Plex Pass subscription is not required. Hardware-Accelerated Streaming is turned on by default for everyone on these devices.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 22:29   #669
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,705
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pe synology nu au transcoding din pacate. La 4K.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2019, 15:02   #670
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,183
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am primit deabia acum notificare ca au aparut la recertificate WD ceva produse.
My cloud la 3TB si 2TB pe stoc, preturile nu sunt chiar așa atrăgătoare.
https://www.wd.com/en-ie/products/wd...TL0030HWT-EESN

Too late din păcate, am luat de vreo săptămānă un OdroidHC2 cu 300 de lei care suportă HDD-uri pānă la 12TB, mult mai bun si ca hardware, sistem de operare.
Foarte mulțumit de el, upload si download peste 100MB/s, nici cu Synology acela de 850 de lei nu am reușit asta.

Lol.... My Cloud 3TB deja nu mai e pe stoc.

Last edited by Danos; 10-04-2019 at 15:06.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2019, 08:18   #671
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

salut, cum pot sa setez un WD MyCloud Mirror Gen2 in reteaua locala de acasa ca un HDD normal cu FULL ACCESS?
PC-ul secundar(windows 10) si TV-ul Android sunt conectate in acelasi router cu MYcloud-ul

Last edited by PSS; 22-08-2019 at 08:29.
PSS is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2019, 10:45   #672
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,183
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Map network drive ?
Danos is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2019, 14:57   #673
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,795
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Poti da drumu la dlna pentru tv, ISCSI pentru calculator si daca vrei foldere shared instaleaza pe calculator wd access sau wd quick view de acolo poti mapa super usor.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2019, 21:39   #674
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

ma intereseaza pe al 2-lea calculator sa pot sa umblu in mycloud ca si cum as umbla pe HDD-urile mele... nu vreau 3rd party apps
PSS is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2019, 22:47   #675
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,795
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

wut? Poti mapa singur daca nu vrei sa folosesti aplicatiile wd \\ip wycloud\share name.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2019, 22:55   #676
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,183
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai incercat sa mapezi din Windows si nu a mers ?

https://support-en.wd.com/app/answer..._id/25436/h/p2

https://answers.microsoft.com/en-us/...9-ae6d840c4f31
Danos is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2019, 10:57   #677
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,297
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Default

Merge sigur, eu am un MyCloud mirror first edition si merge ok maparea, le-am asignat o litera si le vad ca HDD-uri normale.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2019, 22:03   #678
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

conteaza daca pc-ul are inca versiunea 1803?
i-am facut update la 1903 si canci map drive in my computer... :|

Later edit: pana la urma a mers flawless cu 1903, case closed

Last edited by PSS; 24-08-2019 at 06:57.
PSS is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2019, 00:44   #679
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,795
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se mai deconecteaza si ele nu stau la infinit mapate... faci remap.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP Microserver Gen8 Porn Club gogusrl Cutia de sub birou 1144 12-07-2019 15:11
FSB Club (>600MHz only) matose Overclocking & benchmarking 21 06-05-2010 05:40
AMD HTT Club (>250 MHz only) razvy_10 Overclocking & benchmarking 10 07-09-2009 17:41
Overclocker's club Monstru Overclockers unite 19 13-08-2009 23:59

 
Forum Stats
Members: 8,316
Threads: 21,453
Posts: 644,577
Total Online: 360

Newest Member: Doberman

Latest Threads
- by mbc
- by Monstru
- by Kspic
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.