lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-09-2018, 17:33   #2801
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

cred ca o sa trec pe la o biserica...
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 17:36   #2802
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

upgrade bios,rescriere bios,demontat tot,pe masa,reasezat proc in soket...
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 18:35   #2803
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 887
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by bebe_sorin30 View Post
cred ca o sa trec pe la o biserica...
Sa intrebi de boca, el e bo$$ul acum.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 20:09   #2804
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,286
Mentioned: 94 Post(s)

PC-ul meu

Default

Aaa... si sa stii ca un betisor de vata imbibat in alcool cu care sa cureti atent pinii memoriei poate sa faca minuni ...
Da' de ce iti mai bati capul daca ai garantie?!
kobro is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 20:26   #2805
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

I-am dat cu acetona,și pe pini și īn slotul de pe placa,oricum figura o face in orice slot.le am luat sh,fara garanție iar cu cea internațională parca nu m-aș īncurca.o să caut o alta platformă sa vad cum se manifestă..


Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 21:01   #2806
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,234
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

cum ***** sa dai cu acetona ? realizezi ca ataca plasticul bine ?
well prostia asta s-ar putea sa te coste garantia la mobo fiindca de regula lasa urma.

colegul se referea betisor imbitat in alcool izopropilic, nu acetona sau diluant.

grantia de regula uneori e onorata si fara hartie
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 21:09   #2807
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,695
Mentioned: 1059 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by bebe_sorin30 View Post
I-am dat cu acetona,și pe pini
Asa-i cand chiulesti la scoala de la chimie.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 21:31   #2808
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

nu are nici pe dracu.se evapora inainte sa produca vreo dauna.
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 21:43   #2809
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,547
Mentioned: 530 Post(s)

PC-ul meu



Default

O fi dat cu din aia de unghii mai. =)))
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 22:38   #2810
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

recunosc ca la chimie ma duceam cu flori.il las la noapte sa rontaie un memtest de pe stick.
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 23:22   #2811
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,479
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Īn print screen ul de pe pagina anterioară am observat că windows vede 16gb. Deși văd că și īn CPU-Z arată tot 16gb īn tabul memory, doar că nu vede un modul de ram pe slotul corespunzător, poate e o eroare de CPU-Z, ai īncercat să reinstalezi CPU-Z?
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 23:30   #2812
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

da,am incercat si cu versiune mai veche.exact aceeasi figura si in aida64,vede2 dimm-uri,2*8,dar la spd vede doar unul.
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 23:54   #2813
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,479
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Problema poate fi de la placa de bază. Īncearcă modulele pe alt PC sau inversează-le īn sloturi.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 23:57   #2814
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,695
Mentioned: 1059 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Eu zic ca e procesorul defect. Numa' zic.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 00:02   #2815
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,234
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ai incercat cu acetona pe pinii de la soket ?

/joke
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 00:03   #2816
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,695
Mentioned: 1059 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Care ma, ca pana am aplicat acetona s-a si evaporat, nu a ajuns sa afecteze soketul.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 00:26   #2817
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Recunosc ca in soketul proc-ului am uitat sa bag.am o promisiune de ajutor pe o platforma intel pentru weekendul asta.
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 01:28   #2818
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,286
Mentioned: 94 Post(s)

PC-ul meu

Default

1. Orice producator care se respecta are termeni clari pt RMA, ar trebui sa-i citesti inainte de a spune ceva aiurea.
2. Eu ti-am zis alcool, tu ai pus acetona. Treaba ta, riscul tau, dar n-are treaba socketul sa-l "inunzi" cu ALCOOL. Mai degraba cureti cpu cu atentie si-l refixezi in socket. Desi mi-e greu sa cred ca s-a "miscat" dupa atat timp si nu face contact pe pini.
3. mbc s-ar putea sa aiba dreptate cu cpu-ul, dar elimina pe rand "vinovatii": memoria pe alta configuratie, cpu-ul pe alta config si ultima data mobo cu alte memorii.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 01:49   #2819
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,836
Mentioned: 58 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by bebe_sorin30 View Post
da,am incercat si cu versiune mai veche.exact aceeasi figura si in aida64,vede2 dimm-uri,2*8,dar la spd vede doar unul.
n-are nici pe dracu, meri numa la slujba de duminica, inainte instaleaza sfantul windwos, sa nu te mai induca in asa erori, vezi si tu daca umbli cu cele necinstite cate patesti

E clar daca ai 16Gb din 2x8 si sunt si dual ...nu-i bai ca tot la unison umbla, deci fiule, umbla la biserica, dupa cum ai zis....

domnu' cu tine !
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 10:24   #2820
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Kobro scuzele mele,cred că m-am exprimat confuz..am vrut să-i raspund lui agarici,presupun că s-a referit la soketul procului ceva mai sus,și că a glumit cu acetona pe la el.referitor la slotul de ram ,am dat cu un pic de acetona pe un colt de hārtie pusa in 2 ,și pe urmă am aspirat bine.am făcut asta in ideea că poate e vreo scamă,un ceva pe acolo.toate astea le am făcut īnainte de a posta problema ,altfel cu siguranță ți as fi urmat sfatul...

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,044
Threads: 19,844
Posts: 608,049
Total Online: 299

Newest Member: maryus84

Latest Threads
- by Kspic
- by piticu
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.