lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-08-2018, 13:39   #1001
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,129
Mentioned: 51 Post(s)


Default

Am salvat grub.cfg, am scris imaginea noua pe stick, am editat grub.cfg de acolo cu datele din vechiul grub.cfg (VID/PID, mac1 si mac2 valid si sn generat).

Sent from my ONEPLUS 6 using Tapatalk
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2018, 16:17   #1002
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,272
Mentioned: 519 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce tampenie.
Nu mai ajung la fisier cu windows 10
Pana acum intram pe partitia respectiva si modificam fara probleme.
wtf?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 11-08-2018 at 16:31.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2018, 15:42   #1003
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,272
Mentioned: 519 Post(s)

PC-ul meu



Default

@M3kk, ce solutie sa pun o masina virtuala windows in interiorl DSM am?
Nu pot folosi VMM de la Synology pt ca nu am partitiile BTFS, iar sa le convertesc trebuie reinstall cu totul (fuck that).

Pana acum aveam phpVirtualbox, dar nu mia merg epe noua verisiune.

Daca as putea importa in solutie masina pe care o am deja creata cu phpVirtualbox ar fi genial.

Multam
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2018, 15:46   #1004
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,129
Mentioned: 51 Post(s)


Default

Nu stiu, nu (mai folosesc asa ceva - VM in DSM).
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2018, 16:51   #1005
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,146
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

dar ce vrei sa pui in VM pe windows ?
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2018, 20:38   #1006
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,272
Mentioned: 519 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am nevoie de un win x86 pt compatibilitatea 16bit (niste softuri vechi)
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 03-09-2018 at 22:00.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 00:59   #1007
SorinFCS
Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 196
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Salut, am si eu o problema cu un microserver.
L-am mutat in alta locatie si acum cand il pornesc, nu imi vede niciun HDD din cele 4. Chiar si ssd-u pe care il am in portul de dvd, nu il recunoaste.
Precizez ca imi porneste ESXI de pe stick si de acolo observ ca nu exista...
Am incercat sa scot hdd-urile, am schimbat cablul sata de la ssd, insa degeaba....
De la ce credeti ca ar putea fi?...

EDIT: S-a rezlolvat, hdd-urile le-am trantit mai bine in locul lor, insa ssd-ul nu il poate vedea. Cred ca a cedat...

Last edited by SorinFCS; 25-09-2018 at 02:19.
SorinFCS is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gen8, hp_, microserver, proliant

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP ProLiant ML310e Gen8 v2 and his problems! FeierFlorin Cutia de sub birou 15 30-08-2014 14:41
FSB Club (>600MHz only) matose Overclocking & benchmarking 21 06-05-2010 05:40
AMD HTT Club (>250 MHz only) razvy_10 Overclocking & benchmarking 10 07-09-2009 17:41
Overclocker's club Monstru Overclockers unite 19 13-08-2009 23:59

 
Forum Stats
Members: 7,942
Threads: 19,457
Posts: 598,541
Total Online: 282

Newest Member: Ximon

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by Monstru
- by DjLeco

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.