lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-01-2013, 03:56   #1
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Angry Problemă reţea.

Se dă aşa:

- Una bucată PC care rulează Win 7 ultimate care rulează 24/7 cu utorrent activat
- Laptop Lenovo folosit de ai mei pentru browsing şi torrenting ocazional
- Router TP Link 740N pe care am instalată ultima versiune de openwrt.

Problema e următoarea, dacă mă uit pe pagina de status a router-ului văd că laptop-ul (192.168.1.140) deschide aiurea porturi UDP de fiecare dată când este pornit. Pe router am activată obţiunea de UPNP care îmi deschide automat portul cerut de device în funcţie de cerinţe. PC-ul (192.168.1.142) nu prezintă această problemă, are deschis doar portul 64622 de la uTorrent. Pe laptop am verificat şi am dezactivată obţiunea în uTorrent de „randomize port on startup”! Tare mi-e că am ceva nedorit în laptop, ideea e că nu ştiu ce! Există ceva progrămel care să-ţi scaneze port-urile şi eventual să-ţi zică ce anume deschide/foloşeşte acele porturi?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3523523523523523.jpg
Views:	268
Size:	228.4 KB
ID:	32881  
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 10:41   #2
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,643
Mentioned: 487 Post(s)

PC-ul meu



Default

Netlimiter?
Îți va face o listă cu aplicațiile din calculator și la fiecare îți va spune ce porturi are deschise și ce deschide.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 12:39   #3
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca sa faci un test cu UPnP dezactivat de pe router si in uTorrent si vezi daca mai ai probleme - eu asa il am configurat.

Pentru porturi si conexiuni poti sa incerci un netstat din cmd sau cu CurrPorts.
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2013, 15:45   #4
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Okay se pare că am rezolvat până la urmă cu CurrPorts! Aparent Microsoft Security Essentials deschidea un port de fiecare dată când verifica pentru update-uri... Job done. Mulţam pentru sfaturi!
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linux problem hellfish Software 41 09-02-2012 19:31
ISO problem. aFter Software 5 24-06-2011 10:31
hdd problem aFter Memorii & stocare 11 21-06-2011 14:31
Hdd-mobo problem Boggy Placi de baza 1 15-12-2010 16:18
GTX 285 problem guppster Placi video 13 20-08-2009 09:41

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,875
Posts: 608,745
Total Online: 315

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by ryo
- by Gotul
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 22:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.