lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-05-2018, 15:09   #1
Pushkatu
Junior Member
 
Pushkatu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Bistrita
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Lightbulb Red Dragon

Va salut!
Va prezint sistemul meu, dupa cum urmeaza:

Specificatii:
Nume PC: Red (Dragon) vedem pe viitor daca scot dragonul din el!
Procesor: Procesor Intel Coffee Lake, Core i7 8700K 3.70GHz box
Placa de baza: Placa de baza MSI Z370 GAMING PRO CARBON
Memorie: Memorie G.Skill Aegis 16GB DDR4 3000MHZ CL16 1.35v Dual Channel Kit
SSD: SSD ADATA Premier Pro SP550 Series 240GB SATA-III 2.5 inch
HDD: Hard disk WD Black 1TB SATA-III 7200 RPM 64MB WD1003FZEX +500 GB HDD
Placa(i) video: Placa video MSI Radeon RX 480 GAMING X 8GB DDR5 256-bit
Placa de sunet: Placa de sunet Creative X-FI Surround Pro 5.1
Periferice gaming: Casti Gaming Redragon Lagopasmutus Black
Sursa: TX650 Corsair
Cooler CPU: Cooler CPU Deepcool Maelstrom 240T red
Carcasa: Carcasa Corsair Crystal Series 570X Red RGB
Tastatura: Tastatura Gaming Redragon Vara Mechanical
Mouse: Mouse Gaming Redragon Inquisitor RGB
Mouse pad: Mouse pad SteelSeries SteelPad QcK Black + Mouse pad Marvo G23 & G21
Monitor: Asus VG245HE Gaming Monitor
Sistem de operare: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

Nu a vrut sa ma lase sa le pun ca si atas, daca e bai, rog un moderator sa le corecteze.





Astept pareri!

Last edited by Pushkatu; 15-05-2018 at 15:11.
Pushkatu is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 11:29   #2
Pushkatu
Junior Member
 
Pushkatu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Bistrita
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

O mica nelamurire. Nu radeti, nu dati cu pietre.

Imi vand placa video si pana imi ajunge placa noua, sunt in stand by. Trebuie sa fac ceva setari din BIOS sau imi intra direct pe iGPU? Nu am mai fost pus niciodata in situatia de a folosi placa video integrata, de unde si intrebarea.

Last edited by Pushkatu; 16-05-2018 at 11:32.
Pushkatu is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 11:30   #3
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,887
Mentioned: 504 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Ar trebui sa intre direct
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 11:32   #4
Pushkatu
Junior Member
 
Pushkatu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Bistrita
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ok, mersi. Sper sa nu fac vreo boacana.
Pushkatu is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 17:53   #5
unnamed-
Member
 
unnamed-'s Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Posts: 178
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Doar verifica īn bios īnainte să vinzi placa dedicată sa nu cumva sa ai igpu dezactivat. Ai 2 chestii. Primary onboard/pciexpress si a 2 a care păstrează activată placa in board. Nu stiu cum ii zice la tine și acum nu sunt la pc sa-ti dau exemplu

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
unnamed- is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 18:08   #6
unnamed-
Member
 
unnamed-'s Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Posts: 178
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu stiu daca atunci cand scoti placa dedicată daca face switch direct la cea onboard. Dar asta sunt setarile la care trebuie să te uiti in bios.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
unnamed- is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 19:09   #7
bakhus
Senior Member
 
bakhus's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Bucuresti
Posts: 290
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to bakhus Send a message via Skype™ to bakhus
Default

Daca e pe auto cum vine default, va intra pe IGPU automat (de unde si numele eroului).
Daca e setat manual sa plece pe pciex ai sanse mari sa nu plece, asadar, inainte sa o scoti, intra si verifica, daca stii ca ai intrat prin bios si ai apasat lucruri. Daca nu, lasa-l asa
__________________
I7 4790k, ArcticLiquidF 240, AsRock Extreme4, 32Gb HyperXFuryBlue, SFLeadex750w,GTX1070, Phanteks Eclipse P400S
bakhus is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 20:33   #8
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,999
Mentioned: 174 Post(s)

PC-ul meu



Default

clear cmos daca nu pleaca pe igpu.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2018, 08:33   #9
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 793
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cand am luat actuala placa de bază
Gigabyte Z270 si am pornit pentru prima oara pc-ul, nu am mai bagat placa video dedicata, am zis ca are igpu si va porni cu ala, n-a fost așa, a trebuit sa instalez si gtx-ul ca sa pornească, in bios era setat default pe pci ex, deci nu apucasem sa modific eu nimic, cat de tard sa fii producător de placi de baza sa faci o astfel de setare default cānd știi că e posibil ca cineva sa folosească doar igpu.
Danos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Snake vs Dragon papa jock Modding 53 12-04-2017 12:22
Dragon Age: Inquisition BlackMan Gaming 37 30-05-2015 01:24
REVIEW: Dragon Age Inquisition LAB501 Nivelul2 0 11-02-2015 22:40
The Red Dragon robotelu97 Cutia de sub birou 28 22-05-2014 19:33
Dragon Slayer John7up Cutia de sub birou 6 13-06-2013 22:38

 
Forum Stats
Members: 7,915
Threads: 19,351
Posts: 596,003
Total Online: 282

Newest Member: eMoses

Latest Threads
- by Bogd4n
- by Kspic
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.