lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24-10-2011, 19:25   #21
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

ce vreau eu ( ma repet ,desi am zis clar pe parcurs)
- sa-mi mearga cam cat (sau pe aproape. -50% penalizare mi se pare prea mult) imi merge si pe cablu direct ( download am vazut ca poate foarte OK 8.5 MB/s,upload nu stiu.oricum si pe cablu direct e mai mic ca download-ul)
- sa aiba un numar asemanator de torente active la upload ( pe cablu am in medie 30 torente active, pe router am maxim 5 )
- sa nu-mi cauzeze probleme de stabilitate a conexiunii (par example cu routerul edimax disparea legatura la net periodic in toata reteaua)
- sa nu-mi schimbe IP-ul vizibil pe extern ,ca ma deconecteaza trackerul

WiFi nu ma intereseaza, e WiFi ca sa "are" si altii, ma intereseaza wired-ul sa nu mearga atat de prost comparat cu cablul

pot vedea cu ceva cat ram are activ?

@alexkid : cred ca o sa incerc tomato sau dd-wrt ,daca o sa am nevoie
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2011, 20:02   #22
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Hm.. nu stiu cum se face asta pe firmware-ul stock. (Pe celelalate ai comanda top din CLI sau ai direct in interfata web acesta informatie, impreuna cu load-ul pe CPU)

La routerul tau problema nu este de RAM, deoarece ai 32MB, problema este la procesor - 266Mhz , de acolo apare si limitarea de care am zis in postul anterior.
Singura varianta de a scapa de limitarea de viteza este un alt router.
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 00:04   #23
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

cum fac port forwarding pt utorrent in tomato?
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 12:45   #24
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Salut,

Meniu -> Port Forwarding -> bifezi casuta ON -> la Protocol alegi BOTH sau ce ai nevoie - TCP/UDP -> Ext Ports portul pe care vrei sa il forwardezi -> Int Address adresa IP catre care vrei sa faci forwardul si daca vrei sa pui si o scurta descriere -> apoi ADD si dupa SAVE.

Am atasat printul cu pfw de pe al meu.

LE: Lasa UPnP bifat in uTorrnet, dar dezactiveaza optiunea din router. Optiunea UPnP o gasesti tot sub Port Forwarding.


Thx,
Alex.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pfw.jpg
Views:	196
Size:	120.0 KB
ID:	22696  
__________________
Get out there and play!

Last edited by alexkid; 08-11-2011 at 12:57.
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 19:05   #25
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

gasisem intre timp
ti-ai setat ip-ul intern fix?
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 19:44   #26
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,663
Mentioned: 147 Post(s)




Default

Intreb si eu sa nu deschid un alt topic,e ceva mai bun ca asta in banii astia?

http://www.emag.ro/routere_wireless/...itch--pDIR-615

Maxim 150-160 lei pentru un calculator si un laptop uneori un telefon wi-fi.
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 20:01   #27
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

vezi ca citeste mai multa lume topicul dedicat
http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=5028&page=9
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 20:11   #28
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Pentru ce ai tu nevoie e ok chiar daca in ultima vreme 615 nu mai e ce-a fost. Alternativa mai buna ar fi asta:

http://www.emag.ro/routere_wireless/...d--pTL-WR941ND
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 20:13   #29
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,663
Mentioned: 147 Post(s)




Default

Pau nu iau revizia H1,sunt inainte la toate magazinele sa vad care nu are H1
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 20:15   #30
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Tare asta. Pai si crezi tu ca au pastrat ceva mai bun pentru tine? )))
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 20:23   #31
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,663
Mentioned: 147 Post(s)




Default

=)) Nu,dar ii intreb inainte,daca e H1 nu iau.Oi gasi unul sper...Daca nu,asta e...
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 22:52   #32
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

@mascotzel - da mi-am facut alocare statica a IP-ului pentru PC-ul din spatele routerului. Acelasi lucru iti recomand si tie pentru ca port forwardingul sa fie functional.

@Iubitel - eu zic sa mergi pe ce a zis dev sau ca parca ai zis ca ai trecut la RDS , incearca un efort pana la TP-Link WR1043ND.

Alex.
__________________
Get out there and play!

Last edited by alexkid; 08-11-2011 at 22:56.
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 23:38   #33
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

cum adica din spate?
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 23:59   #34
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

M-am referit la PC-ul conectat in portul de LAN la routerului, PC pe care in prealabil folosesc aplicatii ce au nevoie de port forwarding.
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2011, 00:04   #35
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

merge bine pana acum
se cam incalzeste cu carcasa pusa
ar merge sa-i pun ceva radiatoare?
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2011, 00:18   #36
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

In mod normal da.
Eu am vazut montate astfel de radiatoare pe wrt54GL, asa ca nu vad de ce nu ar merge pe al tau router.
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2011, 16:37   #37
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,663
Mentioned: 147 Post(s)




Default

Eu am luat 1043ND pana la urma,foarte multumit de el momentant.Si e si rece Pacat ca frige mizeria aia de la RDS,inca miroase a ebonita incinsa
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2011, 18:01   #38
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,808
Mentioned: 571 Post(s)

PC-ul meu



Default

frige la buzunar?
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2011, 00:51   #39
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Despre ce mizerie de la RDS, vorbesti (au mai multe ) ? MC-ul cumva ?

PS: Sa il stapanesti sanatos! Pune un dd-wrt pe el si te-ai scos
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2011, 10:11   #40
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Aveti careva vreun tutorial de cum trebuie formatat, montat si setat un hdd extern pe USB-ul unui router cu DD-WRT ?Am cautat, am gasit dar e jale cum este explicat pe forumui acestora...
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recomandare router non-wireless blackiller Periferice 7 26-09-2011 08:23
Recomandare router wireless 802.11n practice Periferice 6 09-03-2011 12:17

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,555
Posts: 647,189
Total Online: 394

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by Brunch
- by dev

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.