lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27-03-2012, 12:20   #61
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,665
Mentioned: 147 Post(s)




Default

Da ma,o sa aveti garantat un loc in imparatia cerurilor.
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2012, 12:37   #62
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,650
Mentioned: 78 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Bun...deci hai ca deja se duce dracu discutia. Era chestia ca am un router si un HDD extern care nu fac nimic, si as fi vrut sa le pun la lucru. Problema e ca sunt 0 barat in tot ceea ce inseamna configurat router sau linux.

Ceea ce fac uploaderii e de apreciat...oriunde ar fi, si in orice tara. E al naibii de bine sa ai jocuri, filme pe gratis, uneori mai rapid decat lansarea oficiala.

Nu era vorba sa ai ratie mare...e vorba ca nu toata lumea are RDS si poate sa faca o ratie decenta.

BlackLotuS...te pot deranja pe pm cu niste intrebari legate de routere and stuff?
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2012, 12:59   #63
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Linistit, ti-am lasat PM.
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2012, 13:47   #64
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,825
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Iubitel View Post
Sa ai ratie mare e ca si cum ai avea **** mare si nu o folosesti la nimic .Sa dai bani ca sa faci seed pentru altii e ca si cum... aici nu gasesc cuvinte
Aici ai luat-o pe aratura.

Vine un prieten bun pe la mine si vede in utorrentul meu ca am chesti la seed de 6 luni. Si imi spun e ca sunt tampit de ocup spatiul aiurea, cu vechituri. Pana a ajuns sa-mi spuna ca nu gaseste Duke Nukem (sau cum drac se scrie exact) pe nicaieri. Si i-am spus sa se duca la alt tampit care are chestii mai vechi de 6 luni, ca eu nu tin jocuri pe pc.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2012, 16:07   #65
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

@BlackLoTuS +1 pentru ceea ce ai zis mai sus.
@kretu77 si eu am facut facut la fel pentru ca am torrente cu filme/jocuri mai vechi de 1-2 ani, dar asta e, trecem mai departe si le tinem la seed.
__________________
Get out there and play!

Last edited by alexkid; 27-03-2012 at 16:09.
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2012, 17:07   #66
ursulache
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Īle-de-France
Posts: 1,833
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

Salut
care e cea mai buna metoda de a reincarca torentele dupa o reinstalare?

Si io mis de asta de lasa cat se poate la seed (nu am ratio 20, am doar 11 pe fl). Chestia e ca acuma am spatiu si pot pastra si mai mult dar de fiecare data cand reinstalez win pierd torentele si ma enerveaza maxim sa le pun manual...
ursulache is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2012, 23:28   #67
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Quote:
Originally Posted by alexkid View Post
@BlackLoTuS +1 pentru ceea ce ai zis mai sus.
@kretu77 si eu am facut facut la fel pentru ca am torrente cu filme/jocuri mai vechi de 1-2 ani, dar asta e, trecem mai departe si le tinem la seed.
Stai calm ca la trompete de astea umane, sa nu zic closeturi...nu ma complic cu polemici si argumente!Examenul vietii si la dat in fata multora deja, asa ca nu mai este o noutate pentru mine!
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD

Last edited by BlackLoTuS; 27-03-2012 at 23:35.
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 09:37   #68
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,665
Mentioned: 147 Post(s)




Default

Ti-a pleznit ficatu aseara steffffi? =)) Examenu vietii...Tu nu stii sa scrii romaneste si imi vorbesti de examenu vietii.
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 09:41   #69
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,100
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ursulache View Post
Salut
care e cea mai buna metoda de a reincarca torentele dupa o reinstalare?

Si io mis de asta de lasa cat se poate la seed (nu am ratio 20, am doar 11 pe fl). Chestia e ca acuma am spatiu si pot pastra si mai mult dar de fiecare data cand reinstalez win pierd torentele si ma enerveaza maxim sa le pun manual...
Nu am momentan utorrent instalat pe PC-ul de pe care butonez, insa calea spre folderul care trebuie copiat e ceva de genul asta:
C:\Users\userul _tau\AppData\Roaming\utorrent (pe Win 7). Dupa masa pot sa iti zic exact care e calea.

Folderul utorrent (din calea de mai sus) il copiezi pe un stick, formatezi, instalezi Windowsu', instalezi utorrent si pe urma copiezi folderul ce l-ai pus pe stick in locatia de mai sus.
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 10:03   #70
ursulache
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Īle-de-France
Posts: 1,833
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ms!

Ma uit deseara cand ajung acasa... de ce nu oi fi intrebat eu asta mai demult ) Scapam de cateva ore de munca.
ursulache is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 10:06   #71
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Quote:
Originally Posted by Random View Post
Nu am momentan utorrent instalat pe PC-ul de pe care butonez, insa calea spre folderul care trebuie copiat e ceva de genul asta:
C:\Users\userul _tau\AppData\Roaming\utorrent (pe Win 7). Dupa masa pot sa iti zic exact care e calea.

Folderul utorrent (din calea de mai sus) il copiezi pe un stick, formatezi, instalezi Windowsu', instalezi utorrent si pe urma copiezi folderul ce l-ai pus pe stick in locatia de mai sus.
Eu personal am un hdd dedicat pentru torrente...Pe acest hdd dedicat am 2 foldere, denumite fisiere/terminate...In setarile utorrent i-am dat calea de salvare la fisiere in fisiere, iar torrentele ce se dw, intra in terminate...

Ca si soft, program instalat, el vine instalat pe C, in rest nu-i fac bkp de nici o culoare, nu-si are rostul..Torrentele le am pe hdd dedicat, dupa reinstal de windows, instalez utorrent, fac setarile cailor unde si ce este, dau load la torrente si voila, toate torrentele reintra la seed.

Ceea ce ai sugerat tu mai sus random, are ca aspect doar afisarea setarilor vechi in utorrentul proaspat instalat pe win curat...Te ajuta la ceva? Nu prea, atat doar ca nu trebuie sa refaci setarile si iti apare ratia veche la fiecare torrent...oricum o iei, oricum faci, torrentele downloadate nu au ce cauta pe partitia sistemului de operare, daca nu ai setat si ele se dau jos pe C, ai pierdut tot la format, nu mai poti face nimic, asa ca eu personal nu vad rostul la ceea ce ai spus mai sus.

PS:5 minute de munca, install de utorrent, setari si loadul la torrente inapoi!
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 10:21   #72
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,100
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai si eu am pornit de la ideea ca torrentele sunt pe alta partitie. Si atunci, daca aplici metoda descrisa de mine se intampla exact cum ai zis tu. Setarile alea care se pastreaza includ si calea catre torrente, nu?
Si atunci ceea ce am zis eu e apoape egal cu ce ai zis tu:
Quote:
...dupa reinstal de windows, instalez utorrent, fac setarile cailor unde si ce este, dau load la torrente si voila, toate torrentele reintra la seed.
Asa ca nu inteleg de zici ca nu te ajuta. Pt metoda mea, probabil trebuie sa dai mai multe clickuri.
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 10:26   #73
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Da, corect ceea ce ai sugerat..pentru un user fara experienta, care a primit ajutor si i s-au facut setarile de catre altcineva, advanced setting..In rest in mare majoritatea setarile sunt identice, mai putin la advanced...Si aici vine problema, daca faci bkp la setari din C/user/bla bla... si le pui inapoi dupa install, la fiecare versiune setarile de advanced sunt diferite, campuri de setari in plus sau minus, valori diferite..DIn aceasta cauza in ultima vreme au fost multe update-uri/optimizari...In momentul cand faci bkp la aceste setari, faci un win curat, reinstalezi utorrent si pui fisierele salvate inainte pentru noul utorrent, te umple de erori, datorita versiunii diferite instalate proaspat.In cel mai bun caz, daca se pastreaza versiunea, totul va fi ok, in cazul actual cu multiplele update-uri de versiuni de utorrent, setarile advanced sunt diferite si vei primii erori sau chiar probleme nedorite(up/dw)..Aici este problema majora de care foarte multi uita...sau chiar nu intra in acea zona de setari pentru ca nu le stiu face.

Daca cineva doreste, are nevoie de aceste setari(tabul advanced), lasa-ti PM si voi incerca in limita timpului disponibil sa ajut cu setarile individuale in functie de conexiunea personala.

Eu unul personal nu fac acest bkp datorita acestor advanced settings, care difera de la versiune la versiune.
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD

Last edited by BlackLoTuS; 28-03-2012 at 10:30.
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 10:33   #74
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,100
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

My bad, in ultima vreme, de cand scot versiuni pe banda rulanta nu am mai incercat back-up de la o versiune la alta.
Anyway, ursulache, poti incerca si ce a zis colegul mai sus:
Quote:
Torrentele le am pe hdd dedicat, dupa reinstal de windows, instalez utorrent, fac setarile cailor unde si ce este, dau load la torrente si voila, toate torrentele reintra la seed.
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 10:56   #75
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,825
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Exact ceva de genul asta mi-a arata un prieten sa fac si eu. A setat ceva de genul ca toate torentele sa se duca in anumite foldere si gata.

Eu trebuie doar sa completez directoarle respective cand fac reinstall de win. Si sa-mi setez portul&stuff. Oricum portul e unic si, daca il uit, il gasesc setat in Router.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2012, 13:17   #76
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,100
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu fac aceeasi chestie si cu Opera in cazul in care tre sa pun Windowsul din nou. Astfel am cookies, password manager, bookmarks, toate ca si cum nu as fi schimbat nimic.
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2012, 21:36   #77
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

ASUS-ul e brickuit iarasi, el in sine sau e dus transformatoru
imbarligat un surecom vechi fara wifi
setarile de baza in cele 2 poze
problema e ca asa cum le-am pus utorrent nu vede portul open si se misca in concordanta limitat
daca pun un IP fix acolo imi vede uneori portul open, dar imi opreste total browsingul si-mi da eroare de DHCP la diagnosticarea conexiunii

idei?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	surecom1.jpg
Views:	201
Size:	61.3 KB
ID:	29406   Click image for larger version

Name:	surecom2.jpg
Views:	195
Size:	68.4 KB
ID:	29407  
mascotzel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recomandare router non-wireless blackiller Periferice 7 26-09-2011 08:23
Recomandare router wireless 802.11n practice Periferice 6 09-03-2011 12:17

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,564
Posts: 647,516
Total Online: 384

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by blajik
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.