lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-08-2009, 19:10   #21
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Chestia aia galbena e timpul de acces aleator. In primul screen e ceva dubios dar in al doilea screen e totul cum trebuie !
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 20:27   #22
aditdili
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 666
Mentioned: 10 Post(s)


Default

Poate fi de la programele instalate-in general,testul se face cu OS instalat pe altul-pot aparea "caderi" de performanta datorate programelor instalate(torenti,antivirus).
aditdili is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 21:11   #23
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,426
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Pe samsung n-am nimic instalat, are rol de depozit. Sistemul de operare sta pe WD de 640, la fel si programele (putine). Antivirus deocamdata nu am, iar de la torrente nu cred ca ar fi. Am am mai descarcat cate ceva zilele trecute si n-o avut nimic.

BTW freeze-urile cu durata de aproximativ o secunda de la ce pot fi? De la HDD? Nu ca as avea probleme cu asa ceva, da se intampla sa mai intervina cateodata cand nu fac mai nimic solicitant.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 22:07   #24
aditdili
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 666
Mentioned: 10 Post(s)


Default

Inseamna ca urmeaza sa crape-asta e primul semn.Muta-ti datele critice pe alt suport-oricum nu mai dureaza mult-maxim citeva luni.
aditdili is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 22:40   #25
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,426
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Deci abia ce l-am cumparat (l-am ales in locul unui WD), si sa inteleg ca deja-i pe moarte? La health status imi apare Ok. Este vreun mod prin care sa verific cat mai are de "trait"? Sa fiu pregatit.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 23:11   #26
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Ai incercat sa schimbi cablul SATA?
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 00:00   #27
Bebe
Member
 
Bebe's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti - Berceni
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by matose View Post
E posibil ca placa de baza sa-ti cauzeze probleme. Ai verificat optiunile de Power Management la HDD-uri?
Am rezolvat cu HDD-urile, cred ca asta era. Mersi Matose de ajutor. Deja am mai mult de 48 de ore si nu au mai facut figuri. Ciudat este ca am acelasi windows, iar HDD-urile vechi nu se inchideau niciodata (AAKS-urile), desi la power management era trecut tot 20 de minute.
__________________
i3 540 / Zerotherm FZ120 / Gigabyte P55 USB3 / Corsair 2x2 GB DDR 1600 / Asus GTS 250 DK TOP / WD 1.8 TB storage / Antec NSK6000 / Seasonic M 620W / Horizon 2206SW / Microlab SOLO 7c / HP C5280
Contact: 0726.35.62.83
Bebe is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2009, 07:39   #28
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,233
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca o sa te uiti la Supported features in HD Tune probabil o sa vezi de ce unele au reactionat si altele nu la acea setare.

Last edited by Jocker; 02-03-2014 at 08:53.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 07:03   #29
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

PC-ul in cauza: Core i7 860 , pasta AS Ceramique , CoolerMaster Hyper212 LGA775 , 4 x 1GB TeamGroup Xtreem 1333mhz ,AsRock P55 Pro (i-am facut update la bios 1.70)
Am instalat noile componente peste vechiul Windows 7 64bit RC 7100, de cateva ori a dat blank screen si a trebuit sa fac un BOOT FIX. Pana la urma a mers si am instalat toate driverele cu care a venit placa de baza.
GTA4 la loading screen a ramas cu imaginea blocata si sunete tipice de blocaj in boxe.
la benchul CPU din 3Dmark06 si-a dat restart PC-ul
la orice setare de OC din bios windowsul nu mai porneste, se blocheaza exact inainte sa apara animatia cu logo-ul windows
cu si fara turbo boost face lafel.
am facut si update de BIOS si tot degeaba.
Clear CMOS , Load fail / optimize nu ajuta, orice setare in plus in bios blocheaza windowsul la LOGO.

Later EDIT: am lasat doar o placuta de ram si a intrat in windows dupa zeci de Clear CMOS si setari in BIOS..... acum mai ramane sa vad care este busita
Later EDIT 2 : se pare ca toate memoriile functioneaza, 2 merg in sloturile albe
dar 2 in sloturile albastre nu merg... care sa fie problema ?
nici macar una singura intr-un slot albatru nu merge....
incompatibilitate cu memoriile in sloturile albastre sau placa de baza este stricata ?

Last edited by PSS; 29-09-2009 at 07:41.
PSS is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 08:14   #30
biB
Member
 
biB's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 96
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Asrock P55 PRO QVL Rev 1.1 ,modelul asta *txd31024m1333hc7 era in lista
biB is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 11:42   #31
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

stiu ca e in lista, alea le am si eu, am dat comanda de Kingston DDR3 4096MB (2 x 2048) 1600MHz CL8 XMP HyperX dupa ce am citit acest review
PSS is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 12:05   #32
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Sunt memorii bune si au chipuri Elpida rev B. Te-as sfatui sa mai astepti sa mai apara si alte modele in magazine pentru ca ai toate sansele sa prinzi kituri echipate cu Elpida Hyper pe la acelasi pret !
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 12:09   #33
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

totusi n-am inteles de ce nu au mers team group-urile in sloturile albastre, chiar nu vad logica. In manual scrie clar ca merg in dual channel 4 memorii identice.....
Am dat mail la AsROCK sper sa-mi raspunda cat mai repede ca tare sunt curios
PSS is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 12:21   #34
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Din cauza arhitecturii Nehalem, daca nu ai cel putin un modul de RAM in oricare din sloturile albe NU iti pleaca sistemul - scrie si in manual chestia asta.

Cand montezi 4 module de memorie trebuie sa maresti vQPI (sau CPU VTT Voltage) cu cel putin 0.1v pentru a suporta controller-ul de memorie stresul suplimentar (e valabil inclusiv la frecvente default).
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2009, 12:53   #35
nr4
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 154
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Adica daca lasi in BIOS toate setarile AUTO sau mai bine zis Standard Settings, o sa ai probleme daca rulezi cu 4 module DDR3?

Cat despre slot-urile albastre, este normal daca nu ai dimm-urile A1 si B1 ocupate, nu vor functiona A2 si B2.
nr4 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 18:16   #36
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,426
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Ascultam muzica si dintr-o data o inceput sa se tot blocheze melodia. Am trecut la alta, la fel, doar ca se intampla mai des.

Primul suspect: HDD. Bun. Bag un test cu HD Tune. Imi spuneti, va rog, si mie ce dracu ii asta?! Nu-i prima oara cand patesc asa ceva.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	porcarie.png
Views:	663
Size:	74.2 KB
ID:	2342  
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 19:22   #37
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,294
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

am rezolvat cu super PI, 11.196 secunde..............
dar in 3Dmark06 scoate 2000 puncte la CPU .......
innebunesc detot.... am dat 10milioane pe un E2140 stock deghizat ? ((((
PSS is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 19:29   #38
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,462
Mentioned: 559 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Driveri pentru chipset estem? Ia porneste tu un RealTemp inainte de a rula 3DMark, lasa-l deshis si fa-i un screenshot.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 19:34   #39
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Poți să verifici și Processor Affinity Ón Task Manager - Processes.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 19:43   #40
the Stig
Member
 
the Stig's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 145
Mentioned: 0 Post(s)


Default

@PSS sigur e o buba acolo , uite aici un alt scor

Last edited by the Stig; 03-10-2009 at 19:53.
the Stig is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,316
Threads: 21,453
Posts: 644,577
Total Online: 352

Newest Member: Doberman

Latest Threads
- by mbc
- by Monstru
- by Kspic
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.