lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27-09-2016, 13:27   #47621
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,435
Mentioned: 199 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am cu 1100 lumeni, tot Philips, varianta mai mica, Core Pro, nu Core normal si fac super lumina si calda, frumoasa, dulce si buna.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 13:52   #47622
HymuraX
VIP
 
HymuraX's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Constanta
Posts: 1,235
Mentioned: 33 Post(s)




Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
https://www.youtube.com/watch?v=QuhLTVBCeBs

Săraca grăsuță... măcar s-a străduit eroic...
Cand ai o bestie de 110 kg de muschi, care mai este si campion mondial la "Ju Jitsu Brasiliano", si care e buna prietena cu Serena Wlliams pe care a cunoscut-o la clinica unde erau programate la interventie chirurgicala de micsorare de pwenis, ce sanse avea? Grasimea nu e muschi!
__________________
This ain't no place for no hero, this ain't no place for no better man.
HymuraX is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 13:58   #47623
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,929
Mentioned: 256 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Bah haterilor. Eu, in sufragerie am 4xechivalent 60 si e super. Am corp cu 4 becuri, era sa le las goale? In mancave am 2 corpuri, fiecare cu cate 2 de echivalent 60. Ilumineaza calumea.
Lasa echivalentul, scrie lumenii
Ca si domnul de mai sus ne spune ca e echivalent 60w incandescent, desi pe cutie scrie 6W->40W.
Asta inafara de faptul ca incandescent != cu halogen
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 27-09-2016 at 14:06.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 14:34   #47624
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,435
Mentioned: 199 Post(s)

PC-ul meu

Default

De fapt, vad ca sunt 1055 lumeni. Varianta Philips led 11w, nu 11.5w. Este mai mic, mai compact, mai putin bombat. 60x110 vs 68x132mm. Erau 36 lei unul.
LE: Am 2 in dormitor, dar nu pornesc decat 1 o data, mi se pare suficient. Sufragerie am 4, dar cu 4 e lumina mai rau decat stand in soare. =)) Sunt super.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro

Last edited by DeDeRa; 27-09-2016 at 14:38.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 14:42   #47625
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,264
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
Lasa echivalentul, scrie lumenii
Ca si domnul de mai sus ne spune ca e echivalent 60w incandescent, desi pe cutie scrie 6W->40W.
Asta inafara de faptul ca incandescent != cu halogen
806 lumeni bucata, 9w consum de curent.
http://www.dedeman.ro/ro/electrice/c...w-60w-e27.html
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 14:51   #47626
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,310
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

800 nu sunt 400 bo$$
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 15:18   #47627
m1k
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Ploiesti
Posts: 147
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

La Brico 10 lei 15W Led, cica 1400lm
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1090224.jpg
Views:	159
Size:	266.2 KB
ID:	55389  
m1k is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 15:45   #47628
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,006
Mentioned: 663 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intr-o luna o sa-mi fac eu "bec" de ~15.000 lumeni(150w). Problem? ))

Evident, n-o sa mearga mereu, dar cand trebuie macar o sa fie lumina gārlă. Trebuie sa vad cu racirea cum fac sa fie silentioasa si suficienta. Iar daca se prezinta bine proiectul urmeaza proiector de 300W, because cplm. )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ali.JPG
Views:	160
Size:	34.5 KB
ID:	55390  
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 18:03   #47629
gabrielpost
Senior Member
 
gabrielpost's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ploiesti
Posts: 797
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to gabrielpost
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
Lasa echivalentul, scrie lumenii
Ca si domnul de mai sus ne spune ca e echivalent 60w incandescent, desi pe cutie scrie 6W->40W.
Asta inafara de faptul ca incandescent != cu halogen
vezi mai bine ca nu e nici un egal pus acolo...m-am exprimat eu gresit,ca daca ziceam direct halogen se gandea lumea la spoturi sau proiectoare...stiu f bine ca vechile incandescente sunt acum cu halogen...si referitor la putere,eu am zis ca lumineaza cam cat unul de 60w,daca te iei dupa ce scrie pe cutie afla ca ,de fapt,nici consumul lui nu e de 6w ci de 5,5 masurati de mine....lucrez de 13 ani instalatii electrice si am boala sa cumpar si sa probez,nu doar sa ma iau dupa ce spune pe cutie...mare grija cu chinezariile led fiindca nu au puterea specificata pe ele...am masurat bec ce se vroia de 20w si de fapt are vreo 14w...nu am un luxmetru ca masuram si lumenii sa pot face o comparatie....
@Boggy o sa urmaresc proiectul tau daca il prezinti aici,ca am si eu un proiector de 1000w pe varful casei si vreau sa il inlocuiesc cu ceva pe led

Last edited by gabrielpost; 27-09-2016 at 18:06.
gabrielpost is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 18:06   #47630
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,085
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cred ca bateria de la al meu laptop a intrat in over discharge ii mai pot face ceva ? L-am lasat la incarcat 7-8 ore si nimic. Lenovo y580
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 19:04   #47631
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,350
Mentioned: 469 Post(s)

PC-ul meu



Default

Altul. La laptop mă refer.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 19:42   #47632
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by vibeup View Post
Cred ca bateria de la al meu laptop a intrat in over discharge ii mai pot face ceva ? L-am lasat la incarcat 7-8 ore si nimic. Lenovo y580
receluleaza bateria sau cumpara alta.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 20:23   #47633
anarhistor
Senior Member
 
anarhistor's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Where Sky is Blue
Posts: 609
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Salut baieti. Nu am mai dat de mult pe aici. Cer scuze, viata grea, pasiuni putine.
Sunt mega offtopic (de aia postez aici) si sper la o rezolvare usoara desi nu cred ca exista.
Am dat de dracu, am belit PC-ul si poate s-a mai lovit cineva de asta si ma ajuta.
Dupa un an am decis sa curat totul de praf. Hai sa schimbi si pasta la proc, ca e duminica si ce sa si faci. Pun totul inapoi, error 55. E o eroare vaga poate fi de la multe; memorii, proc, mb, etc. MB Asus V Gene, proc i7 3770K.
Scot procu, pun procu, cam am strans prea tare, nimic. Pun un i5 din ograda, la fel. Scot memoriile toate, bipuie si da eroare ca nu are rami. Tot ma joc cu memoriile si nu porneste decat cu doua module din 4, pe sloturile alea mai departe de proc, B-uri, sau A3/4 sau cum pisici ca se numesc ca nu mai stiu. Si daca bag si o singura memorie in primele doua sloturi, error 55. Deci ce sa fie? Un canal nu merge.
In i5 nu am incredere ca i-am facut delid mai demult si cred ca l-am futulit. In memorii am. Am stricat MB-ul? Dar cum? Controllerul de memorii e in proc nu in MB. M-am mai apasat eu pe placa dar nici in halul asta sa rup ceva.
Ideea e...ca nu stiu ce sa fac acum.
Apreciez orice idee. Chiar nu am chef de upgrade. Nici timp, nici bani.
Multam si seara faina.
anarhistor is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 21:00   #47634
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,085
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ai pini de la socket ok?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 21:38   #47635
anarhistor
Senior Member
 
anarhistor's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Where Sky is Blue
Posts: 609
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mda, buna intrebare. Hai ca verific maine. Merge cu doua placute din 4 ok, de pe el scriu acum. Dar poate ai dreptate. Ceea ce ar fii destul de trist. Incerc maine sa ma uit mai bine, Scot MB-ul afara din case.
anarhistor is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2016, 23:27   #47636
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,085
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Altul. La laptop mă refer.


Sent from my iPhone using Tapatalk
I fixed it by doing the following.

1) Shut down the computer.
2) With the battery in (but AC adapter removed), attempt to turn on the computer by holding down the power button for 30 sec. This should not turn on the computer.
3) Remove the battery.
4) Again, attempt to turn on the computer (AC adapter not plugged in) by holding down the power button for 30 sec. This should not turn on the computer either.
5) Replace battery, plug in the AC adapter, and turn on the computer. The battery should begin charging.

) bateria a inceput sa se incarce prin minune )
revin maine cu teste
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2016, 09:14   #47637
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,085
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default




From 0 back to hero
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2016, 09:39   #47638
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,264
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

De la 6200 la 5300 e un pic de drop, dar nu e nimic substantial.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2016, 11:02   #47639
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,310
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

E cineva din Timisoara care imi pote verifica si mie un produs de pe olx, va rog?

https://www.olx.ro/oferta/volan-thru...e-ID6jPsv.html
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2016, 13:54   #47640
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,392
Mentioned: 125 Post(s)


Default

Zice ca trimite cu verificare colet prin olx.
Kimi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,950
Threads: 19,493
Posts: 599,414
Total Online: 315

Newest Member: m.pech

Latest Threads
- by Monstru
- by Firefox

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.