lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-04-2013, 16:39   #1
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,459
Mentioned: 25 Post(s)




Default Probleme cu retea : software sau hardware?

Un cunoscut are un mic netbook, Windows XP.
Problema lui : ii dispare periodic si subit reteaua fixa.
Led-urile nu mai reactioneaza, mesaj " network cable not connected",testata la prize diferite si cabluri diferite.
Isi revine dupa un restart.
Banuiesc ca e o problema software, dar cine stie.
Poate fi malware?
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2013, 16:43   #2
Snowbawls
Ancient friend
 
Snowbawls's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucuresti
Posts: 930
Mentioned: 37 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sanse mici sa fie malware, dar nu e exclus.

Am intalnit si eu des problema asta la niste Fujitsu Siemens Amilo si la Maguay Office Xpert (ambele tipuri sisteme de birou prin diverse institutii) si se rezolva in 99% din cazuri cu rollback la driverul placii de retea. Aveau Auto Update-ul activat si le punea Windows-ul un driver incompatibil care dadea crash din cand in cand.

Spune-i sa faca rollback la driver sau full uninstall si eventul un CCleaner/Driver Fusion si sa puna driver-ul de pe site-ul oficial.
__________________
- Not to brag, but I've got the latest quad core HHD, my megabytes are 60 Ghz, my wireless RAM is Pentium, I can run websites on my BIOS and blog on my desktop, my GUI is like faster than yours, and I've got the best chipset - over 1 terabyte! Eat it, noob.
Snowbawls is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2013, 16:44   #3
GreuHip
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: NA
Posts: 1,076
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu



Default

Un coleg la munca patea la fel cu un Dell. Placa de retea functiona dupa ce il lasa o perioada oprit si fara baterie. Daca nu este o problema software incearca un load default setting la bios(si faza cu bateria).
Pentru probleme soft mergi la producatorul placii de retea si incearca ultimul/penultimul driver. Ce se gaseste pe site la producatorul laptopului de obicei sunt variante invechite moral.

Last edited by GreuHip; 11-04-2013 at 16:50.
GreuHip is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2013, 17:07   #4
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,459
Mentioned: 25 Post(s)




Default

Acum vad titlul incompetent gramatical.
Asadar, primul suspect driverul de retea.
mascotzel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 2762 Today 14:31
Probleme software poparamiro Software 635 13-01-2018 14:50
Retea wireless intre 2 laptopuri cu probleme! xgeox Software 2 17-04-2012 16:07
Probleme retea la EVGA 760 SLI dantess Placi de baza 91 20-09-2010 20:52
software fan control - help razvy_10 Placi de baza 2 15-02-2010 22:37

 
Forum Stats
Members: 7,122
Threads: 18,104
Posts: 563,197
Total Online: 288

Newest Member: fromArea51

Latest Threads
- by matose
- by Monstru
- by Boggy

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.