lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-08-2015, 12:52   #1001
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,217
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
BIOS-ul clasic nu stie GPT.
UEFI stie.
Este partial gresit, pe sistemul care il am la vanzare (platforma pe socket 775 care habar nu are de UEFI) aveam un hdd de 3 TB formatat GPT, o singura partitie, vazut perfect de bios si Windows 7 Pro 64 biti. Dar platformele si mai vechi aveau intradevar limitatea asta.
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 12:58   #1002
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,708
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Asa le trebuie daca sint LABAGII, si tin kacaturi PORN in PC.

Onanistiiiiiiii!
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 13:01   #1003
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,704
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Am o problema enervanta cu win 10: nu mai pot seta modul de incarcare al bateriei. Pana acum, bateria se incarca doar 93% pentru prelungirea vietii ei (conform lenovo) si am selectat aceasta optiune. Cand se descarca la 96%, nu se mai incarca la 100% tocmai pentru a evita stresarea bateriei. Well, utilitarul lenovo nu mai functioneaza, nu este utilitar de windows 10 iar bateria se incarca chiar daca este la 99%.

Da.. Nu merge Cisco VPN.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 13:16   #1004
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,217
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Asa le trebuie daca sint LABAGII, si tin kacaturi PORN in PC.

Onanistiiiiiiii!
Nu este chiar asa, te pot "agata" prin camera de la laptop cum i-o tragi nevestei daca esti in raza vizuala si ai laptopul deschis sau cum umbli dezbracat prin casa . Dupa asta pot sa iti cer bani pentru filmulet sau il postez pe Facebook, ce alegi?
Chestia asta se poate face chiar si cu Windows 7, dar mai greu, in Windows 10 daca este mai usor automat o sa creasca numarul magariilor de genul asta, cred ca asta este problema reala de fapt, cat de expus esti dispus sa fi la internet?
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 14:28   #1005
EXxx
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: another dimension
Posts: 487
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to EXxx
Default

Quote:
Originally Posted by Jocker View Post
Nu este chiar asa, te pot "agata" prin camera de la laptop cum i-o tragi nevestei daca esti in raza vizuala si ai laptopul deschis sau cum umbli dezbracat prin casa . Dupa asta pot sa iti cer bani pentru filmulet sau il postez pe Facebook, ce alegi?
Chestia asta se poate face chiar si cu Windows 7, dar mai greu, in Windows 10 daca este mai usor automat o sa creasca numarul magariilor de genul asta, cred ca asta este problema reala de fapt, cat de expus esti dispus sa fi la internet?
chestia asta se poate face pe mobile de cand au aparut smartphone-urile astea mai noi (ios/android).
Mi-e greu sa cred ca exista un so comercial secure.
EXxx is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 14:35   #1006
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Eu cānd fac laba.... Nu ca iese de semnătură. La loc comanda. =)))
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 14:38   #1007
Rob’
Ancient friend
 
Rob’'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,126
Mentioned: 109 Post(s)

PC-ul meu

Default

=))))))))))))))))
__________________
Something happened
Something happened
Rob’ is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 14:58   #1008
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,092
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Se poate opri serviciul Cortana care ruleaza orice ai face ?

Nu mai vreau sa il vad in task manager.

Also, mai sunt alte servicii si programe de care pot sa scap for ever and ever ?
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 15:06   #1009
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Se poate opri serviciul Cortana care ruleaza orice ai face ?

Nu mai vreau sa il vad in task manager.

Also, mai sunt alte servicii si programe de care pot sa scap for ever and ever ?
Follow the tutorial...
http://superuser.com/questions/94956...-on-windows-10

PS: what happened between you and Google?!? You guys split up??
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 15:14   #1010
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,217
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by EXxx View Post
chestia asta se poate face pe mobile de cand au aparut smartphone-urile astea mai noi (ios/android).
Mi-e greu sa cred ca exista un so comercial secure.
La mobile nu este atat de grav, daca stau pe masa camera vede ori masa ori tavanul.
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 15:28   #1011
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,108
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Man, daca opresti cortana nu mai ai searchul :| no moar fast exe launch
Acum de unde pornesc snipping tool
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is online now   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 15:36   #1012
Hemisphere
Senior Member
 
Hemisphere's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sebes-Alba
Posts: 3,624
Mentioned: 52 Post(s)


Send a message via Yahoo to Hemisphere Send a message via Skype™ to Hemisphere
Default

Win + R
snippingtool

Послато са A0001 уз помоћ Тапатока
__________________
Sarcasmul este cea mai joasa forma de inteligenta.
I am not discriminating anybody! I hate everyone equally!
Hemisphere is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 15:41   #1013
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,704
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

^ Asta.

Oricum e mai rapid decat sa dai click pe cortana.

In alta ordine de idei, cred ca trec inapoi pe Win7 pe laptop. Lipsa de compatibilitate pentru toolurile de administrare ma cam omoara.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 15:47   #1014
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,108
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
^ Asta.

Oricum e mai rapid decat sa dai click pe cortana.

In alta ordine de idei, cred ca trec inapoi pe Win7 pe laptop. Lipsa de compatibilitate pentru toolurile de administrare ma cam omoara.
E vorba de searchul de langa windows button, din bara. Nu functioneaza daca-i schimbi numele cortanei cu metoda de mai sus.
Nu vad cum poate fi mai rapid winkey+r + tastezi numele complet snippingtool+enter decat clic + snip + enter ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is online now   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 17:00   #1015
sleepy_j
Senior Member
 
sleepy_j's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 1,070
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Chrome: Cortana is a pretty awesome voice assistant for Windows 10. If you run Android, you’re probably also used to Google Now being pretty great as well. Now, AutoRemote allows you to control your Android phone with Cortana.....
sleepy_j is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 18:55   #1016
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
E vorba de searchul de langa windows button, din bara. Nu functioneaza daca-i schimbi numele cortanei cu metoda de mai sus.
Nu vad cum poate fi mai rapid winkey+r + tastezi numele complet snippingtool+enter decat clic + snip + enter ?
winkey + snip + enter merge si fara casuta de search din bara, asa cum a mers pana acum la windows 7 si 8.

Si e mai usor sa apesi o tasta decat sa faci click si apoi sa muti mana de pe maus pe tastatura ca sa poti scrie calumea ce cauti
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 19:36   #1017
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,092
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Mie imi place multi desktop-ul
Mi-am facut bind pe mouse, si e alta viata. Parca lucrez cu 4 maini acum.
E feature-ul pe care l-am asteptat de o viata.
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 21:29   #1018
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,108
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Chipicao View Post
winkey + snip + enter merge si fara casuta de search din bara, asa cum a mers pana acum la windows 7 si 8.

Si e mai usor sa apesi o tasta decat sa faci click si apoi sa muti mana de pe maus pe tastatura ca sa poti scrie calumea ce cauti
casuta aia e linkuita barii de start
Eu nu vorbesc prostii, incearca cu rename si o sa vezi ca NU MAI MERGE SEARCHUL ALA.
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 04-08-2015 at 21:31.
Drazzy is online now   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 22:02   #1019
cristi_io
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bucharestina
Posts: 2,137
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by rob View Post

Auzi ce zice:
Quote:
Interesant e faptul că Acceleratorul de particule CERN de la Geneva este folosit pentru a deschide portalurile către alte dimensiuni, iar rezultatul acestor experimente este folosit pentru a creşte potenţialul computerului cuantic. Acesta este şi scopul final şi ascuns al sistemului de operare Windows 10: acela de a “hrăni” computerul cuantic cu inteligenţa şi comportamentul uman, pentru ca aceasta īn final să ne controleze total
Paranoia e mai mare decat la OTV )).
E bine ca citeaza si din Evanghelii ). Unii au uitat sa isi ia medicamentele.
__________________
Through quiet reflection and great dedication Master the art of karate,
Lo, we shall rise up And then we'll make the bugger's eyes water
cristi_io is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 22:03   #1020
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Din postul tau inteleg ca tu chiar ai dat doua secunde si ceva neuroni articolului aluia. Pacat...
M@nu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 8 madalin Software 1143 07-05-2018 08:31
Windows chel suzuki Overclocking & benchmarking 33 17-07-2014 13:10
Problema Windows TokyoMode Procesoare si chipseturi 5 05-05-2014 16:53
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 18:38
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 20:03

 
Forum Stats
Members: 8,050
Threads: 19,861
Posts: 608,395
Total Online: 328

Newest Member: TzapInferno

Latest Threads
- by Monstru
- by Boggy
- by Bogd4n
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.