lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Carcase si surse
Connect with Facebook

Carcase si surse Nu le ignorati, sunt importante


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 14-11-2011, 16:14   #41
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,329
Mentioned: 34 Post(s)

PC-ul meu



Default

Salut, nu vreau sa fiu rautacios, dar trecem deja la aberatii si se pierde timpul, unii au fire albe de la posturi de genu.

1.iti iei o sursa in functie de consum, in general pentru un 2500k + 560TI orice sursa de calitate de 500W ajunge. Daca ai placeri cu high endurile si configuratii multicard iei minim 800W.
2.Sursa o sa consume cat este nevoie, acele valori sunt maximele in load ce le suporta sursa.
3.Daca nu stii ce vrei, te documentezi, si daca nu esti multumit, te documentezi si mai departe, sunt sute de articole care vorbesc despre surse si electronica din ele.

My 2 cents.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 16:19   #42
Apocalypse Now
Ancient friend
 
Apocalypse Now's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: under the bed
Posts: 2,408
Mentioned: 11 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
Salut, nu vreau sa fiu rautacios, dar trecem deja la aberatii si se pierde timpul, unii au fire albe de la posturi de genu.

1.iti iei o sursa in functie de consum, in general pentru un 2500k + 560TI orice sursa de calitate de 500W ajunge. Daca ai placeri cu high endurile si configuratii multicard iei minim 800W.
O sursa de calitate de 500W duce lejer un GTX 580 + 2500K.. de 800W nu ai nevoie decat pentru dual GTX 480/580
__________________
...Indienii mei tot așa fac, mai uită o virgulă, programul crapă, eu bag buguri īn sistem, viața trece, leafa merge, suntem cu toții fericiți. - Arise
Apocalypse Now is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 16:19   #43
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,883
Mentioned: 504 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Si aici va certati? Chiar nu va inteleg...fiecare are preocuparile lui, si e normal sa le impartaseasca si cu altii. Per total, ce a spus Pirat mai sus e perfect adevarat, dar si CyberCSX a observat bine, multe sisteme entry chiar consuma mult mai putin decat ne-am astepta. Cam asta e discutia, nu vad motiv de cearta aici.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is online now   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 16:30   #44
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,154
Mentioned: 1027 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

suntem dependenti de cearta. acasa cu nevasta nu ne mai certam, la munca cu colegii nu mai avem voie, pe strada nu mai poti, ramane forumul
mbc is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 16:32   #45
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,883
Mentioned: 504 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Da nu mai bine faceti altceva acasa cu nevasta ca sa nu mai fiti certareti? =))
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is online now   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 17:03   #46
CyberCSX
Senior Member
 
CyberCSX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,106
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
3.Daca nu stii ce vrei, te documentezi, si daca nu esti multumit, te documentezi si mai departe, sunt sute de articole care vorbesc despre surse si electronica din ele.
Da Corect, numai ca 80% din grozavele articole sīnt CACOFONIE de marketing departe de realitate si chiar asta am dovidit-o cu imaginile din primul posting.
Dute de ex. la Media-Galaxy si īntreaba un vīnzator sa vezi ce-ti recomanda. Pun pariu cu tine ca e mai prost ca clientul si-ti recomanda un PC Office cu sursa de 800 Wati. Sa vedem ce zici atunci.

Eu deja primesc fire albe de par īn cap numai de la prostile ce le aud prin magazine cīnd am parte de vīnzatori specializati care īn realitate sīnt mai prosti ca clientul si le plīng de mila clientilor prostiti de atīta cacofonie care stau la casa numarīnd cīteva foi de sute de euro crezīnd ca au cumparat ce-i mai bun si cīnd citesc ce scrie pe ambalajul marfii īmi vine sa vomit:

(MEDION Office PC - 1500 Watt Source + 1000 GB Hard Disc Drive - Windows 7 Instaled)

Da! Si sīnt suta la suta convins ca acest office PC are nevoie de sursa de 1500 wati si bineīntelers si de hard disc de 1000 GB ca fisierele word sīnt mari al naibi

Last edited by CyberCSX; 14-11-2011 at 17:08.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 17:06   #47
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,299
Mentioned: 466 Post(s)

PC-ul meu



Default

Deci lui Apocalipsă eu nu īi mai răspund.


Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
1.iti iei o sursa in functie de consum, in general pentru un 2500k + 560TI orice sursa de calitate de 500W ajunge. Daca ai placeri cu high endurile si configuratii multicard iei minim 800W.
Nu știu exact ce sursă este Antecul ăla, dar nu are 500W da? Parcă avea mai puțini.
Și nu este un single rail este un triple.
Din ce am aruncat o privire pe net (dintr-un review de la silentpcreview, dar nu bag māna īn foc că ăla era modelul) nici nu știu dacă are toți conectorii "corespunzători" adică 8 pini pentru procesor și conectorii cu pini pentru GPU.
Sincer nu m-am jucat īn viața mea cu un 2500k, habar nu am dacă merge overclockat doar pe 4pini.
Din trei rail-ului care le ai la dispoziție trebuie să te decizi cum alimentezi procesorul overclockat și placa video și de unde te legi cu adaptoarele nu? Ah și ăia de pe silentpcreview ziceau ceva de o recomandare de la Antec să te legi pe nu știu ce mufe, aia mai din stānga și aia mai din dreapta, ceva de genul.


Eu nu zic că nu este un Antec și că nu e de calitate, doar că nu mi se pare pregătită pentru sistemele de azi dacă pui īnauntru o placă grafică flămāndă.

Dar na, mbc ne spune de certuri cu nevasta īn loc să spună exact cum e cu sursa aia.

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
3.Daca nu stii ce vrei, te documentezi, si daca nu esti multumit, te documentezi si mai departe, sunt sute de articole care vorbesc despre surse si electronica din ele.
Perfect de acord.

Acum poate omul are altă sursă, review-ul de l-am văzut eu era de la alta și eu poate chiar bat cāmpii. Măcar Apocalipsă să fie sănătos.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 17:23   #48
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,311
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Tu mai poti adauga lejer un 560Ti la sistemul ala.. nu tragi nici 450W in full load
Screenshot-ul acela este cu GTX460 1GB și trăgea 500W īn full load, dacă binevoiai să te uiți pe fereastra de monitorizare de la UPS (confirmat cu prizometru). Cu GTX560 nu am avut tupeu să-i dau PSU test, este clar oricum că-mi bagă UPSul īn overload urgent.


Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Nu e chiar asa si-ti spun si de ce:

1 - Am vazut surse scumpe de asa zisa calitate, frumos vopsite cu logouri lucitoare, management de cablaj si fel de fel de fite iar īn interior arata ca o gioasa no name de prin pampa chinezeasca, cu radiatoarele tranzistoarelor de putere facute din cea mai ordinara tabla de aluminiu, electrolitice ce le primesti pt. 0,5 Euro-centi la fiecare magazin de piese la kg.
Mda, ok, check Antec, Seasonic, PC Power and Cooling, etc. Depinde ce īnțelegi tu prin sursă de calitate, dacă-i scumpă și are colante pe ea nu este musai și bună.

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
2 - Sa nu crezi ca daca cineva utilizeaza un office PC īl neglijeaza. Sīnt mii de utilizatori care le īngrijesc la fel ca cei ce au PC-uri de joc ce costa mii de EURO.
Nu cred, știu că un PC office este īn general neglijat, nu pentru că persoana nu ar vrea să aibă grijă de el, ci pentru că nu se pricepe.

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
3 - Īn ceea ce priveste praful, cu cīt ai mai multe venturi, cu atīt ai mai mult praf. Īntr-un Office PC ai cel mult doua. Unul pe CPU si unul pe sursa si īn situatia asta, e clar ca nu se aduna atīt praf īn el asa cum se aduna īn unul ce are 10 venturi si nu trebuie sa stai saptamīnal cu aspiratorul pe el ci cel mult o data la 3 luni.
Am asamblat PCuri care au fost folosite la office cu un singur ventilator și-n 1 lună era plin de praf de creșteai cartofi acolo. Nu este vorba doar de ventilatoare, ci și de a) izolația carcasei, b) orașul īn care te afli (București este oribil dpdv al prafului din aer), īn 3 luni găsești plase de păianjeni lol.

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Capitolul praf si racire l-am abordat acum un an daca-mi aduc bine aminte dar īmi repet parerea pe scurt:

- Sa sti ca sīnt foarte multi utilizatori care-si monteaza INUTIL o colectie īntreaga de venturi īn PC fara sa fie īntradevar nevoie de ele. Le monteaza numai pt. ca sīnt frumos colorate sau pt. ca au citit pe undeva ca sistemul ar avea nevoie, fara sa-si testeze sistemul sa verifice temperaturile ca sa fie siguri daca are nevoie sau nu.
Da, știu, nu despre asta vorbeam aici.

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Īn situatia asta, e clar ca PC-ul se transforma involuntar īn aspirator de praf si arata īn timp record ca o cocina.
De acord, dar există și PCuri cu un singur ventilator de carcasă (sau nici unul) care se umplu de praf foarte rapid, repet, depinde masiv de orașul īn care te afli.

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
De multe ori ma īntīlnesc prin forumurile nemtesti cu modderi ce-si prezinta hardware-ul pt. proiecte si din start cumpara 8 sau 10 venturi numai pt. ca au auzit ca ar trebui dar ei nici macar n-au despachetat hardware-ul darmite sa verifice daca trebuie sau nu.
Depinde īn ce carcase asamblezi sistemul. Sunt carcase imense īn care ai nevoie de multe ventilatoare (eu am 6 īn Lian-Li-ul meu pentru că a venit cu ele montate și pentru că sistemul devine oribil de fierbinte dacă doar unul este oprit, cu wire management aproape perfect dpdv al circulației aerului).

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Fiecare om cu cap, īntīi īsi monteaza sistemul, īl testeaza īn standard folosind doua softuri de citire temperaturi simultan pt. a merge la sigur si ulterior cumpara si monteaza venturi daca e nevoie si nu aiurea.
Asta faci tu dacă ai timp, mi-e o silă oribilă să stau să testez, prefer să folosesc un software care citește direct dioda procului și gata (RealTemp de exemplu), nu să stau cu dooj' de progrămele care mai de care mai ciudate.
Iar dacă a mea carcasă are 6 ventilatoare pentru că este maxi-tower și are 1 hectar cub la interior de spațiu, aș fi tembel să le scot doar pentru că-s multe, nu?
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 17:39   #49
CyberCSX
Senior Member
 
CyberCSX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,106
Mentioned: 3 Post(s)


Default

@ Neo

Da. īn mare ai dreptate. Depinde de īmprejurarile īn care folosesti un PC.
Totusi nu cred ca se poate generalza spunīnd ca toti utilizatorii de office PC sīnt nestiutori.

Referitor la carcasa ta, daca tu īti cumperi un gigant din asta cu o asa colectie de venturi, e gustul tau si nu se discuta.

Eu cel putin mi-am luat de mult ramas bun de la era magnetofoanelor si de la era lazilor de banane puse līnga birou de acelasi calibru dimensional cu magurile din anii 70 si iubesc era miniaturizarii īn care ne aflam.

Īn ceea ce priveste testaturi de temperaturi, crede-ma ca nu-i mare filozofie sa pui HW Monitor pe el sau AIDA64 si sa lasi prime95 sa-si faca treaba.
Nu dureaza mai mult ca facutul de cafea dimineata.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 17:40   #50
Apocalypse Now
Ancient friend
 
Apocalypse Now's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: under the bed
Posts: 2,408
Mentioned: 11 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Neo View Post
Screenshot-ul acela este cu GTX460 1GB și trăgea 500W īn full load, dacă binevoiai să te uiți pe fereastra de monitorizare de la UPS (confirmat cu prizometru). Cu GTX560 nu am avut tupeu să-i dau PSU test, este clar oricum că-mi bagă UPSul īn overload urgent.
Neo ma deprimi.. "power supplies are rated at output not input" suna cunoscut?
Ca tu sa incarci total un Antec Signature 650W ar trebui sa vezi ~800W pe UPS/wattmetru, tinand cont de eficienta de ~82% @ 100% load.

Cei 500W trasi din priza echivaleaza cu ~425W consum real tinand cont de eficienta declarata de 85% in plaja de putere respectiva.. si asta in OCCT

Iar sursa ta e una din cele mai bune surse consumer ce au vazut lumina zilei.. peste Seasonic X si mai toate high end'urile actuale, chiar peste multe surse server grade.
__________________
...Indienii mei tot așa fac, mai uită o virgulă, programul crapă, eu bag buguri īn sistem, viața trece, leafa merge, suntem cu toții fericiți. - Arise
Apocalypse Now is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 18:07   #51
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,311
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Da, de acord cu tine, problema mea de fapt era UPSul Must... sleep...
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2011, 22:23   #52
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,138
Mentioned: 509 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
3 - Īn ceea ce priveste praful, cu cīt ai mai multe venturi, cu atīt ai mai mult praf.
Aici tin sa te completez putin: "cu cat mai multe venturi care baga aer, cu atat mai mult praf"

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
1. Nu am buldozer dar aici se gateste cu curent trifazic si nu cu gaz metan ca īn Romānia. Īn afara de asta, nici apa calda nu vine de la CET ci exista BOILERE de īncalzire instant a apei īn locuinta ce merg si astea cu curent trifazic.

Eu cel putin, decīt sa dau bani pe curent consumat fara rentabilitate fizica, fara sa ma folosesc de el sau sa consum cu consumatori excesivi, de banii astia,
2. mai bine bag benzina si ma plimb
3. sau merg la un restaurant si ma las rasfatat umplīndu-mi burta.
1. naspa; iti recomand ustensila din poza atasata
2. aici ai dreptate
3. si aia tot pe plite electrice iti pregatesc mancarea
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	454058.jpg
Views:	183
Size:	9.3 KB
ID:	22870  

Last edited by kretzu77; 14-11-2011 at 22:32.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 00:42   #53
CyberCSX
Senior Member
 
CyberCSX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,106
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Aici tin sa te completez putin: "cu cat mai multe venturi care baga aer, cu atat mai mult praf"
Pai eu ce am zis?
Quote:
1. naspa; iti recomand ustensila din poza atasata
Din asta n-a mai folosit nici bunica si pe meleagurile astea gasesti asa ceva numai la muzeu
Quote:
2. aici ai dreptate
Stiu
Quote:
3. si aia tot pe plite electrice iti pregatesc mancarea
Ce conteaza.

hai sa-ti dau un exemplu la punctul 3 :

Daca eu merg la magazin si cumpar o Pizza din aia scumpa dar semicongelata ma costa 4 EURO.
O bag la cuptor la 200°C timp de 10 minute, consum curent de 1,50 EURO = 5,50 EURO si are un gust de-mi vine s-o iau la fuga. Mai bun gust au cauciucurile de la masina daca ma apuc sa rod de iele.

Ma duc la o Pizzarie si comand acolo, mi-o face instant si proaspata si ma costa 3 EURO = economie 1,5 EURO, nu-mi pierd vremea, nu consum curent, nu-mi uzez cuptorul, nu trebuie sa spal vase si nici nu-mi īmput bucataria cu miros de mīncare.

Deci, vezi si tu ca e mai avantajos pt. mine sa manīnc "afara" chit ca si aia gatesc elkectric.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 14:54   #54
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,138
Mentioned: 509 Post(s)

PC-ul meu



Default

Tu nu pusese-si "care baga aer"

PS: Ce ieftina e o pizza buna la tine
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 18:19   #55
CyberCSX
Senior Member
 
CyberCSX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,106
Mentioned: 3 Post(s)


Default

@ kretzu77

Era de īnteles ca baga aer dar si kg de praf

Pe aici, pizza este buna peste tot. Doar preturile difera.

Totusi, n-o sa-ti vina sa crezi dar cea mai buna pizza (si ieftina) pe care am servit-o vreodata a fost la un grec ce are un restaurant pizzarie īn Resita īn apropiere de gara de sud, vis a vis de piata.
N-am īntīlnit asa o pizza buna īn toata Germania asta, īn 21 de ani de cīnd sīnt aici.
A trebuit sa fac concediu "acasa" 1570 km ca sa am parte de o pizza īntradevar perfecta.

..................Hai ca am trecut de la surse la Pizza
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 20:56   #56
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Ma duc la o Pizzarie si comand acolo, mi-o face instant si proaspata si ma costa 3 EURO = economie 1,5 EURO, nu-mi pierd vremea, nu consum curent, nu-mi uzez cuptorul, nu trebuie sa spal vase si nici nu-mi īmput bucataria cu miros de mīncare..
Sa inteleg ca esti si adeptul mersului pe jos? Aia 1.5euro au facut placerea injectoarelor....
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2011, 21:51   #57
CyberCSX
Senior Member
 
CyberCSX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3,106
Mentioned: 3 Post(s)


Default

@ GENiEBEN

Bineīnteles ca-mi place sa merg pe jos. Daca a-si sta toata ziua numai cu curu īn masina, asi achiloza naibi de tot.
Si asa am o artroza de simt ca-mi explodeaza genunchii si umerii. Omoplatul din stīnga e praf īn asa hal de nici noaptea nu pot dormi de dureri. Trebuie sa iau cel putin un IBUPROFEN 400 la 30 min. īnainte de culcare ca sa pot dormi cīt de cīt. Nu degeaba am stat aprox. 3 luni īn spital si am facut terapie.

Profit de fiecare posibilitate de a merge pe jos si masina o folosesc mai nou numai īn WE sau īn cazuri de forta majora.

Īn luna septembrie a murit mama-mea, am avut o groaza de alergaturi de facut si toate le-am facut pe jos. Nu m-am rezumat nici la tramvai, nici masina si nici macar bicicleta.
Si acum mai sīnt īn medical. Zilnic merg cel putin 3 ore pe jos chit ca ma īnvīrt numai īn centru sau īn parc ca un c*i īntr-o caldare dupa care merg la terapie.

Astai rezultatul vesnicului stat peste tot. La lucru stat, īn masina, stat, acasa stat, lipsa de miscare si astea toate pīna m-a luat dracu.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2011, 18:25   #58
alinn28
Member
 
alinn28's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Giurgiu
Posts: 153
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

salut are cineva pe aici sursa thermaltake tr2 450w, as vrea sa stiu daca poate tine un 560ti.sursa are 2 ani si momentan tine un sistem bazat pe i5 760 si geforce 250 fara nici-o problema . apropo: geforce gts 250 are tdp 150w, iar 560ti are 170w, asa ca nu e mare diferenta.
alinn28 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2011, 18:31   #59
Apocalypse Now
Ancient friend
 
Apocalypse Now's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: under the bed
Posts: 2,408
Mentioned: 11 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by alinn28 View Post
salut are cineva pe aici sursa thermaltake tr2 450w, as vrea sa stiu daca poate tine un 560ti.sursa are 2 ani si momentan tine un sistem bazat pe i5 760 si geforce 250 fara nici-o problema . apropo: geforce gts 250 are tdp 150w, iar 560ti are 170w, asa ca nu e mare diferenta.
E un FSP solid, nu va avea probleme cu un 560Ti
__________________
...Indienii mei tot așa fac, mai uită o virgulă, programul crapă, eu bag buguri īn sistem, viața trece, leafa merge, suntem cu toții fericiți. - Arise
Apocalypse Now is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2011, 21:30   #60
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Util : http://www.energy.eu/#Domestic
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aparat de masura consum ? red Cutia de sub birou 15 28-03-2013 10:26
Consum memorie RAM bluelord Memorii & stocare 10 27-05-2011 10:16
Consum MSI Hawk 560 raz Placi video 21 19-05-2011 22:36
Consum baterie Boggy Telefoane mobile si alte gadgeturi 19 22-02-2011 12:53

 
Forum Stats
Members: 7,909
Threads: 19,329
Posts: 595,494
Total Online: 349

Newest Member: cube

Latest Threads
- by Bogd4n
- by Monstru
- by blajik

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.