Multi Threaded PI is a multithreaded CPU benchmark that calculates PI decimals using Bailey–Borwein–Plouffe formula. Default setting for benchmark is 80000 decimals.
Multi Threaded LINPACK is a multithreaded CPU benchmark that performs numerical linear algebra. It makes use of the BLAS (Basic Linear Algebra Subprograms) libraries for performing basic vector and matrix operations. Default setting for benchmark is a Matrix size of 4000.
The core algorithm for benchmark is written in Visual C++ and provide excellent parallelism. The UI is written in Delphi XE 5.
Poate faci un pustiu de bine și explici ce hardware ajută cel mai mult? Numărul de core-uri, hyperthreading, latențele ram, etc... Pe ce ar trebui să mă concentrez pentru scor bun?
Poate faci un pustiu de bine și explici ce hardware ajută cel mai mult? Numărul de core-uri, hyperthreading, latențele ram, etc... Pe ce ar trebui să mă concentrez pentru scor bun?
Numarul de nuclee / procesoare si frecventa.
__________________ IMAWO Inc - aplicatii la cerere pentru Android (smartphone / tablet), solutii software personalizate, consultanta in IT: https://www.facebook.com/imawo.inc/
Native - No .NET dependencies Development tool - Visual C++ 2013 Architecture: x86 32 bit
REZULTATELE DE PE HWBOT NU SUNT ALTERATE, ESTE RESCRISA SI REPROIECTATA DOAR INTERFATA GRAFICA
Obs - am pastrat versiunea pe 32 de biti, cea pe 64 de biti nu aduce niciun spor de performanta.
Noutati - pentru PI aveti posibilitatea de a dezactiva paralelizarea [via Properties window] pentru a putea face comparatii intre versiunea single-thread si versiunea multi-thread. LINPACK ruleaza doar multithread.
Aplicatia este scrisa integral in Visual C++ si nu mai are nevoie de .NetFramework. Interfata grafica este reproiectata pentru eficienta. In fereastra de proprietati din stanga sunt afisate setarile default pentru fiecare benchmark precum si informatii referitoare la CPU [tip, numar de nuclee si frecventa].
Pentru PI puteti activa sau dezactiva paralelizarea [Multi Core: YES/NO]
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube