lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Memorii & stocare
Connect with Facebook

Memorii & stocare RAM, ROM, SSD, HDD ...


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-01-2010, 12:18   #1
funkymanu
Senior Member
 
funkymanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Londra
Posts: 352
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to funkymanu
Default Problema stick-uri USB

Povestea este urmatoarea:
Am cumparat o cantitate destul de mare de stick-uri de memorie, din China, pentru a le personaliza. Teoretic au 1GB, dar practic, orice fisier mai mare de 50MB pus pe stick, da eroare. Sunt noname, stiu am citit destule despre astfel de fake-uri, dar ma intereseaza daca se pot repara. Contra cost, bineinteles.
Poate ma poate ajuta cineva.
__________________
Asus Rampage III Extreme|Intel i7 930|Kingston HyperX 1866 3X2GB|Sapphire HD5870|Corsair F60 & Samsung F3 1TB|CM Storm Sniper & Corsair HX750|Logitech G9x & SideWinder X4|Dell 2209WA
funkymanu is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 12:21   #2
DiaboRO
Ancient friend
 
DiaboRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by funkymanu View Post
Povestea este urmatoarea:
Am cumparat o cantitate destul de mare de stick-uri de memorie, din China, pentru a le personaliza. Teoretic au 1GB, dar practic, orice fisier mai mare de 50MB pus pe stick, da eroare. Sunt noname, stiu am citit destule despre astfel de fake-uri, dar ma intereseaza daca se pot repara. Contra cost, bineinteles.
Poate ma poate ajuta cineva.
Incearca sa le formatezi NTFS. Am avut si eu o problema in genul cu un stick de 4GB, s-a rezolvat dupa un format.
DiaboRO is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 12:28   #3
funkymanu
Senior Member
 
funkymanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Londra
Posts: 352
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to funkymanu
Default

Am incercat, nu merge. Vorbim de cateva mii de stick-uri....
__________________
Asus Rampage III Extreme|Intel i7 930|Kingston HyperX 1866 3X2GB|Sapphire HD5870|Corsair F60 & Samsung F3 1TB|CM Storm Sniper & Corsair HX750|Logitech G9x & SideWinder X4|Dell 2209WA

Last edited by funkymanu; 11-01-2010 at 12:41.
funkymanu is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 14:48   #4
Raptor
Senior Member
 
Raptor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 356
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Desfa unul si vezi ce flash e in interior, doar asa poti fi sigur de ce ai cumparat.
__________________
show version | include ([0-9]*)(_\1)+
Raptor is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 15:07   #5
funkymanu
Senior Member
 
funkymanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Londra
Posts: 352
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to funkymanu
Default

Sunt noname, nu scrie absolut nimic pe nicaieri.
__________________
Asus Rampage III Extreme|Intel i7 930|Kingston HyperX 1866 3X2GB|Sapphire HD5870|Corsair F60 & Samsung F3 1TB|CM Storm Sniper & Corsair HX750|Logitech G9x & SideWinder X4|Dell 2209WA
funkymanu is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 16:26   #6
Raptor
Senior Member
 
Raptor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 356
Mentioned: 0 Post(s)


Default

In cazul asta cel mai probabil sunt fake-uri.
__________________
show version | include ([0-9]*)(_\1)+
Raptor is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 17:40   #7
funkymanu
Senior Member
 
funkymanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Londra
Posts: 352
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to funkymanu
Default

Nimeni? Nici o solutie? Cineva specializat, caruia sa-i trimit cateva sample-uri, sa dea un verdict? Sunt sau nu fake-uri? Mai pot fi reparate.....
__________________
Asus Rampage III Extreme|Intel i7 930|Kingston HyperX 1866 3X2GB|Sapphire HD5870|Corsair F60 & Samsung F3 1TB|CM Storm Sniper & Corsair HX750|Logitech G9x & SideWinder X4|Dell 2209WA
funkymanu is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 10:10   #8
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,679
Mentioned: 13 Post(s)


Default

sunt fake-uri mai mult ca sigur..nu ai ce sa repari..in general scrie pe el capacitatea x si de fapt e de x ori mai mica, ori merge sa copiezi pe el si nu il poti sterge/formata apoi, erori la scriere ...
Pot spune ca ai luat o "mica" teapa de cateva mii de bucati
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 850EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 14:34   #9
funkymanu
Senior Member
 
funkymanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Londra
Posts: 352
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to funkymanu
Default

Se pare ca, intr-adevar, sunt fake-uri si nu se mai poate face nimic.
"Prinde chinezu', confisca-i orezu'"
Teapa nu am luat-o eu personal, ci firma unde lucrez. Asta este, sa ne fie invatare de minte....
__________________
Asus Rampage III Extreme|Intel i7 930|Kingston HyperX 1866 3X2GB|Sapphire HD5870|Corsair F60 & Samsung F3 1TB|CM Storm Sniper & Corsair HX750|Logitech G9x & SideWinder X4|Dell 2209WA
funkymanu is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 15:17   #10
All24
Senior Member
 
All24's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Buzau
Posts: 850
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to All24
Default

Dar nu inteleg,nu ati incercat si voi cateva bucati inainte sa le cumparati? :|
__________________
Same song and dance
All24 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 16:04   #11
Raptor
Senior Member
 
Raptor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 356
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Daca nu sunt luate la negru atunci puteti face RMA.
__________________
show version | include ([0-9]*)(_\1)+
Raptor is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2010, 18:24   #12
susi_san26
Member
 
susi_san26's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brasov/Ploiesti
Posts: 119
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Trimite-mi o bucata mie , dar sa fii sigur ca o vede , ca e functionala in starea aceea . Si o sa incerc cam tot ce stiu eu . Problema ar fi ca daca as gasi o solutie ar trebui sa stai cam cateva zile in fata unui pc cu galetile de stikuri langa tine sa le " repari " . Daca poti sa imi strecori una poate te ajut cu ceva . Da-mi PM .
susi_san26 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problema Costello Cutia de sub birou 26 20-03-2013 16:38
Asamblare pc problema blackiller Cutia de sub birou 30 20-03-2013 15:40
problema cpu superstar2k Racire 14 29-11-2009 14:49
Problema configuratie A64 :| Iubitel Cutia de sub birou 6 27-11-2009 21:34
Problema mare cu dfi dk p45-t2rs andreea Overclocking & benchmarking 26 22-11-2009 00:12

 
Forum Stats
Members: 7,060
Threads: 17,913
Posts: 556,912
Total Online: 259

Newest Member: BruceSib

Latest Threads
- by Nivius
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.