lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi de baza
Connect with Facebook

Placi de baza De la pico-ITX pana la extended-ATX


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-09-2018, 18:08   #21
T1grus
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)


Default

eu iti recomand asus si msi, fara Gigabyte
T1grus is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 18:21   #22
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,144
Mentioned: 53 Post(s)


Default

Eu inca astept sa apara Mortarul la PCG ..
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 21:54   #23
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,534
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Monstru zicea ca Gigabyte sunt niste placi grozave pentru Ryzen! Nu stiu cum e modelul lor m-ATX... daca respecta sau se abate de la regula.

Dar mai toate brandurile au placi de baza bune pe AMD, indiferent ca vorbim de Asus, MSI, Gigabyte sau AsRock. Cel putin la varf, situatia arata bine!
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6

Last edited by fubu; 07-09-2018 at 22:52.
fubu is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 23:04   #24
dic1
Member
 
dic1's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 77
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ca fapt divers, ma enerveaza modul de prindere DDR4 la unii producatorii: sloturile de RAM au o laterala fixa, iar clema este pe cealalta parte.
Daca pui memoria si uiti de ea nu prea conteza. Dar daca umbli des este enervant (eu am avut timp de 9 luni mai multe configuratii: 2x8GB, 2x8GB+2x4GB, 3x8GB, in final s-a trosnit una de 8GB, acum am 2x8GB).
Uite exemplu de poza Gigabyte cu sloturi de memorie normale: https://static.gigabyte.com/Product/...565873_src.png
Uite exemplu la Asus cu sloturile de RAM de cacao (pe asta il am eu):
https://www.asus.com/media/global/ga...0_end_1000.png

Am impresia ca doar anumite modele de Gigabyte au sloturi normale.

Last edited by dic1; 07-09-2018 at 23:07.
dic1 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2018, 10:04   #25
madhorsefuzzy
Senior Member
 
madhorsefuzzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,638
Mentioned: 84 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mai trebuie retinut ca in cazul placilor MSI pe AM4 in caz de overclock frecventa procesorului si voltajul sunt fixe indiferent de load sau idle. Adica C&Q dispare in caz de overclock, neputandu-se seta un V core offset.
madhorsefuzzy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recomandare placa de baza pentru Ryzen simi_id Placi de baza 4 07-05-2018 00:03
Pinnacle Ridge ? AMD Ryzen 7 2700X & AMD Ryzen 5 2600X ? Part I ? Reviewer?s pack LAB501 Articole 0 13-04-2018 17:00
Raven Ridge ? AMD Ryzen 5 2400G & Ryzen 3 2200G ? Part I ? Reviewer?s Pack LAB501 Articole 8 09-02-2018 23:23
Recomandare mATX valor Cutia de sub birou 12 15-08-2014 15:05
Recomandare Placa de baza ITX/mATX ibm390s Placi de baza 24 01-10-2012 20:26

 
Forum Stats
Members: 8,005
Threads: 19,677
Posts: 604,506
Total Online: 276

Newest Member: _Adrian_

Latest Threads
- by Bogd4n
- by ibm390s
- by Kspic
- by mbc
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.