lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17-07-2018, 10:34   #681
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,244
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Mikrotik hAP ac2 duce gigabit pe pppoe (rds) cand torrentuiesti ?

Eu m-am jucat un pic cu un 3011 si am fost dezamagit de el (se pare ca nu stie sa faca load balancing pe cele 2 core-uri).
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2018, 14:04   #682
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,778
Mentioned: 496 Post(s)

PC-ul meu



Default

Din pacate nu tine de hw.
SW e problema.
Si toate cum cam la fel.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2018, 22:48   #683
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,341
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cu FastPath ar trebui sa duca dar mai are de primit update-uri pana sa fie ce trebuie.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 09:53   #684
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,244
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Fastpath e o frectie. Pierzi prea multe features.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 10:29   #685
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,749
Mentioned: 251 Post(s)


Default

So.. degeaba ai gigabit daca ai mikrotik ? ce viteza duce pppoe ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 10:36   #686
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,697
Mentioned: 1009 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Hai sa nu generalizam totusi.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 10:56   #687
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,014
Mentioned: 79 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by carcozep View Post
Your post made me dig some information. Damn, la 300 RON cu tot cu transport primesti practic un RT-AC58U [+/- niscaiva acoperire wireless]. Please do share test results. Mai toate rezultatele publicate pana acum au parte de fluctuatii masive functie de ce este rezolvat sau nu in ultima versiune de firmware.
Depinzi foarte mult de cate SSID_uri ai in jur, daca zgomotul de fond e mare nu-ti merge niciunul cum trebuie cand altul face trafic pe acelasi canal. Pe HAP AC avea ceva probleme cu niste driveri intel la placile wifi mai old pe negociere dar se rezolva.
Pe HAP AC normal in locatia dinainte unde am stat 2.4 nu aveam viteza deloc, fluctuatii mari de tot fiind mult zgomot de la 30 de SSIDuri iar 5ghz-ul destul de slabut fiindca multi erau pe canajele de jos. Nervi si spume multa vreme, apoi l-am setat pe outdoor si l-am pus pe jumatate si ii beleam pe toti fiindca erau pe auto si mie imi mergea binisor. Partea proasta cu outdoor-ul e ca radiaza mult iar daca ai trafic pe wifi mai serios parazileaza device-urile pe wifi gen tastaturi si mousi etc ) La un momentdat vazusem imaginea tremurand pe monitor de la puterea wifi-ului, stateam la etajul 8 si jos la parter eram conectat la wifi pe partea cealalta a blocului dar nu aveam net.

Acum in locatia noua unde stau, pe 5ghz sunt singur cuc si merge de rupe, pe 2.4 la fel. Bloc de batrani.
Wifi-ul nu mi-a picat niciodata nici in locatia veche dar se simtea la streaming uneori ca e trafic pe canal.
La un momendat am facut niste teste pe 2.4 si l-am lasat pe auto, e primul router care facea jumping si nu lesina conexiune iar viteza era mai buna decat orice setare manuala.

Sunt tentat maxim sa-mi iau si eu un HAP AC 2 si sa-l dau pe asta.

Last edited by agarici cu pedale; 18-07-2018 at 11:13.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 19:58   #688
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,618
Mentioned: 197 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
So.. degeaba ai gigabit daca ai mikrotik ? ce viteza duce pppoe ?
Sunt și eu surprins de asta. Adică mizeria aia de GPON de care vine cu RDS merge strună Gigabit și chiar prind 100 MB/s cu torenții, și Mikrotik nu poate? Mi se pare dubios.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 20:45   #689
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,778
Mentioned: 496 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu. Nu cred ca poate.
Eu mai mult de 60 nu am avut.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2018, 23:16   #690
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,618
Mentioned: 197 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Bummer.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ultimul thread care il fac jur pls cat mai multe raspunsu deci este ultimul jur steam23 Cutia de sub birou 40 19-12-2013 14:02
Problema retelistica 2dor Cutia de sub birou 13 30-12-2011 16:25
GigaWorks T20 vs Logitech Z520 care pe care? puff0086 Periferice 9 12-06-2011 15:29
Sectiune despre retelistica segamarius lab501 2 09-06-2011 19:22
D-Link DIR 524 - problema de retelistica Monstru Periferice 13 15-01-2010 09:15

 
Forum Stats
Members: 7,770
Threads: 18,954
Posts: 586,747
Total Online: 497

Newest Member: Spreader

Latest Threads
- by Boggy
- by Nomood
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.