lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17-11-2019, 18:50   #1161
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sonarr nu are buidin sub. Am pus Bazarr, but ...., nu stiu ce naiba are ca nu pune episoadele in folderul desemnat.
Face download prin transmission but .... nimic dupa.
Cum adica mineaza?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 19:02   #1162
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,457
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu

Default

Adica la un moment dat au bagat ceva miner in interfata, ca sa faca niste bani.

Subtitratile le iei cu SubZero in plex
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 23:27   #1163
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu mere
Primesc eroarea asta:

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	465
Size:	71.4 KB
ID:	67487  
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2019, 11:27   #1164
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am rezolvat asta, dar am dat peste alta


@kpy_here, cum fac radarr-ul sa creeze automat folder pentru seriale intr-o locatie data de mine la adaugarea lui?

In docker am mapat un volum /ArchiveSonarr in care vreau sa duca toate serialele
L-a primul am adaug calea respectiva si a fost ok
La al doilea nu mai pot pentru ca imi spune ca am deja serial cu calea respectiva.
Eu ma asteptam sa creeze el automat directorul cu numele serialului.
Daca il creez eu, imi mai face unul in el cu acelasi nume.

unde dreac gresesc?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2019, 11:45   #1165
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,082
Mentioned: 112 Post(s)

PC-ul meu



Default

dai pe show advance option in setari si arunca un ochi pe acolo.
odata aleasa calea aia de tine si mapata in el toate se vor duce acolo cu si isi vor face folder singure.
by default parca face el folder automat pentru serial si ai optiune aditionala de creare season folder.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2019, 13:13   #1166
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Tot nu mere (aveam deja):
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled2.jpg
Views:	59
Size:	12.9 KB
ID:	67489   Click image for larger version

Name:	Untitled1.jpg
Views:	42
Size:	47.5 KB
ID:	67490   Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	41
Size:	44.6 KB
ID:	67491  
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2019, 18:44   #1167
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Done: https://forums.sonarr.tv/t/sonarr-no...folders/3976/8

How stupid is that? =)))))))))))
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2019, 23:44   #1168
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

@kpy_here

Am alta problema su sonarr-ul vietii: nu stie sa dezarhiveze.
Am torente descarcate care sunt arhive.
Ai idee cum rezolv chestia asta? Ca nu am gasit prin setari.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2019, 15:12   #1169
jok3r4u
Senior Member
 
jok3r4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Timisoara.
Posts: 836
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to jok3r4u
Default

salutare,

pot sa pun RAM ECC Registered in Gen8?
am gasit diverse info pe net, in unele locuri scrie ca e ok sa pui RDIMM, in unele locuri spune ca nu.

so?

https://www.serversupply.com/MEMORY/...R7AFR4C-H9.htm
placuta asta este compatibila?

multumesc.
__________________
eat. lift. misc. sleep. repeat
jok3r4u is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2019, 15:24   #1170
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,220
Mentioned: 58 Post(s)


Default

Ai nevoie de udimm.

Sent from my ONEPLUS 6 using Tapatalk
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2019, 15:49   #1171
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by jok3r4u View Post
salutare,

pot sa pun RAM ECC Registered in Gen8?
am gasit diverse info pe net, in unele locuri scrie ca e ok sa pui RDIMM, in unele locuri spune ca nu.

so?

https://www.serversupply.com/MEMORY/...R7AFR4C-H9.htm
placuta asta este compatibila?

multumesc.
numai unregistered
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2019, 18:10   #1172
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,457
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
@kpy_here

Am alta problema su sonarr-ul vietii: nu stie sa dezarhiveze.
Am torente descarcate care sunt arhive.
Ai idee cum rezolv chestia asta? Ca nu am gasit prin setari.
Asta cu dezarhivarea nu se poate rezolva decat daca folosesti deluge cu plugin de unrar.
Sau instalezi un serviciu pe server care sa faca unrar la watched folder.

Eu am ales varianta cea mai simpla. Am scos din jackett trackerele care inca arhiveaza continutul video ('cause it's stupid)
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2019, 19:01   #1173
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

S-a rezolvat cu sickchill (a reparat TVDB duda in api).
Much better sa le am pe toate la un loc.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 20:07   #1174
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,082
Mentioned: 112 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Asta cu dezarhivarea nu se poate rezolva decat daca folosesti deluge cu plugin de unrar.
Sau instalezi un serviciu pe server care sa faca unrar la watched folder.

Eu am ales varianta cea mai simpla. Am scos din jackett trackerele care inca arhiveaza continutul video ('cause it's stupid)
astea + filtrare la denumiri pe release-uri unde mai scapa cate un rar.

SPOILER:

Last edited by agarici cu pedale; 03-12-2019 at 20:09.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2019, 11:55   #1175
sefer
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)


Default help

Ma bag si eu in discutia asta cu o problema la un server Hp gen8.
Acum ceva timp l-am gasit stins si cu bara acea luminoasa frontala rosie care palpaia.Ceva eroare critica am inteles.Am incercat sa il pornesc, dar se tot oprea.Cateodata mergea 3 secunde , alta data 1 min sau alta data si o ora.Cand era pornit mergea perfect, fara erori apoi brusc se oprea ca si cum l-ai scoate din priza.Am comandat alta sursa crezand ca de acolo e problema dar nu era asta zic eu.Acum de ceva timp nu mai porneste deloc.Doar palpaie ledul verde de fata si atat.Odata a devenit portocaliu ,l-am apasat,a dat sa porneasca o secunda dar s-a oprit iar.la Ilo nu mai stiu userul si parola ca sa ma conectez.
Pe placa de baza se aprinde un led verde de 10 ori scurt apoi odata lung si apoi doar scurt la nesfarsit.Nu ma pricep prea mult.Ceva idei de ce ar putea avea?
Tnx.
sefer is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2019, 12:57   #1176
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,728
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sursa veche mai este? Aș putea fi interesat de ea, īncă nu am reparat-o pe a mea, și nu știu dacă o repar din motive ce țin de sictireală.

De unde ești?

Eu am disponibile o baretă de memorie și un CPU rămas din upgrade-uri, poate facem cumva să le testăm să mai eliminăm din cauzele problemei.

http://blog.thestateofme.com/2015/01...roserver-gen8/

Problema e că nu ajungi pānă aici...
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2019, 13:03   #1177
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,728
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

La pagina 74-75: http://h20628.www2.hp.com/km-ext/kmc...03783380-6.pdf identifici: 15 System maintenance switch

La pagina 76 vezi și ce face:
S1 Off
Off = iLO 4 security is enabled.
On = iLO 4 security is disabled.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2020, 23:26   #1178
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 3,549
Mentioned: 133 Post(s)

PC-ul meu



Default

https://homeservershow.com/forums/to...comment=150838
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2020, 14:05   #1179
burtal
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 177
Mentioned: 4 Post(s)


Default

Salut....arunc si eu o intrebare asa .... ma bate gandul sa dau microgenu si sa imi fac un server cu componente mai noi ....gen un node304 cu un minitx dual intel lan si un i3, i5 low power. consum mai mic si xpenology fara probleme la upgrade

Ar mai fi lume interesata ? .... al meu are 8GB ram (1 dim) si un i3 3220 parca, as putea obtine un 1300-1500 ron ?


PS .... apropo de xpen.... a incercat careva sa faca upgrade la ultimul build FARA placa intel ? https://xpenology.com/forum/topic/21...xs-3617xs-918/

Last edited by burtal; 20-01-2020 at 14:09.
burtal is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2020, 15:37   #1180
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,571
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu am.avut curaj si am mers safe mode cu placa.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gen8, hp_, microserver, proliant

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP ProLiant ML310e Gen8 v2 and his problems! FeierFlorin Cutia de sub birou 15 30-08-2014 14:41
FSB Club (>600MHz only) matose Overclocking & benchmarking 21 06-05-2010 05:40
AMD HTT Club (>250 MHz only) razvy_10 Overclocking & benchmarking 10 07-09-2009 17:41
Overclocker's club Monstru Overclockers unite 19 13-08-2009 23:59

 
Forum Stats
Members: 8,495
Threads: 22,345
Posts: 669,180
Total Online: 656

Newest Member: HiveLeader

Latest Threads
- by Arise
- by Gotul
- by R3qvi3m

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.