lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-02-2017, 01:31   #441
crristib
Senior Member
 
crristib's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 491
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si ce te opreste sa faci*trei profile in AI*Suite*pe care sa*le schimbi tu dupa cum poftesti?
crristib is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 01:47   #442
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,477
Mentioned: 25 Post(s)




Default

poti seta in AI Suite dependenta ventilatoarelor de temperatura procesorului
__________________
pensionar...ciocu' mic
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 02:14   #443
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by crristib View Post
Si ce te opreste sa faci*trei profile in AI*Suite*pe care sa*le schimbi tu dupa cum poftesti?
Nimic. Le-am făcut. Dar pentru a le activa trebuie să mă plimb prin 7 meniuri şi ferestre. Când faci chestia asta de câteva ori pe zi devine enervant.
Pur şi simplu caut o alternativă.

Quote:
Originally Posted by mascotzel View Post
poti seta in AI Suite dependenta ventilatoarelor de temperatura procesorului
Ştiu asta. A se vedea mai sus
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 02:26   #444
crristib
Senior Member
 
crristib's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 491
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai Asus s-a gandit la toate si ai mini bar ptr. asta, stiu ca nu poti sa adaugi setarile tale acolo dar setarile lor predefinite sunt destul de bune.
Candva*exista un producator, Abit se numea, aia aveau o aplicatie in care puteai seta profile predefinite ptr. fiecare*program instalat.

Last edited by crristib; 19-02-2017 at 02:42.
crristib is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 02:47   #445
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Setarea predefinită a Asus pentru Silent din Minibar îmi ţine pompa la maxim şi ventilatoarele de pe radiator la minim. Profilul meu custom ţine pompa la minim şi ventilatoarele off şi în idle (browsing, youtube, filme, muzică) procesorul are cam 43 de grade.

Diferenţa, din punct de vedere auditiv, e enormă.

Ah încă ceva: schimbarea profilelor are un bug, trebuie să activez de două ori profilul ca să accepte schimbarea vitezei pompei conform profilului. Nu e game breaking, dar e deranjant.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!

Last edited by war4peace; 19-02-2017 at 02:49.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 03:15   #446
crristib
Senior Member
 
crristib's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 491
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca, cand salvezi profilele tale sa le salvezi sub aceeasi denumire, ca cele predefinite de Asus: Standard (ASUS),*Full Speed (ASUS), etc si ar trebui sa le rescrie pe cele predefinite, in*felul asta vezi avea control din mini bar la profilele tale.
crristib is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 08:45   #447
alinn28
Member
 
alinn28's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Giurgiu
Posts: 153
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by crristib View Post
Si ce te opreste sa faci*trei profile in AI*Suite*pe care sa*le schimbi tu dupa cum poftesti?
Ai Suite are o problema sau nu m-am prins eu cum sa fac respectiv: nu suporta 0 rotatii. Cel mai simplu am modificat graficul din bios si totul este perfect, pana la 50C nu se invart deloc apoi rotatiile cresc gradual.
alinn28 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 11:01   #448
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by crristib View Post
Incearca, cand salvezi profilele tale sa le salvezi sub aceeasi denumire, ca cele predefinite de Asus: Standard (ASUS),*Full Speed (ASUS), etc si ar trebui sa le rescrie pe cele predefinite, in*felul asta vezi avea control din mini bar la profilele tale.
Nu te lasa sa suprascrii profilele default.
De-aia am intrebat de alternative: aceste mici lipsuri sunt karma-breaking
Exista workarounds, clicka-clicka and stuff, asta vreau sa evit.


Quote:
Originally Posted by alinn28 View Post
Ai Suite are o problema sau nu m-am prins eu cum sa fac respectiv: nu suporta 0 rotatii. Cel mai simplu am modificat graficul din bios si totul este perfect, pana la 50C nu se invart deloc apoi rotatiile cresc gradual.
Ba suporta, dar numai la profile custom.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 12:57   #449
crristib
Senior Member
 
crristib's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 491
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu te lasa din aplicatie poate, la mine a mers dar eu am mai facut ceva artificii si poate din cauza asta a mers.
In*C:\ProgramData\ASUS\DIP\FanXpert\Profiles, sunt toate profilele salvate. Redenumeste si tu un profil*facut de tine cu denumirea lor si copie acolo peste cel predefinit si gata.
crristib is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 23:44   #450
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Works like a charm, mulţumesc de idee!
Problem solved
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2017, 20:03   #451
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,335
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Caut un program care sa faca streaming prin DLNA la fisiere, FARA transcode. Ma interezeaza doar sa prezinte fisierele prin DLNA. Any ideas ?
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2017, 20:31   #452
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,693
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu nu am gasit.
Astfel am apelat la shared folder cu ele si le dau play din retea (de pe televizor, de pe tv box+kodi, de pe tablewta cu vlc ...
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2017, 20:35   #453
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,335
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe televizor nu am browser pentru network, ca asa rezolvam rapid...

Mai caut
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2017, 20:41   #454
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,020
Mentioned: 1154 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Plex face si DLNA simplu. PS3 media server (asa se numeste softul) face si DLNA simplu.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2017, 21:29   #455
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

+1 la PLEX. Îi pui setare să nu facă transcode şi gata.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2017, 21:54   #456
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,197
Mentioned: 56 Post(s)


Default

Serviio, twonky.

Sent from my Oppo R5s.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 08:34   #457
Rob˙
Ancient friend
 
Rob˙'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,222
Mentioned: 112 Post(s)

PC-ul meu

Default

Serviio și debifezi transcoding, dacă nu te interesează.
__________________
Something happened
Something happened
Rob˙ is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 14:19   #458
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,667
Mentioned: 66 Post(s)

PC-ul meu

Default

Privacy Repairer - The best tool for preserving your privacy in Windows 10.
Fkuc telemetry sh*t!
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2017, 11:34   #459
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,335
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Caut un program care sa faca streaming prin DLNA la fisiere, FARA transcode. Ma interezeaza doar sa prezinte fisierele prin DLNA. Any ideas ?
Intre timp am descoperit ca am in LibreElec optiune de DLNA. Am activat si face exact ce vreau.
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2017, 08:13   #460
m1k
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Ploiesti
Posts: 152
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Panda Internet Security 2017
m1k is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resurse si Informatii Utile Software eXpander Software 46 23-05-2019 08:20
Programe 64 bit. Cyrrus Software 15 26-06-2010 00:10
Monitorizarea temperaturii procesoarelor Intel Core i7 si programe pentru testarea st Micutzu Articole 6 05-08-2009 14:06

 
Forum Stats
Members: 8,313
Threads: 21,435
Posts: 644,121
Total Online: 629

Newest Member: ceoshank88

Latest Threads
- by Otman
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.