lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26-12-2017, 19:08   #53301
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,186
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

omfg
segotep gp600g are acum si caburi plate, full black
(cea din review-ul lab501 si a mea nu au)
https://www.pcgarage.ro/surse/segote...-sus#u16469030
__________________
Give a man a match and he'll be warm for a minute, but set him on fire and he'll be warm for the rest of his life.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2017, 11:31   #53302
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,261
Mentioned: 201 Post(s)

PC-ul meu



Default

Salutare.
Īmi poate īmprumuta cineva un modul de RAM DDR4?
Doresc să testez o placă de bază cu noul i5 7400.
Mulțumesc anticipat.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2017, 15:52   #53303
sammurai
Ancient friend
 
sammurai's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Iasi
Posts: 2,487
Mentioned: 50 Post(s)

PC-ul meu



Default

In Iasi pot eu sau daca ai cum sa-l iei.
__________________
Lenea este principalul factor de dezvoltare tehnologica
sammurai is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2017, 16:37   #53304
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,261
Mentioned: 201 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by sammurai View Post
In Iasi pot eu sau daca ai cum sa-l iei.
Mulțumesc frumos, ești foarte amabil, sunt din București .
După anul nou dacă īmi poate cineva īmprumuta un modul de RAM DDR4, cineva din București.
Vreau să fac un PC pentru Alex la care să īși facă proiectele pentru școală.
Am așa: i5 7400, MB Gigi z270x ultra gaming (luată azi de la garaj cu un voucher), PSU RM750i, SSD 240GB Sandisk.
Mai aștept niște bani de la emag pentru carcasă + RAM și poate pānă pe 10 februarie, de ziua lui, va fi gata.
Mai aștept și niște led strip de pe ebay.
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; 27-12-2017 at 16:44.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2017, 17:31   #53305
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,288
Mentioned: 521 Post(s)

PC-ul meu



Default

O am inca in garantie pe a doua. Daca vine zilele astea, ti-o dau.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 01:13   #53306
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,053
Mentioned: 104 Post(s)

PC-ul meu



Default

nu pot sa ma conectez la Origin ,mai are cineva problema asta?
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 01:16   #53307
aurel_d23
Member
 
aurel_d23's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: @home
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to aurel_d23 Send a message via Skype™ to aurel_d23
Default

Da, si la mine e in off-line mode...
aurel_d23 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 09:37   #53308
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,500
Mentioned: 30 Post(s)




Default

se da acest laptop https://www.asus.com/ro/Laptops/ASUS...pecifications/

S510UA-BQ430
https://www.price.ro/preturi-asus-ul...-bq430-1758162

are un port M.2, M key connector

din ce vad pe site, nu stie decat sata

5400RPM SATA HDD 2TB
Solid State Drives:
128GB SATA3 M.2 SSD
Solid State Drives:
SATA3 M.2 256GB SSD
5400RPM SATA HDD 1TB
Hard Drives:
500GB SATA HDD 5400RPM
Solid State Drives:
512GB SSD SATA3 M.2

Insa pe un ssd M.2 sata apare conector B & M

Sa inteleg ca M key suporta atat M cat si B & M ?

le: am primit o poza
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	M.2.jpg
Views:	55
Size:	254.3 KB
ID:	61218  

Last edited by bmf; 29-12-2017 at 09:55.
bmf is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 10:00   #53309
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,919
Mentioned: 256 Post(s)


Default

http://www.tomshardware.co.uk/answer...-key-guys.html
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 22:13   #53310
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,261
Mentioned: 201 Post(s)

PC-ul meu



Default

Salutare,

Ofer un cod pentru Joc Assassin's Creed: Origins pt PC īn schimbul unei carcase Deepcool Tesseract SW red .
PM me.

LE:
Negociem...

Am două coduri, am avut, unul l-am activat pentru Alex...

Prin alte părți e 150 lei carcasa... īn fine... se negociază.
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; 29-12-2017 at 22:46.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 22:34   #53311
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,251
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Dafuq? Cam care crezi ca sunt sansele?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 22:37   #53312
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,908
Mentioned: 210 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

@Bugsy004 cred că ar trebui să-ţi revizuieşti oferta
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 22:59   #53313
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,919
Mentioned: 256 Post(s)


Default

Mai bine incerci sa vinzi codu pe bani, zic.
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 23:01   #53314
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,261
Mentioned: 201 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
Mai bine incerci sa vinzi codu pe bani, zic.
De aceea am spus că... negociem...
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2017, 23:01   #53315
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,571
Mentioned: 273 Post(s)

PC-ul meu

Default

Īncercarea moarte n-are [emoji4]
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2018, 13:37   #53316
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,434
Mentioned: 199 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca o placa de baza e compatibila prin toti biosii, de la primul la ultimul, 4130 4140 4150 si variantiile lor cu T, consum mai mic, oare merge automat, direct si 4160? Care nu e pe lista, dintr-un motiv sau altul? Eu inclin sa cred ca e important doar socketul, dar intreb, sa nu fac combo cpu mobo si sa nu porneasca.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2018, 16:16   #53317
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,251
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Am patit si eu sa nu fie pe lista toate procesoarele dintr-o serie anume, dar cand l-am pus sus a mers fara nici o problema. E cel mai probabil o greseala de editare a listei. Cand se face implementarea pentru un proc din seria respectiva, se face practic pentru toate. Vine patchul de la intel si e implementat in biosul placii in cauza de catre producator.

In alta ordine de idei, stiti unde pot gasi o geanta de genul asta, de la un producator de care am auzit? Ar fi de preferat o culoare normala, fara camouflage thingy dar culoarea conteaza mai putin.

https://www.banggood.com/Outdoor-Spo...r_warehouse=CN
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 14:06   #53318
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,265
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu



Default

Help”
Cu doua luni in urma, facusem OC unui 2600 non K din multiplicator in Bios, am pus 42x la multiplicator. Am dat clear cmos si nu ma mai lasa sa trec de 38x. Ce fac gresit?!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 15:13   #53319
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 795
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu

Default

E cumva ASRock P67 pro3 ?
Știu că am pățit și eu ceva asemănător cānd aveam 2500k după niște setări făcute aiurea prin bios și știu că se corupsese biosul și nu mai aveam ce - i face, la mine lipseau mai multe prin bios și procesorul mergea doar la frecvența default, am rescris am dat clear CMOS dar tot degeaba, parca am rescris și biosul tot cu unul oficial și tot degeaba, noroc cu userul Benedict de pe forum care postase rezolvarea pentru altcineva cu un bios modat și l-am folosit și eu și a funcționat de minune acel bios, mi-am resuscitat placa de baza cu ajutorul lui.
Vezi aici, poate te ajuta informațiile din acest thread
http://forum.lab501.ro/showthread.php?p=509811
Danos is online now   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 15:25   #53320
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,265
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu



Default

Edit: am dat doar clear cmos mai devreme, ideea e ca nu pot trece de 38x la multiplicator. Hmmm

Last edited by walkman; 02-01-2018 at 16:01.
walkman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,947
Threads: 19,469
Posts: 598,922
Total Online: 297

Newest Member: ExtremmeMeltdown

Latest Threads
- by walkman
- by DjLeco
- by Lowlife
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.