lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Extreme 501 > Overclocking & benchmarking
Connect with Facebook

Overclocking & benchmarking Nu te supara, ce inseamna "stock" ?


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18-12-2009, 01:14   #21
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

N-ar trebui să fie prea complicat.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2009, 01:33   #22
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 19,244
Mentioned: 611 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Hmm, poate investighezi problema in week-end-ul asta si folosim aplicatia ca metoda de verificare intr-un concurs
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2009, 21:31   #23
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Super tare. Acum daca ar mai face si crop pe ferestrele deschise ar d-zeul aplicatiilor.
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2009, 17:34   #24
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 71 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Uite si celebrul fggrabber si o aplicatie utila si simpla pentru resize-ul pozelor
Attached Files
File Type: zip FGGrabber.zip (1.5 KB, 185 views)
File Type: zip Resizer.zip (318.9 KB, 192 views)
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2010, 00:39   #25
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Hmm, cred că forma asta e ceva mai utilă. Aplicația stă īn system tray, iar dacă faceți dublu-click pe iconiță face screenshot-ul (salvează īn directorul executabilului), right-click īnchide aplicația. Ca și FGGrabber, trece automat īn clasa "low priority" ca să nu interfereze cu alte aplicații.

Chiar dacă nu stă nemaipomenit la capitolul ăsta, m-am chinuit nițel să-l fac să consume cāt mai puțină memorie - ~640KB pānă la primul screen, ~13MB peak la 1920x1200 și se așează la 1.3MB după primul screen īn mașina mea virtuală cu XP SP2. Păreri?
Attached Files
File Type: zip snapshot.zip (141.8 KB, 164 views)

Last edited by ihlades; 14-01-2010 at 00:42.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2010, 00:54   #26
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 71 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Mi se pare mai util sa nu stea in system tray ci sa actioneze doar la dublu-click pe icoana. Adica sa nu incarce deloc memoria ...
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2010, 13:13   #27
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Hmm, memorie oricum folosește cānd face screenshot-ul. Tot cam 13MB la 1920x1200, căci ambele variante folosesc aceeași metodă. Dar mda, atunci cānd chiar rulează benchmark-ul nu e īncărcat īn RAM, dezavantajul e că tre' să ai grijă să nu pui vreo fereastră peste iconiță.

Last edited by ihlades; 14-01-2010 at 13:16.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2010, 19:42   #28
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 71 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

640K pot face diferenta in rezultat
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 13:48   #29
CalinR
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)


Default

@ihlades, cum de bagat de vina e usor, ma bag si eu in seama: ar fi bine ca la pornire aplicatia sa faca screenshoot, cu salvare automata intr-un folder prestabilit si numele fisierului dat in functie de data si ora. Dupa screenshot, fereastra care sa spuna daca a reusit sau nu si sa se inchida automat dupa cateva secunde, odata cu aplicatia. Watermark ar fi bine si crop la ferestrele active de asemenea.
Folosesti c/c++ ?
CalinR is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 14:09   #30
Triplu_Z
Subzero Wins
 
Triplu_Z's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: OC Club
Posts: 3,029
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce de idei bune aveti ... ia baga ihlades la programare fa aplicatia si apoi taxeaza cu 10$ de licenta =))
__________________


Quote:
DICE = Doing Incredibly Crazy Experiments
Triplu_Z is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 14:23   #31
Stefun
Senior Member
 
Stefun's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 385
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Dupa cate vad eu aplicatia e facuta cu C# si .NET si e cam nasol ca iti trebuie si framework-ul tot timpul.
__________________
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best."
Oscar Wilde
Stefun is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 14:31   #32
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Prima variantă a fost C#. Cea de la secțiunea de download ar trebui să fie ultima, scrisă īn C++ fără dependența .NET.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 18:39   #33
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am īncercat să implementez cāteva dintre sugestii. Ce știe varianta asta īn plus:
  • Poate să acționeze ca versiunea disponibilă la download, la executare (default), sau poate să stea īn system tray (cu parametrul "-tray");
  • Poate să facă crop pe ferestrele deschise (cu parametrul "-crop") - Aici puteți īntāmpina bug-uri, vă rog să raportați īn acest caz;
  • Poate să pună banda "lab501" și data+ora pe snapshot (cu parametrul "-lm");
  • Poate să pună un watermark pe imagine. Treaba e destul de simplă, dacă există un fișier "watermark.png" īn același folder cu executabilul īl va lipi chiar pe centrul snapshot-ului.

Cum să setați parametrii? Faceți o scurtătură către executabil și editați-i cāmpul "Target" ca īn imaginile de mai jos:
Click image for larger version

Name:	popup.PNG
Views:	161
Size:	10.7 KB
ID:	5821Click image for larger version

Name:	short-prop.png
Views:	160
Size:	26.6 KB
ID:	5822

M-am luat după Călin și-am inclus data și ora īn numele fișierului, dar vă rog... Sugerați-mi un format care s-arate acceptabil.

Probleme cunoscute:
  • Crop-ul s-ar putea să aibă rezultate ciudate dacă nu este nicio fereastră deschisă.

Puteți considera varianta asta un "very early sample".
Attached Files
File Type: zip snapshot.zip (152.8 KB, 177 views)

Last edited by ihlades; 15-01-2010 at 19:47.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 18:54   #34
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,867
Mentioned: 26 Post(s)




Default

Esti "tata lor"
poparamiro is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 18:57   #35
Stefun
Senior Member
 
Stefun's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 385
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Frumos, felicitarile mele!
__________________
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best."
Oscar Wilde
Stefun is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 19:20   #36
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Merci băieți. Acum să văd dacă-l folosește cineva.

Am updatat atașamentul de mai sus, problemele de pe Windows 7 par să fie rezolvate. Spuneți-mi dacă mă īnșel īnsă.

Last edited by ihlades; 15-01-2010 at 19:24.
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 19:33   #37
DiaboRO
Ancient friend
 
DiaboRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ihlades View Post
Merci băieți. Acum să văd dacă-l folosește cineva.

Am updatat atașamentul de mai sus, problemele de pe Windows 7 par să fie rezolvate. Spuneți-mi dacă mă īnșel īnsă.
Da, e ok pe Windows 7, initial am pus doar -crop si rezultatul se poate vedea in prima poza, apoi am adaugat si -tray si rezultatul se poate vedea in poza a doua.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	snap-15-01-19-31-2.png
Views:	189
Size:	53.3 KB
ID:	5827   Click image for larger version

Name:	snap-15-01-19-32-1.png
Views:	185
Size:	153.7 KB
ID:	5828  
DiaboRO is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 19:36   #38
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Merci de feedback.

Sper c-am īnțeles bine: Prima, aia greșită, e doar cu "-crop". Să văd despre ce-i vorba...
ihlades is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 19:42   #39
DiaboRO
Ancient friend
 
DiaboRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,060
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ihlades View Post
Sper c-am īnțeles bine: Prima, aia greșită, e doar cu "-crop". Să văd despre ce-i vorba...
Dap, am facut asta de mai multe ori ca sa fiu sigur, de fiecare data e la fel.
DiaboRO is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2010, 19:47   #40
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am updatat atașamentul. Mi-a mers okay pe Se7en cu "-crop".
ihlades is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,692
Threads: 22,856
Posts: 683,322
Total Online: 1117

Newest Member: Mrerror

Latest Threads
- by Monstru
- by gogusrl
- by Brunch
- by Gotul
- by Crusher

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.