lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17-02-2019, 18:09   #1
Sir Dracu
Member
 
Sir Dracu's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 75
Mentioned: 0 Post(s)


Default Upgrade digi fiberlink

Salut a facut cineva upgrade la ei la net recent? Am fiberlink 100 si vreau sa trec la 500, ma costa ceva instalarea? Fibra optica pe scara e, au bagat si in casa doar pana la cutiuta unde intra toate 3 firele.
Sir Dracu is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2019, 18:15   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,417
Mentioned: 187 Post(s)

PC-ul meu



Default

suna la ei si intreaba...
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi sau cumperi un produs EVGA si participam la extragere cu nus ce premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2019, 19:31   #3
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,745
Mentioned: 214 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca ai fiberlink 100, te pot trece complet gratuit la fiberlink 300, cu fix aceleasi costuri. Daca nu te grabesti cand copiezi torrentul cu pornosaguri, treci la 300.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2019, 12:55   #4
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,282
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

Nu exista costuri, dar trebuie sa actualizezi contractul si noile conditii in vigoare. E posibil sa existe mici modificari. Costurile Fiberlink 100 / 300 sunt identice.
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2019, 14:59   #5
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,462
Mentioned: 94 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca ai fiber 100 inseamna ca esti limitat de infrastructura fiindca upgrade-ul se face gratis si automat la 300 de cativa ani incoace, 300 fiind minimul contractabil in mod normal dar inca mai exista si cel de 100 doar in zone unde nu au infrastructura buna.

De regula este gratis upgrade-ul dar nu tot timpul, uneori mai platesti un cost mic pentru cablaria de intra in casa daca iti baga fibra in loc de cablu normal.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2019, 22:45   #6
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,745
Mentioned: 214 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu vin de buna voie si nesiliti de nimeni. La mine n-a venit. La ai mei n-a venit. A trebuit, in ambele cazuri, sa le cer asta. La cel mai bun prieten n-a venit, la fel, a trebuit sa ceara upgradeul. Sora-mea la fel, n-a venit, a trebuit sa cer tot eu, ca era pe numele meu abonamentul la casa ei. Si in toate 4 cazurile, a fost totul absolut gratis si au schimbat modemul, routerul sau ce mama naibii e ala de intra fibra direct in el, nu stiu eu d-astea, hahaha.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2019, 23:04   #7
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,143
Mentioned: 544 Post(s)

PC-ul meu



Default

In Pajura la fel. Nu au venit ei. Doar la cerere.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2019, 01:20   #8
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,462
Mentioned: 94 Post(s)

PC-ul meu



Default

PLM... In cazul meu aveam echipementele ready de upgrade atat acasa la ai mei cat si la mine unde stateam in chirie pe timpul ala, practic doar au dat drumu la banda pe conturile cu pricina din servere si m-au notificat pe mail ca incepanad cu data x.x.xxxx aveti banda de 300 in loc de 100. o zi buna.

pe acelasi principiu au facut si jmecheria cu discovery... tacit sau cu un mail amarat aruncat acolo.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2019, 01:24   #9
dangrig
Senior Member
 
dangrig's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 336
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si eu am trecut de la 100 la 300.
A trebuit sa merg la ei sa fac cerere. Nu a costat nimic.
Au venit in cateva zile au tras fibra, pus routerul, au configurat si au plecat.
dangrig is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reciever Digi folosit pe antena satelit misupriest Zona libera 5 26-11-2018 00:02
Digi Mobil - calitate | plusuri | minusuri mbc Telefoane mobile si alte gadgeturi 221 13-12-2017 21:43
Upgrade CPU adymaster Procesoare si chipseturi 12 05-04-2011 13:41
Un upgrade? Sorin Cutia de sub birou 12 12-10-2010 21:25

 
Forum Stats
Members: 8,186
Threads: 20,554
Posts: 623,451
Total Online: 392

Newest Member: Codrin Apasu

Latest Threads
- by matose
- by LAB501
- by Bogd4n
- by Gotul

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.