|
21-11-2020, 02:45
|
|
Member
Mentioned: 0 Post(s)
|
Amazon Prime (din UK)
Încerc să activez trial-ul Amazon Prime de pe Amazonul englezesc (pentru free delivery, nu pentru serviciul de streaming), teoretic ar trebui să primesc o lună gratis, nu ?
Scopul meu e să mă abonez fără extra costuri și să comand un produs pe care să îl livreze în România la care să nu fiu nevoit să plătesc transport, plus aș primi bonus o lună acces la Prime Video, voiam să îl încerc.
Am cardul salvat pe cont, un card de BT, când ajung la partea de Purchase, la ultimul click cum ar veni, mă trimite pe pagina de securitate de la BT si primesc și SMS pe telefon cum că urmează să fiu taxat 7.99 lire desi abonarea ar trebui să fie gratis și să mă taxeze doar de luna viitoare dacă nu dau cancel între timp. Apare specificat clar pe site că se poate da cancel oricând (ca să beneficiezi doar de trial 1 lună)
E vreo problemă aici sau e normal, mă poate lămuri cineva ? Mulțumesc !
|
|
|
21-11-2020, 02:58
|
|
Senior Member
Mentioned: 178 Post(s)
|
Ti se face refund dupa 1 luna , problema este ca o sa platesti taxa la tranzactie din RO in UK si ce este mai important e faptul ca prime nu garanteaza transport gratis la toate produsele si mai important nu in afara UK-lui.
Eu am prime si am incercat sa trimit pe adresa de RO ceva si nu s-a putut , poate tu o sa ai mai mult noroc , ne spui si noua dupa ce incerci...
|
Server discord Lab501 https://discord.gg/FcDNnRe
|
|
|
21-11-2020, 03:11
|
|
Senior Member
Mentioned: 11 Post(s)
|
nu cred sa fie o problema. vezi de cand zice ca platesti
trebuie sa fie minim 30 de euro comanda sa fie moca si conteaza ca produsul sa scrie sub el prime
|
|
|
21-11-2020, 03:25
|
|
Senior Member
Mentioned: 33 Post(s)
|
Quote:
Originally Posted by polter
Eu am prime si am incercat sa trimit pe adresa de RO ceva si nu s-a putut , poate tu o sa ai mai mult noroc , ne spui si noua dupa ce incerci...
|
Same. Am incercat atat pe co.uk cat si pe de, nu livreaza gratuit in RO.
|
|
21-11-2020, 06:35
|
|
Member
Mentioned: 0 Post(s)
|
În cazul acesta pare că nu prea merită să mă abonez la Prime dacă nu e gratis cu adevărat, nu mi se merită să achit taxa ca să îmi fie returnată după o lună și să mai plătesc și transport, mai bine plătesc direct transport și nu mă complic.
E vorba de o cămașă Savile Row pin collar care costă 35 de lire, face parte din Prime, s-ar merita doar dacă e gratis transportul. Poate să o adauge cineva cu Prime în coș și să îmi zică dacă într-adevăr e gratis transportul sau nu funcționează așa ? E posibil să îți arate că nu ai de plătit transport și să primești pe urmă mail sau notificare că defapt ai de plătit sau ai supriză când o ridici ?
Mersi
|
|
|
21-11-2020, 09:37
|
|
Senior Member
Mentioned: 90 Post(s)
|
Nu. Din câte știu Prime nu funcționează pentru România.
Mi-am comandat două geci Columbia ce aveau transport gratuit cu Prime și tot a trebuit să platesc 8 euro transport. Dar și așa le-am luat la preț foarte bun și a meritat.
|
|
|
|
21-11-2020, 10:39
|
|
Ancient friend
Mentioned: 27 Post(s)
|
Quote:
Originally Posted by carlin
În cazul acesta pare că nu prea merită să mă abonez la Prime dacă nu e gratis cu adevărat, nu mi se merită să achit taxa ca să îmi fie returnată după o lună și să mai plătesc și transport, mai bine plătesc direct transport și nu mă complic.
E vorba de o cămașă Savile Row pin collar care costă 35 de lire, face parte din Prime, s-ar merita doar dacă e gratis transportul. Poate să o adauge cineva cu Prime în coș și să îmi zică dacă într-adevăr e gratis transportul sau nu funcționează așa ? E posibil să îți arate că nu ai de plătit transport și să primești pe urmă mail sau notificare că defapt ai de plătit sau ai supriză când o ridici ?
Mersi
|
Eu am comandat un ceas de pe amazon.de, am activat prime o luna gratis, dar transport tot am avut de plata. Poti sa faci o simulare eventual si vezi care e treaba daca mai poti activa gratis o luna.
|
|
|
21-11-2020, 14:44
|
|
Senior Member
|
Nu exista prime pe RO
|
|
|
|
21-11-2020, 16:08
|
|
Senior Member
|
Exista si nu exista.
Transport gratuit clar nu primesti dar beneficiezi de alte chestii care sunt rezervate pentru prime.
Eu de exemplu am comandat chestii pentru bebe si am primit gratuit un pachet de nou nascuti care era doar pentru prime 
Am primit doua ca s-a pierdut pe la posta dar aia e alta discutie  )
|
|
21-11-2020, 16:32
|
|
Senior Member
|
ai comandat din UK in RO sa inteleg si ai activat prime pe adresa de RO nu?
|
|
|
|
21-11-2020, 21:31
|
|
Senior Member
Mentioned: 90 Post(s)
|
Prime sau ne prime...trebuia să primesc un colet pe 26...si l-am primit azi. Me happy
|
|
|
|
22-11-2020, 04:13
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by polter
ai comandat din UK in RO sa inteleg si ai activat prime pe adresa de RO nu?
|
Da. Am primit si reduceri care erau doar pentru prime deci poti sa iesi bine chiar si fara transport gratuit.
Eu de exemplu cu reduceri + pachetul ala gratuit am iesit bine de tot
|
|
22-11-2020, 10:59
|
|
Ancient friend
Mentioned: 159 Post(s)
|
Prime are și exclusivități stricte pentru țara respectivă. N-ai nici-o șansă să cumperi ceva exclusiv pentru UK cu adresă de RO. Sunt chestii pentru care ești refuzat dacă nu ai și IBAN de UK Mai depinde si de seller.
Deci nu există o regulă strictă.
|
|
|
23-11-2020, 11:50
|
|
Senior Member
Mentioned: 70 Post(s)
|
Am activat PRIME , am cumparat si din UK si din US si din DE . Am livrat cu eshop . All ok . (de primeday)
|
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|