lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-10-2018, 09:11   #56601
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,373
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu



Default

Help, am un stick usb de 32gb, incerc sa instalez windows-ul pe el cu media creation tool insa trece automat in unallocated space (conform disk manangement). S-a dus?
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 09:12   #56602
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,507
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ar trebui să meargă... dar nu te chinui... o să boot-eze într-un an de pe stick.
Am făcut și eu și am renunțat, mai bine pui pe un HDD de 5400 rpm.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 09:14   #56603
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,373
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sorry, inca dorm.

Ce vreau sa fac e sa instalez kit-ul de windows pe el J.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 10:12   #56604
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,276
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

start -> cmd
diskpart
list disk
select disk unde_i_sticku
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=ntfs quick
assign

si apoi montezi iso-ul si faci copy / paste la toate fisierele.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 11:01   #56605
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,373
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu



Default

Thanks, a functionat. In timpul procesului de instalare a kit-ului de Windows ( cu utilitarul Microsoft) imi dadea eroare, implicit trecea in unallocated disk space conform disk management.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 14:28   #56606
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,962
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Cu siguranță. Așa am pățit și eu.
Sa-i fwt. Anulez comanda si sa-si bage sursa in cwr. Nu stau prin telefoane si pe site-ul lor rugandu-ma de ei sa raspunda.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 16:30   #56607
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,579
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Help.
Spuneti-mi si mie ce soft de testare al placii video sa folosesc.
Pentru stabilitate ma intreseaza.

PS: da, stiu, sunt incult, dar nu prea am avut placi video dedicate pana acum. Iar ce am avut, au fost cu factura si garantie minim 3 ani.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 16:51   #56608
faraverete
Member
 
faraverete's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Cluj-Napoca
Posts: 171
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

rulezi furmark aproximativ 15 minute, cu gpu-z / msi afterburner langa
Cel putin eu asa le testez. Daca rezista la furmark, nu are cum sa nu reziste la orice altceva
faraverete is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 17:09   #56609
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,262
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu

Default

Furmark e recunoscut ca power-virus in driverul nVidia si n-o lasa sa se "tureze" precum cere Furmark.

@kretzu77, loop de 3DMark Firestrike Ultra +30min sau Unigine Valley / Heaven cu toate pe Ultra, pur si simplu o lasi sa mearga.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 18:07   #56610
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,579
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Astea sunt free sau trebuie licenta?

Cum fac loop-ul ala?
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 11-10-2018 at 18:11.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 18:26   #56611
faraverete
Member
 
faraverete's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Cluj-Napoca
Posts: 171
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sunt programe free, da
Descarci, dublu click pe iconita -> deschizi gpu-z/ msi afterburner -> "run test" sau "run preset" sau ceva cu run/start -> wait X minutes -> check stats
faraverete is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 18:48   #56612
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,579
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am gasit la 3DMard optiunea de loop in custom.
O sa vad diseara ce si cum, daca apuc.
Multam.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 19:31   #56613
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 891
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu de obicei daca dau ceva OC testez occt error test, daca primesti erori ti le arata ca numar ( in caz ca nu le observi sau sunt prea putine).
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2018, 21:36   #56614
mirciusx
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,707
Mentioned: 283 Post(s)

PC-ul meu

Default

Stie careva de la ce provin erorile astea? Mi-au facut praf ochii si la propriu si la figurat in Mozilla.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot 2018-10-12 20.35.15.png
Views:	66
Size:	28.8 KB
ID:	64052   Click image for larger version

Name:	Screenshot 2018-10-12 20.34.35.png
Views:	67
Size:	101.0 KB
ID:	64053  
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2018, 22:29   #56615
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,320
Mentioned: 97 Post(s)

PC-ul meu

Default

Driver? Eu mai luam o perioada, chiar si pe Chrome. Asta in urma cu cateva luni.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 23:48   #56616
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,435
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

De ce naiba ii portul SD pus prin pci e pe laptop, câțiva mb in plus la viteza? Mi se pare mult mai logic să îl poți folosi și pentru alte lucruri, pentru a boot-a de pe el de exemplu.
Am făcut un card cu Linux, dar bios-ul nu îl vede, pentru cu pci e, singura soluție, adaptor pe usb, spunea un tip pe google, portul ăla cere să fie folosit (


Help:
Nu m-am mai ocupat de pc-ul d'acasa de luni de zile, mai mult de 6 când vine vorba de curățat, iar de curând, ai mei mi-au spus că merge 3 minute și se oprește, prima oara ma gândeam că îi de la temperatura, când stăteam pe el mai aveam ocazii când ajungea la 90 de grade, acum că îi curățat, schimbat pasta, tine mai puțin de un minut, chestia ii că nu sunt de fata, asta îmi relatează tata, mă gândeam că poate face scurt ceva, dat apoi mi-a venit în minte un lucru, a început să facă urat de la ultimul update major din Windows, știam că mai are vreo 20 de gb liber înainte să merg la liceu, am reușit până la urmă prin TeamViewer sa ștergeți vreo 100 de GB și la fel face, până ajung acasă vreau sa îmi fac o idee de la ce ar putea fi, windows sau ceva hardware?
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 23:55   #56617
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,507
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Dacă se oprește după 3 minute, atunci cred că e ceva hardware problema.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 15-10-2018, 00:35   #56618
Sunshine
Senior Member
 
Sunshine's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Bucuresti
Posts: 291
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mie îmi sună a shutdown din cauza temperaturii (posibil picioruș cooler Intel stock crăpat dacă este cazul) sau BSOD din cauza memoriei.
Am mai prins și sursa cu defect și așa se manifesta, ca și cum după un timp (relativ variabil dar nu am prins niciodată mai mult de 15 min) intra într-o protecție.
Sunshine is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2018, 13:17   #56619
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timișoara
Posts: 9,131
Mentioned: 261 Post(s)


Default

Care e cea mai buna/safe solutie de extindere a partitiei C ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is online now   Reply With Quote
Old 15-10-2018, 13:31   #56620
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,320
Mentioned: 97 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu cred ca iti doresti sa ai un shutdown in timpul extinderii fiindca se corup TOATE datele si sunt aproape imposibil de recuperat.
De dorit sa faci imagine pe alt hdd si sa repartitionezi hdd gazda dupa nevoi. Imaginea se poate pune pe noua partitie chiar daca este mai mare. Acronis rulzzz.
kobro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,057
Threads: 19,900
Posts: 609,414
Total Online: 360

Newest Member: AdiF

Latest Threads
- by Kspic
- by mbc
- by gogusrl

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 02:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.