lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-08-2017, 16:10   #1
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 844
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default laptop lenovo G580,problema upgrade i7-3630QM

Va salut,i-am upgrade la acest laptop lenovo G580 de la i3 la
i7-3630QM ,problema este ca porneste doar pe single channel si pe dual channel nu vrea sa porneasca in ruptul capului.
Unde este buba?
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
Decat sa-l vinzi la un pret de Rahat(my garbage) mai bine il arzi.!!-Reclama la garantie.
SB 2500k 5100 Mhz
kppus is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2017, 16:46   #2
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,229
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu

Default

Update de BIOs ?!
kobro is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2017, 17:04   #3
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,145
Mentioned: 53 Post(s)


Default

Procesorul poate sa aiba probleme. Are ciobituri sau ceva taieturi pe el?

Sent from my R5 using Tapatalk

Last edited by M3kk; 22-08-2017 at 21:44.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2017, 19:57   #4
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,560
Mentioned: 1052 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

de la ce i3?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2017, 20:01   #5
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 844
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by M3kk View Post
Provesorul poate sa aiba probleme. Are ciobituri sau ceva taieturi pe el?

Sent from my R5 using Tapatalk
are 2 zgarieturi mici in colt pe placuta (nu sunt adanci),pe cpu die nu are nimic,imi citeste al doilea slot de ram pe primul nu-l citeste chiar daca am o singura placuta de ram.

@mbc de la i3 3110m
@kobro are ultimul update de bios.

Asta este dusmanul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	i77.jpg
Views:	77
Size:	357.6 KB
ID:	60160  
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
Decat sa-l vinzi la un pret de Rahat(my garbage) mai bine il arzi.!!-Reclama la garantie.
SB 2500k 5100 Mhz

Last edited by kppus; 22-08-2017 at 21:14.
kppus is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2017, 19:23   #6
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,207
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

daca pui i3-ul la loc iti vede slotul 1 ?
in bios iti vede toata memoria in sloturi sau tot e missing ?

daca pui ram in slotul 1 , face beepcodul de missing ram sau altul ?

Last edited by agarici cu pedale; 27-08-2017 at 19:25.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2017, 21:29   #7
kppus
Senior Member
 
kppus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 844
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nici nu pot intra in bios,pe primul slot de ram nu-l vede ci doar pe al doilea,cu i3-ul merge struna,le vede pe ambele.L-am trimis la cineva sa vedem daca ii merge si lui,e posibil sa nu mearga pe placa mea de baza,desi la h76 cat are cipsetul scrie ca le suporta.
__________________
ACTA-My Garage(cu toti moderatorii retardati)acelasi RAHAT.D-zeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara.
Decat sa-l vinzi la un pret de Rahat(my garbage) mai bine il arzi.!!-Reclama la garantie.
SB 2500k 5100 Mhz
kppus is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2017, 09:47   #8
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,207
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Perfect, asta si vroiam sa iti sugerez.
E o problema de incompatibilitate sau chiar bios (nu conteaza daca e ultimul, poate are microcodul de CPU ceva) sau CPU nu merge in dual fiind drunk.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade proesor Lenovo B570e mbc Notebooks & netbooks 5 26-03-2015 00:38
Problema Wireless - Laptop Lenovo msv210 Notebooks & netbooks 2 11-04-2011 03:19

 
Forum Stats
Members: 8,008
Threads: 19,693
Posts: 604,839
Total Online: 420

Newest Member: fukdwld

Latest Threads
- by Boggy
- by Bogd4n
- by mbc
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 21:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.