lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Extreme 501 > Overclocking & benchmarking
Connect with Facebook

Overclocking & benchmarking Nu te supara, ce inseamna "stock" ?


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24-05-2011, 01:00   #1
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default OC Athlon II x4 620 help!!!

salut... am un cpu amd athlon ii x4 620 ,cooler Cooler master hiper 212 plus cu 2 ventilatoare , o placa de baza asus crosshair 3 formula , 4gb ram ddr3 kingston genesis hyper-x ,o sursa sirtec de 600w ...
.... am facut oc la cpu de la 2600 la 3250 perfect stabil cu voltaj 1.435v si din fsb 250x13...

ce ma nemultumeste e ca vreau sa-i fac OC mai mult si nu pot...oricat voltaj as da tot nu e stabil...am incercat si 3400 si e stabil 2 ore in prime 95 iar dupa ce rulez niste jocuri , cam in max 30 de min iau bsod.


...daca aveti ceva pareri despre cum as putea sa fac un OC mai mare si sa fie si stabil...va rog sa-mi le comunicati si mie

Last edited by puff0086; 24-05-2011 at 01:21.
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2011, 00:36   #2
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default

va rog nu va inghesuiti... )
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2011, 00:37   #3
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default

am rezolvat ... !!!
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2011, 11:43   #4
costas0708
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)


Default

cum ai rezolvat? am acelasi procesor ...
costas0708 is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2011, 13:47   #5
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default

am folosit din fsb 261x13 si voltaj 1.48 v = 3393 mhz stabil , mai mult n-am stiut

Last edited by puff0086; 26-05-2011 at 13:50.
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2011, 09:07   #6
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default :)

testat 2 ore in prime 95 la fel si in aida64 extrem edition..pana acum e perfect stabil... sper sa tina pana imi iau un 1090 - 1100t
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	197
Size:	367.9 KB
ID:	19421  
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2011, 15:41   #7
Decebalus
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bucuresti
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Decebalus
Default

Ce MB ai ?
Am acelasi cpu si aceeasi problema...
Ce tensiuni ai dat in rest ?
__________________
I7 860 OCC 4GHZ 1.35 V ON P55A-UD4
2*2GB 2000 MHZ A-DATA 1.66 V
GTX460 768MB
2*640 AAKS RAID 0
Decebalus is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2011, 15:43   #8
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default

am un asus crosshair 3 formula voltaj la cpu de 1.48v si restu din fsb...si cam atat
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2011, 16:40   #9
Decebalus
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bucuresti
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Decebalus
Default

da, posibil sa mai dea automat voltaje mb la restul...
acu am un 890gx de la Gigabyte... am avut pentru scurt timp un 785g tot de la gigabyte care crestea automat voltajul in functie de incarcare... culmea era mai stabila decat 890gx... si ducea mai bine OC..
am zis sa trec la o placa superioara teoretic.. am ultimul bios pus.. nu stiu ce sa ii mai fac sa depasesc 3250....
cum stai cu temperatura in load ? la mine in SC2 ajunge la 66-68 grade..
__________________
I7 860 OCC 4GHZ 1.35 V ON P55A-UD4
2*2GB 2000 MHZ A-DATA 1.66 V
GTX460 768MB
2*640 AAKS RAID 0
Decebalus is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2011, 18:06   #10
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default

folosesc un Cooler Master Hyper 212 Plus...cu 2 ventilatoare pe el la 1300 rpm fiecare, in idle am in jur de 36 iar in jocuri maxim 45 dupa 2 ore in the witcher 2 , in prime 95 nu trece de 48 de grade....cel putin asa arata senzorii...
...mama masii oricum ma gandesc sa-l schimb cat mai curand....

Last edited by puff0086; 23-06-2011 at 02:37.
puff0086 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Athlon II X2 240 si 245 - Athlon revigorat Micutzu Articole 12 13-08-2009 00:35
Micii giganti: AMD Athlon II X2 240 & AMD Athlon II X2 245 matose Pe masa de teste 3 12-08-2009 19:44

 
Forum Stats
Members: 8,361
Threads: 21,704
Posts: 651,687
Total Online: 426

Newest Member: iulian

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.