lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-12-2018, 00:03   #1
Confuzie
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)


Angry Problema router / internet

De curant am facut upgrade la internet de 300 mbps , problema e ca imi merge doar cu 100 mbps ca inainte

Router archer c6 ac1200 cu ultimul firmware pus
SPOILER:


Calculator cu 1 gb internet
SPOILER:


De multiple ori am sunat la cei de la rds dar au zis ca e de la mine , pe langa asta daca pun cablul de net direct in pc am peste 400 mbps , presupun ca problema e de la mine si nu imi pot da seama ce naibi are . Am dat si de o setare in router aici :
SPOILER:
unde din auto negociation am dat pe 1000 mbps si a functionat pentru o perioada scurta de cateva minute pana sa dat inapoi pe 100 mbps (chiar daca era setat si a ramas setat 1000mbps) . In 5 minute cat a mers am testat o descarcare de pe torent si a mers cu 40mb/s

Apoi am intrat la tp link pe site si am intrat live in chat cu un support de acolo , si mia zis ca trebuie schimbat cablu de la pc la router un raspuns anapoda , pana si in router scrie ca am 1000mbps lan dar nu si internet (also, toate cablurile de internet sunt cat Ce , inclusiv cel pe care vine internetul) . De mentionat ca probabil si rds au rutere pe scara daca ajuta cu ceva in rezolvarea problemei mele
Confuzie is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2018, 00:04   #2
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,817
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da, e de la cablu. Mufa bulita sau ceva. La fel pateam si eu, am rezolvat prin sertizare noua.
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2018, 00:20   #3
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,358
Mentioned: 92 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cablul pe wan portul "internet" in primul PS (print screen) e busit cum zice colegul de mai sus fiindca negociaza pe 100 doar. Cel de pe LAN1 e ok ofc in momentul PS-ului. Am intalnit si cabluri certificate care erau busite so...
[email protected] Sarbatori fericite ca nu te-am mai vazut demult!

Intrebari:
C6 e in mod bridge ?
In casa iti intra fribra si ONT sau doar cablu simplu de retea ? Zic asta pentru ca in mod normal upgrade la 300Mb nu exista fiindca banda 100Mb mai exista doar in cazurile unde RDS_ul nu are acoperire cum trebuie si .... intelegi tu.

Last edited by agarici cu pedale; 22-12-2018 at 00:26.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2018, 00:31   #4
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,940
Mentioned: 500 Post(s)

PC-ul meu



Default

Verifica cablurile. Probabil acolo e problema.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2018, 00:36   #5
Confuzie
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)


Default

In casa imi intra doar cablu , scrie pe el cat 5e nustiu de care e .... pe scara sarputea sa fie si modem .. who knows , am sa refac mufa aia de la internet sa vedem daca se rezolva ceva
Confuzie is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2018, 17:10   #6
Confuzie
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am mai taiat din cablu ca aveam mai mult de cat imi trebuia si i-am pus si mufa noua si acum in sfarsit merge multumesc tare mult de ajutor

SPOILER:
Confuzie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema conectare internet dell inspiron 15 kppus Notebooks & netbooks 6 28-01-2018 15:20
Problema internet. Doru1 Open discussions 7 04-07-2017 19:13
windows 7 & internet explorer 8 -problema john_sheppard Software 13 25-01-2016 09:58
router tp-link wdr 4900 setari internet rds gigabit HELP! KashunatoR Periferice 1 18-11-2013 15:39
Problema internet crristib Software 8 11-04-2011 21:22

 
Forum Stats
Members: 8,095
Threads: 20,092
Posts: 613,642
Total Online: 358

Newest Member: Mateo

Latest Threads
- by Secttor

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 08:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.