lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi de baza
Connect with Facebook

Placi de baza De la pico-ITX pana la extended-ATX


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-06-2014, 19:12   #1
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default Flash BIOS fara CPU

Pot face flash la BIOS la MB asta fara CPU si eventual fara RAM?
https://www.pcgarage.ro/placi-de-baz...7m-oc-formula/
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 19:31   #2
GGI78
Member
 
GGI78's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Bucuresti
Posts: 245
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Doar la Asus
__________________
GGI78 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 19:44   #3
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default

//delete
__________________

Last edited by mihaim1980; 29-06-2014 at 19:47.
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 19:45   #4
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default

Quote:
Originally Posted by GGI78 View Post
Doar la Asus
Nici cu proc nesuportat(4790k)?

Sent from my KFTHWI using Tapatalk
__________________
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 20:18   #5
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,365
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am facut bios update fara cpu montat, doar 24pin de la PSU la placa de baza. Have fun, citeste instructiunile de 3 ori.

http://event.asus.com/2012/mb/usb_bios_flashback_guide/
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 20:20   #6
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
Am facut bios update fara cpu montat, doar 24pin de la PSU la placa de baza.

http://event.asus.com/2012/mb/usb_bios_flashback_guide/
Pe mine ma intereseaza la Asrock Z97M OC Formula? Porneste cu un procesor nesuportat(4790k)?
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 20:27   #7
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,810
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Teoretic ar trebui sa aibă suport din fabrica.
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 20:28   #8
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default

Quote:
Originally Posted by Bogzilla View Post
Teoretic ar trebui sa aibă suport din fabrica.
Pai scrie ca suporta 4790k numai de la versiune P1.40 si eu deja am comandat-o la PCGarage. Inca e in comanda de la furnizor.
//EDIT
1. Update VBIOS.
2. Add i7-4790K, i5-4690K, Pentium Anniversary G3258 EZ-OC table.

Last edited by mihaim1980; 29-06-2014 at 20:36.
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 20:36   #9
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,602
Mentioned: 480 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cere lui PC Garage să ii faca update.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2014, 20:38   #10
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Cere lui PC Garage să ii faca update.
Am trimis mesaj la ei sa-i intreb ce vers de BIOS are placa.
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2014, 10:58   #11
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,695
Mentioned: 1059 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Procul e acelasi - eu zic ca cu procul nesuportat nu o sa ii stie numele, dar de pornit va porni. Faci update si o sa stie si numele dupa aceea. Initial va aparea ceva de genul "unknown cpu".
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2014, 11:08   #12
mihaim1980
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 375
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mihaim1980
Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Procul e acelasi - eu zic ca cu procul nesuportat nu o sa ii stie numele, dar de pornit va porni. Faci update si o sa stie si numele dupa aceea. Initial va aparea ceva de genul "unknown cpu".
Pai asa am auzit si eu...

Sent from my KFTHWI using Tapatalk
__________________
mihaim1980 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASUS GTX470 ... nu vrea flash bios .. [Wanted] Placi video 3 31-03-2011 22:50
Un sistem fara monitor si fara carcasa pana in 2000 RON puya4puya Zona libera 9 08-02-2011 17:45
BIOS flash failed alex17 GTX Placi de baza 13 13-11-2010 18:51
HD 4870 Bios Flash valinor Placi video 11 04-07-2010 07:45

 
Forum Stats
Members: 8,044
Threads: 19,844
Posts: 608,044
Total Online: 307

Newest Member: maryus84

Latest Threads
- by mbc
- by piticu
- by Kspic
- by Pirat

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.