lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-07-2017, 13:28   #1201
Firefox
Ancient friend
 
Firefox's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucharest
Posts: 5,462
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Firefox
Default

Firefox is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2017, 15:18   #1202
carcozep
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,310
Mentioned: 30 Post(s)


Default

Mining mit Grafikkarten - ComputerBase

Pentru cei carora testul de la Techspot n-a fost indeajuns
carcozep is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2017, 15:14   #1203
RAYNOR
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 159
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

@Otman - mersi de hint, am sa incerc cum mi-ai zis tu. Intrebarea este: mai are rost sa scad gpu-ul de la 1360 la 1200 apoi sa umblu la power limit pe la -25 / -30%? Sau sa las frecventa default 1360 si sa scad power limit la -40 / -50%?
Momentan placile consuma in dual mining intre 130W-143W. Asta este media afisata de Sapphire Trixx

@saamdepus - super tari hinturile tale! Multam! Am verificat in HWINFO si am cam intre 20.000 - 25.000 erori raportate. Memoria este mometan la 8150. O sa incerc sa o mai ridic, dar numarul de erori nu-mi inspira incredere.
Am scazut si dcri la 25 (de la 29 sau 30 parca) dar n-am observat scaderi nici de consum nici de hasrate. Sa mai scad?
P.S. Mometan am un hashrate de 130-134 Mh/s cu 5 gpu-uri.
RAYNOR is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2017, 16:15   #1204
saamdepus
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 134
Mentioned: 4 Post(s)


Default

"dcri" este intr-un fel intensitatea de minare. Nu are influenta (urieseasca) asupra consumului: practic poti imagina chestia ca si cum seteaza placa video sa "manance" exact cat poate sa inghita, fara sa "tuseasca" erori sau sa ii iasa ochii din cap din cauza de hapuri prea mari.

Scaderea lui ajuta sa scoti un hash mai mare concomitent cu o stabilitate mai mare...apasa cu curaj pe "-" (ca poti sa apesi iar pe "+", ce saracie)

Setarea din tastatura le scade/urca pe toate.
Cand ai mai multe placi poti sa pui "dcri" pentru fiecare in parte (altfel, cu un singur numar, le seteaza pe toate dupa el) In general aia legata la monitor trebuie setata cu un drci mai mic (in general zic, nu e musai) Model: -dcri 19,24,24,24,24 (daca zici ca ai 5 placi si presupun placa zero legata la monitor)

dcri ajuta si la minarea duala ca balansezi care moneda sa o "sape" mai cu ardoare.


Dar sa nu uit de ce am intrat azi.
Trei anunturi vanzare pe olx (intr-un strans palier orar)
https://www.olx.ro/oferta/120-de-buc...tml#15dfc86ff5
https://www.olx.ro/oferta/sapphire-n...tml#0f7b0efe04
https://www.olx.ro/oferta/xfx-gts-xx...tml#0f7b0efe04

Anunturile contin o sinceritate prea mare pentru a le putea considera legitime.
Sa le pun la o incercare timida (romaneasca) de manipulare a pietii?

Apoi tot azi mi-a atras atentia un anunt de vanzare a unei placi video (nu pe olx)
Omul specifica ca acelasi model se vinde in magazin cu 600 lei mai mult si uite ca stocul pcg a scazut de la 10 a 4.

M-a mancat tastatura sa ii spun ca si el o vindea pe a lui chiar mai scump daca accepta retur la 10 zile (ca una din cauzele preturilor disproportionate este si incercarea magazinului de a descuraja practica returului dupa 9 zile de minat...in fond nu au multi de aruncat 18.000 lei (6 buc.) pentru o suta dolari (aprox... ca risipeste timp la piguliri + curentu` etc) castig in 9 zile.

Last edited by saamdepus; 04-07-2017 at 16:27.
saamdepus is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2017, 18:06   #1205
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,139
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Default

@RAYNOR Poti reduce consumul placilor la aproape jumatate cat ai acum.
Prima data lucra din power limit, pune-l pe -40% si memoriile pune-le la 9000.
Daca crapa (nu cred) mai lasa-i niste voltaj, te joci cu voltaju in zona -80.....-60 mV.

Poti seta frecventa pe core din power limit, tot scazi power limit si vezi la ce frecventa sta cand minezi.

La placa mea am observat ca la ~ -40 Mhz pe core imi scade consumul cam cu 10-14 W.
__________________
"I am wrath, I am steel, I am the mercy of angels"
SPOILER:
Otman is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2017, 19:48   #1206
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,979
Mentioned: 63 Post(s)




Default

Dcri 8 pentru rx 480 a fost cel mai bun la mine

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 09:34   #1207
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,139
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mersi Iubitel, mi-a crescut viteza cu 0.3 Mh/s cand l-am pus pe Dcri 8

__________________
"I am wrath, I am steel, I am the mercy of angels"
SPOILER:

Last edited by Otman; 05-07-2017 at 10:16.
Otman is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 10:32   #1208
Rob˙
Ancient friend
 
Rob˙'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 2,911
Mentioned: 103 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pentru nVidia ce dcri e recomandat?
__________________
Something happened
Something happened
Rob˙ is online now   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 12:09   #1209
saamdepus
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 134
Mentioned: 4 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Iubitel View Post
Dcri 8 pentru rx 480 a fost cel mai bun la mine
Este. Daaar...revin la comparatia cu infulecatul: cu intensitate mica ciugulesti cu viteza mai mare dar oare la "volum" inghiti tot atat cat unu` care "musca" mai mult chiar daca nu inghite cu viteza ciugulitorului?

In plus claymoru` a setat nativ dcri 30...sa fie el un prostalau?
Insa recunosc ca aici harsitul de mine vede o chestie: claymoru` munceste cateva zeci de secunde pe ora pentru plata taticului sau.
Poate taticul vrea anume ca masina sa "inghita" mult in secundele alea si sa ii ofere lui tain mai consistent.

Pentru mine e un mister.
Eu ma opresc cu dcri atunci cand efectul devine prea nesemnificativ.
Viteza mai mare este ea buna dar nici intensitatea nu cred ca e praf in drum...asa ca nu cobor sub 2 cifre cu dcri-u`.
saamdepus is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 11:58   #1210
nedelcuclaudiu
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Salut
am luat si eu aceeasi placa de vreo 2 sapt .Am reusit sa minez zcash cu EWBF 0.3.4.b. Minerul imi zicea ca merge cu 310-326 sol/s.
ieri am instalat o dracie de nicecash (miner) care nu merge sa mineze decat bitcoin , dupa care EWBF merge acum cu 260-267 sol/s .
setarile... am facut un print screen , ce sa mai schimb la ele ?
Multumesc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	settings.jpg
Views:	53
Size:	246.2 KB
ID:	59656  
nedelcuclaudiu is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 12:06   #1211
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,979
Mentioned: 63 Post(s)




Default

Power Target de la 50% ridica la 60-70
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 12:16   #1212
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,101
Mentioned: 93 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cryptocurrency Mining Consumes More Power Than 17m Population Country
__________________
Viata nu se masoara în numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 12:25   #1213
nedelcuclaudiu
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Iubitel View Post
Power Target de la 50% ridica la 60-70
Am facut modificarea dar nu se schimba nimic . Pana sa instalez dracia nicecash aveam power consum 50% acum sta la 37% orice as modifica.
Poate a schimbat ceva la driver ? Sau ce gen p state (nu stiu ce inseamna dar cred ca a modificat asta programul nicecash)

Sunt incepator in treaba asta , nu stiu daca ma exprim corect .

Multumesc .
nedelcuclaudiu is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 15:11   #1214
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,101
Mentioned: 93 Post(s)

PC-ul meu

Default

N-am crezut ca o sa o vad si pa asta: review la extendere (sunt 5 pagini).
__________________
Viata nu se masoara în numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.

Last edited by Jocker; 07-07-2017 at 15:15.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 15:11   #1215
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,585
Mentioned: 53 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by nedelcuclaudiu View Post
Am facut modificarea dar nu se schimba nimic . Pana sa instalez dracia nicecash aveam power consum 50% acum sta la 37% orice as modifica.
Poate a schimbat ceva la driver ? Sau ce gen p state (nu stiu ce inseamna dar cred ca a modificat asta programul nicecash)

Sunt incepator in treaba asta , nu stiu daca ma exprim corect .

Multumesc .
Nu, a scris telefonul din buzunar, ce intutie si pe asta
Foloseste display driver uninstaler :
http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html
apoi instaleaza alt driver 376.33,
http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html

poti vedea setarile mai vechi de aici :
https://forum.z.cash/t/1070-best-set...-results/15744
Bafta !!!

Last edited by reflavius; 07-07-2017 at 16:28.
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 16:11   #1216
nedelcuclaudiu
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by reflavius View Post
H





.



Jocuri ,
Nu merge decat la jocuri placa sau..?
nedelcuclaudiu is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 17:08   #1217
nedelcuclaudiu
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Smile

Quote:
Originally Posted by reflavius View Post
Nu, a scris telefonul din buzunar, ce intutie si pe asta
Foloseste display driver uninstaler :
http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html
apoi instaleaza alt driver 376.33,
http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html

poti vedea setarile mai vechi de aici :
https://forum.z.cash/t/1070-best-set...-results/15744
Bafta !!!
ok

Multumesc ,
nedelcuclaudiu is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2017, 12:41   #1218
nedelcuclaudiu
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Thumbs up

Am pus in practica sfatrile lui Flavius si acum minerul imi arata 320-345 sol/s.
Multumesc .
Minez in zec.flypool.org . Minerul imi arata cateva sute de shares (in cateva ore de minat) iar pe pagina flypool imi arata 30 shares (in vreo 24 de ore de minerit) .
Asa trebuie sa fie ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shares.jpg
Views:	72
Size:	331.8 KB
ID:	59677  
nedelcuclaudiu is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2017, 12:45   #1219
blackvswhite
Senior Member
 
blackvswhite's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Targu Frumos, Iasi
Posts: 306
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to blackvswhite
Default

Am impresia ca alea sunt shares din ultima ora .

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
blackvswhite is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2017, 10:49   #1220
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 2,720
Mentioned: 56 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by saamdepus View Post
De exemplu Claymoru` are setarea -dcri pusa la 30 nativ...dai click pe fereastra claymorului (sa o faci atenta la soarec/tastatura) si din "+" si "-" (tastatura, da?) scazi sau cresti valoarea pana vezi crestere de hash...te opresti sau te intorci la valoarea de la care nu mai apar schimbari. Ok, ai vazut ca merge bine la un -dcri 19? Na valoarea asta o tastezi in fisierul .bat ca altfel la repornirea claymorului el revine la 30 care e setarea lui originala.
La mine daca incerc cu + si - sa modific setarea -dcri, imi scrie urmatorul mesaj in fereastra Claymore:

DCRI value cannot be changed: you should enable assembler mode firstly

("-asm1")


Unde fac setarea asta in Claymore, fisierul .bat?

De ex:

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:14444 -ewal 0xa34a7bCUAe96b818A38c60A7293A98581224d3E7.Miner1

Multumesc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Dcri.jpg
Views:	56
Size:	52.7 KB
ID:	59712  
__________________
GAMING gear™ Kaby Lake i7-7700K/4900Mhz/1,290V||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||Gigabyte GTX1080 Gaming Xtreme & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z170 fatal1ty K6+||2x8 Gb [email protected] CL14-1,35V||Samsung M2 SSD+8TB||Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion||Corsair TX850W||BenQ XL2720Z 3D LED 144Hz||Antec 1200 case, Win 8.1+Win 10.

Last edited by DjLeco; 10-07-2017 at 10:51.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sistem mining! pareri/idei/sfaturi brhams Cutia de sub birou 187 24-05-2016 20:51
Surpriza! Cash Shop-ul pentru Street Fighter V, amânat LAB501 Nivelul2 0 25-03-2016 19:20
To BITCOIN sau not to Bitcoin? HappyGuy Placi video 4 12-03-2014 12:32
Recomandare pc pentru bitcoin mining piticu Cutia de sub birou 9 04-02-2014 18:48
T420 - what value-cash? jonyyybe Notebooks & netbooks 7 08-05-2013 20:36

 
Forum Stats
Members: 7,063
Threads: 17,931
Posts: 557,310
Total Online: 383

Newest Member: VivienKall

Latest Threads
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 18:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.