Salutare!
De ceva vreme sunt in cautare de o carcasa pentru un proiect de custom loop. Problema e ca mi-as dori ceva cat mai compact, in care sa pot pune doua rad-uri de 360 care sa fie separate de incinta sau sa scoata ambele aer din carcasa.
Momentan am un build intr-un Meshify S2 cu un 360 in tavan pe exhaust si un 360 in fata pe intake - problema e ca la viteza mica a fan-urilor aduna caldura in carcasa si trebuie sa cresc viteza fan-urilor ca sa compenseze.
Cand pun mana pe o placa video noua vreau sa fac putin curat, sa schimb tubulatura si lichid, curatat fan-urile si radiatoare, mentenanta dupa ~1an, si as vrea daca gasesc o carcasa sa fac un build care e mai eficient termodinamic, care sa poata merge la sub 1000rpm cu fan-urile in full load
M-am gandit la ceva de genul Thermaltake Core X71 sau Tower 900 dar ambele sunt cam mari, nu am nevoie de carcasa asa de mare, am nevoie doar de un ATX, o placa video, cateva drive-uri si loop-ul.
Apreciez idei si sugestii
L.E. oare in X71 se pot monta doua radiatoare jos, daca sursa e montata sus in carcasa?
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube