lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-01-2018, 17:22   #53321
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 884
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Problema la intel management engine. Trebuie reinstalat, ceva de genul. Am patit-o si eu acum ceva timp. Nu mai retin exact ce si de unde am dl pentru a-mi rezolva problema.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 17:27   #53322
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 814
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Default

Exact, IME a fost de vina atunci și la mine, rezolvarea e doar cu rescriere bios 3.25 updatat de Benedict cu toate microcodurile necesare, cel puțin la mine a funcționat.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 20:46   #53323
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,335
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by adrian3 View Post
Problema la intel management engine. Trebuie reinstalat, ceva de genul. Am patit-o si eu acum ceva timp. Nu mai retin exact ce si de unde am dl pentru a-mi rezolva problema.
Am dat reinstal, insa degeaba,
walkman is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 22:30   #53324
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,519
Mentioned: 31 Post(s)




Default

http://www.guru3d.com/news-story/via...rocessors.html

De unde au ăștia licență x86?!!
bmf is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 23:22   #53325
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,433
Mentioned: 50 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by walkman View Post
Am dat reinstal, insa degeaba,
Pune biosul postat de mine acum multa vreme si da-ne de veste daca ti-a iesit.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 23:24   #53326
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,335
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Pune biosul postat de mine acum multa vreme si da-ne de veste daca ti-a iesit.
Eu am varianta p67 pro, nu p67 pro3 .

Last edited by walkman; 02-01-2018 at 23:28.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 23:54   #53327
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 814
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ce bios ai acum la placa ? vad ca pe pagina placii de baza exista si o varianta beta 2.25 din 2015, incearca cu acel bios daca nu-l ai deja pus.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2018, 23:57   #53328
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,335
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am pus de ceva timp 2.25B insa o rescriere de bios 'normala' nu ajuta, din ce m-am documentat.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 00:19   #53329
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,434
Mentioned: 471 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
http://www.guru3d.com/news-story/via...rocessors.html



De unde au ăștia licență x86?!!


Au cumpărat pe Cyrix acum ceva timp.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 02:24   #53330
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,561
Mentioned: 1052 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Via nu a avut niciodata un procesor de desktop competitiv, dar ar fi foarte tare sa scoata acum unul si sa fie batalie intre 3 producatori.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 02:28   #53331
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,462
Mentioned: 525 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca e ceva de capul lor, vor avea ceva sanse in zona consolelor si a laptopurilor. Mai departe de atat nu cred.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 10:11   #53332
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,229
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu

Default

Au vazut ca Intel are concurenta si pare ca au o sansa sa mai muste din piata Intel, altfel isi rupeau dintii. De ce credeti ca nu au aparut mai devreme?
Cu o piata innebunita dupa device-uri ultraportabile, cred si eu ca e loc pentru mai multi producatori.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 11:32   #53333
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 941
Mentioned: 20 Post(s)


Default

Am o placa de baza Gigabyte B85M D3h care imi porneste ventilatoarele dar nu ajunge in BIOS , daca o pun la vanzare se poate folosi ceva de pe placa sau sa o arunc? Mersi.
ryo is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 11:35   #53334
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,561
Mentioned: 1052 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Daca e ceva de capul lor, vor avea ceva sanse in zona consolelor si a laptopurilor. Mai departe de atat nu cred.
Si daca nu face concurenta pentru intel si AMD pe partea de high end, pot face linistiti concurenta pe sectorul mid si entry level. Am vazut ca are frecventa de 3 Ghz. Pentru un computer de birou cu Office si antivirus merge fara probleme.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 11:43   #53335
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,836
Mentioned: 58 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by ryo View Post
Am o placa de baza Gigabyte B85M D3h care imi porneste ventilatoarele dar nu ajunge in BIOS , daca o pun la vanzare se poate folosi ceva de pe placa sau sa o arunc? Mersi.
Bateria Bios, in general daca e defecta si cuiva care ar repara placi de baza ar folosi codec audio, lan, porturi, etc
Insa la cat costa azi o placa baza noua /second , nu stiu cine-si bate capul! Dar poti incerca....
Ps: pe aceasta si incerca sa vezi ce-i cu ea? Ai deconectat-o din pc, ai incercat sa vezi daca la o reansamblare ar face post? Poate praf in slot memorie, soket, etc
Bafta!


Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2018, 12:25   #53336
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 941
Mentioned: 20 Post(s)


Default

Am cumparat placa de baza in toamna si a functionat bine pana acum in decembrie, nu a avut garantie deci luat sh. Am o alta placa de baza tot socket 1150 cu , care functioneaza aceleasi componente de pe placa stricata, am dus- o si la service si mi-au confirmat si ei ca e placa de baza.
ryo is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 15:01   #53337
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,058
Mentioned: 259 Post(s)


Default

De curiozitate, cauza dungilor orizontale de pe youtube, la miscarea rapida, e la monitor ? video aici https://streamable.com/losvb
Doar la youtube am observat si doar in locul ala, niciodata altundeva.
Am un cablu dvi single-link venit cu monitor samsung si un cablu dvi dual-link chinezesc, cu ambele face asa. Doar VGA mai are.

Am GTX950
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 04-01-2018 at 15:17.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 15:16   #53338
crissbm
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Baia Mare
Posts: 54
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai placa video AMD ?

Seteaza asa si vezi daca mai face .

Last edited by crissbm; 04-01-2018 at 15:21.
crissbm is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 16:43   #53339
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,058
Mentioned: 259 Post(s)


Default

A functionat, mulțam
Totusi, care-i cauza ? prea putini hz la monitor ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 16:49   #53340
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,273
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

wtf, chrome are nevoie de vertical sync ?
gogusrl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,008
Threads: 19,696
Posts: 604,896
Total Online: 289

Newest Member: fukdwld

Latest Threads
- by ibm390s
- by mbc
- by gg0
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.