lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Telefoane mobile si alte gadgeturi
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-04-2019, 09:54   #3501
Miru
Ancient friend
 
Miru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,518
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Default

Moto G7 powah. Se misca bine, tine bine incarcat.
Multumit! Iti recomand Augustus! (870 lei @ltex)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WhatsApp Image 2019-04-03 at 09.46.56.jpeg
Views:	88
Size:	92.6 KB
ID:	65681   Click image for larger version

Name:	WhatsApp Image 2019-04-03 at 09.51.38.jpeg
Views:	79
Size:	49.6 KB
ID:	65682  
Miru is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2019, 10:31   #3502
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 6,562
Mentioned: 256 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Am luat acum cateva luni un A2 lite, sper sa nu mai fiu nevoit sa il schimb in urmatorii ani. E suficient pentru ce am eu nevoie.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2019, 11:04   #3503
Miru
Ancient friend
 
Miru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,518
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Default

Vroiam sa merg si eu pe A2 lite dar m-am razgandit repede. Mai eram cu ochii si pe redmi note 6 pro, dar pana la urma am mers tot pe moto. Am lasat batranul G4 (desi mai mergea) in favoarea lui G7p. Da am renuntat la 1080p pentru 720p si nu-mi pare rau pentru ca oricum nu ma deranjeaza (am tableta de 7' cu 720p si e ok).
Miru is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2019, 01:55   #3504
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,404
Mentioned: 557 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Care mai ai Huawei Mate 9, Mate 9 Pro si altele din familia asta....

O sa primesti Android 9 OTA zilele astea. Fa back-up inainte, ca sa nu patesti ca mine (a trebuit sa dau factory reset dupa ce telefonul nu mai boota).
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2019, 06:35   #3505
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,090
Mentioned: 225 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ouch... nasoală treaba cu factory reset, unele backup-uri se fac săptămānal sau chiar mai rar și riști să īți lipsească informații.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 04-04-2019, 11:44   #3506
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 1,005
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Monstru View Post
Care mai ai Huawei Mate 9, Mate 9 Pro si altele din familia asta....

O sa primesti Android 9 OTA zilele astea. Fa back-up inainte, ca sa nu patesti ca mine (a trebuit sa dau factory reset dupa ce telefonul nu mai boota).

eu am mate 9.

thx for heads-up, chiar asteptam pie

bine ca mi-ai zis ca altfel ma bagam ca vita direct in update.

Last edited by cristispot; 04-04-2019 at 12:02.
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2019, 10:06   #3507
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,404
Mentioned: 557 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Asa m-am bagat si eu... ca deh, doar un alt update. Si ce sa vezi, dupa doua reboot-uri... boss, recovery sau reset ca ceva a mers gresit. Oups...

Bine, dupa reset are Pie pe el si merge ca uns dar plm resincronizeaza iar toate alea...
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2019, 12:28   #3508
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,655
Mentioned: 63 Post(s)

PC-ul meu

Default

La Oneplus merge cu "clear cache" dupa fiecare OTA. Uns!
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 09:06   #3509
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cum inchid permanent accesul la date 4g unei aplicatie in mizeria asta de android?
Am inchis allow backround data usage dar tot merge internetul.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 09:13   #3510
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,853
Mentioned: 118 Post(s)

PC-ul meu

Default

Independent, doar pentru o aplicatie, nu cred ca posibil.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 09:21   #3511
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,631
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by vibeup View Post
Cum inchid permanent accesul la date 4g unei aplicatie in mizeria asta de android?
Am inchis allow backround data usage dar tot merge internetul.
instaleaza noroot firewall si de acolo poti seta blocare sau accept pe fiecare tip: wifi sau date mobile



Daca ai root, AFWall+ e the shit
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 09:50   #3512
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

lol tot are net youtube ) bag picioru in kktu asta de android.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 15:18   #3513
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 23,869
Mentioned: 1132 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Settings > Apps > App Info > selectezi aplicatia > Data usage > Background data - si ii dai dezactivare.

Ce? La mizeria de iPhone e mai simplu sau cum?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 15:28   #3514
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,312
Mentioned: 206 Post(s)

PC-ul meu

Default

Orice chestie e de *****, daca nu ai idee cum se foloseste
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 15:28   #3515
Duroth
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 9
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cu 3 meniuri mai simplu
Duroth is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 15:57   #3516
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by vibeup View Post
Cum inchid permanent accesul la date 4g unei aplicatie in mizeria asta de android?
Am inchis allow backround data usage dar tot merge internetul.
Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Settings > Apps > App Info > selectezi aplicatia > Data usage > Background data - si ii dai dezactivare.

Ce? La mizeria de iPhone e mai simplu sau cum?
Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Orice chestie e de *****, daca nu ai idee cum se foloseste
Am dat disable bosilor.... mi-a ***** 1gb de net yt music.... am si premium rahat unde piesele erau downloadate de acasa.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 16:25   #3517
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Imi vine sa-l sparg...
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 16:32   #3518
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

lol ce mizerie pacat ca nu-l mai pot returna...
Simply go to Settings > Apps, select the app you want to block background internet access Next, tap “Data usage” and enable “Restrict app background data”. Now, no apps will be able to use the Internet while they are running in the background. However, if you open the app, it will use the internet.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 16:39   #3519
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Settings > Apps > App Info > selectezi aplicatia > Data usage > Background data - si ii dai dezactivare.

Ce? La mizeria de iPhone e mai simplu sau cum?
La mizeria de iPhone merg la date dau disable si nu are voie la internet de pe sim 4ever.

LE: Exista ceva firewall cu bani care poate bloca internetul de pe sim?
__________________

Last edited by vibeup; 09-04-2019 at 16:56.
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 17:12   #3520
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 6,562
Mentioned: 256 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Nu inteleg, tu vrei sa stai cu datele pornite si sa nu iti consume internet o anumita aplicatie sau inchizi datele si tot iti consuma?

Ideea acelei optiuni bifate este ca daca youtube e in background iti consuma internet. Daca e nebifata nu iti mai consuma cat timp e in background. Daca pornesti youtube si stai pe youtube tot iti va consuma. Daca vrei sa nu iti mai consume deloc dezactiveaza aplicatia.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.

Last edited by augustus; 09-04-2019 at 17:16.
augustus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,301
Threads: 21,309
Posts: 641,117
Total Online: 472

Newest Member: dymchik

Latest Threads
- by sadycus
- by korby
- by Blajque

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.