lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Notebooks & netbooks
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-06-2020, 12:32   #1
FeierFlorin
Senior Member
 
FeierFlorin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dieppe, FR
Posts: 343
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default Inlocuire buton Asus S14 Model A412U

Salut,

Am atasat poza cu butonul rupt.

Stiti cumva cum unde pot gasi butoane spare ? sa il inlocuiesc .

Nu se prea merita sa schimb toata tastatura : https://en.accessoires-asus.com/silv...wcRcQ#s412ua|l


Multumesc!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Asus 1.jpg
Views:	37
Size:	171.3 KB
ID:	69650   Click image for larger version

Name:	Asus 2.jpg
Views:	32
Size:	176.1 KB
ID:	69651  
FeierFlorin is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2020, 12:42   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5,861
Mentioned: 235 Post(s)

PC-ul meu



Default

Mulți se duc la un showroom și "cumpara" butonul... vezi pe ebay poate ai noroc.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2020, 19:59   #3
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,442
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cand lucram in Service , multi veneau cu butoane lipsa .... unii aveau noroc si gaseam ... altii nu .

In general clientii lasau tastaturile defecte la noi dupa ce le inlocuiam cu una noua. Pot sa iti spun sigur ca la laptopurile de volum producatorul tastaturii era diferit in functie de loturi (tastatura arata la fel din exterior ... dar sistemul de prindere a butonului pe balama diferea)

Acum laptopul tau nu pare unul de volum .... asa ca e posibil sa fie acelasi producator de tst pe toate .... Singura solutie e sa intrebi la Serviceuri ... poate ai noroc sa gasesti o tastatura defecta ..

Legat de pret ... zic de 2015... la clientii ce cumparau / faceau service la noi ... mai completam noi tastele .... la cei ce veneau doar sa inlocuiasca era 5-10 lei de tasta ( buton / buton si balamale ... acum na nu era valoarea de plastic ... cat chinuiala de a ii monta .
__________________
1: AMD R5 2600, Gigabyte AORUS B450M, 16 GB DDR4 Crucial 3200 CL16, Power Color RX560, Liteon NVME 128GB, Crucial MX500 2TB, FSP HYDRO G750, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD, Samsung 850 Evo 250 GB

Last edited by [Wanted]; 19-06-2020 at 20:02.
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inlocuire sursa Stepan Carcase si surse 9 22-05-2018 23:18
Placa de baza pentru Sandy Bridge - Asus sau Gigabyte - ce model tphase Placi de baza 14 15-04-2011 10:39
Ce parere aveti despre acest model de Asus GTX 570 tphase Placi video 1 25-03-2011 11:04

 
Forum Stats
Members: 8,691
Threads: 22,804
Posts: 682,098
Total Online: 1102

Newest Member: Zaila

Latest Threads
- by mbc
- by Kspic
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.