lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-11-2019, 13:35   #3181
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,734
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

De pe telefon, eu nu vad din poze unde este zgāriat.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2019, 14:13   #3182
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,757
Mentioned: 749 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ici.Name:  IMG_20191129_141332.jpg
Views: 271
Size:  96.5 KB

Sent from my MI 8 using Tapatalk
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2019, 14:27   #3183
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,734
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

Da, nu se īnțelege nimic. Aparent nu are nimic, dar pānă nu verifică traseele cu lupa și voltmetrul nu are cum să știe dacă e ok.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2019, 15:54   #3184
Razvan_M
Member
 
Razvan_M's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 84
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

@bakhus
Ma intalnesc luni cu tipul si o sa scot atunci placa afara din carcasa si o sa o probez asa + clear cmos inainte.

@Bugsy004
O sa incerc si cu garantia in ultima instanta.

@agarici cu pedale
Un picior de la IO shield era stramb si bloca un port usb - a trebuit sa desfac placa de baza din suruburi (am scos si placa video atunci), sa o dau putin mai incolo si sa indrept piciorul ala.

@Arise
Incerc sa fac rost de o poza mai buna.

LE: am doar atat https://drive.google.com/open?id=1DJ...inQdRbuA-UabUb
Revin luni cu altele.
__________________
itdojo.ro

Last edited by Razvan_M; 29-11-2019 at 16:17.
Razvan_M is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2019, 17:33   #3185
bakhus
Senior Member
 
bakhus's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Bucuresti
Posts: 672
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to bakhus Send a message via Skype™ to bakhus
Default

Din ce se vede in poza eu as zice ca nu e cazul de circuit intrerupt, dar nu se vede foarte clar.
__________________
i9 9900k @5Ghz, Arctic Liquid Freezer II 280, Z390 Aorus Master, [email protected] TridentZ RGB, SF Leadex Gold 750w,GTX1080ti Gigabyte Aorus Extreme, Phanteks Eclipse P600S
bakhus is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2019, 17:47   #3186
labuser
Senior Member
 
labuser's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 459
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

am un laptop vechi si caut o baterie ieftina , ca in windows arata ca nu mai incarca.
C4500BAT-6 (MiTAC)
11.1v 4400 mah 48.84Wh
am gasit la emag
dar 234 ron mi se pare cam mult. ceva sugestii ? multumesc anticipat !
__________________
nickname anterior: cerulliber
new Ryzen troll.
labuser is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2019, 17:54   #3187
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,844
Mentioned: 1244 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Risti cand pui baterii no-name, eu mai repede as lua 2nd hand una in stare buna. Sau iei o baterie compatibila de la un producator cunoscut.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2019, 18:15   #3188
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,734
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

Vorbește cu ăia de la recell, le trimiți bateria ta, o desfac ei, īți pun ce acumulatori vrei tu, ți-o reprogramează și ți-o trimit īnapoi.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2019, 18:53   #3189
labuser
Senior Member
 
labuser's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 459
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

multumesc ! o sa vb cu recell.
__________________
nickname anterior: cerulliber
new Ryzen troll.
labuser is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2019, 22:37   #3190
madhorsefuzzy
Senior Member
 
madhorsefuzzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,529
Mentioned: 107 Post(s)

PC-ul meu

Default

M-a mancat sa fac update de bios la MSI x370 gaming pro carbon: am iesit din camera la 5% si cand m-am intors cu berea monitorul era fara semnal si ventilatoarele se invarteau. Nu cred ca avea timp sa se finalizeze update-ul de bios. Asta e impresia mea.

EZ Debug zice ca e problema de CPU care e un 3600. Bios-ul precedent il suporta.

Am facut reset de CMOS 10 sec. cu sursa deconectata dar nimic. Apoi am scos bateria 1 min., dar nimic.

Acum las bateria scoasa pana maine dimineata. Daca nu merge inseamna ca am brick-uit placa?

Ce sa mai incerc? Unde o duc la reparat?
madhorsefuzzy is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2019, 22:52   #3191
gg0
Senior Member
 
gg0's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Bucuresti
Posts: 580
Mentioned: 15 Post(s)


Default

N-ai cumva dual / triple / quad bios ceva? La mine a fost simplu, am ***** bios 1 -> trec pe 2.
gg0 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2019, 23:17   #3192
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,808
Mentioned: 265 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by madhorsefuzzy View Post
M-a mancat sa fac update de bios la MSI x370 gaming pro carbon: am iesit din camera la 5% si cand m-am intors cu berea monitorul era fara semnal si ventilatoarele se invarteau. Nu cred ca avea timp sa se finalizeze update-ul de bios. Asta e impresia mea.

EZ Debug zice ca e problema de CPU care e un 3600. Bios-ul precedent il suporta.

Am facut reset de CMOS 10 sec. cu sursa deconectata dar nimic. Apoi am scos bateria 1 min., dar nimic.

Acum las bateria scoasa pana maine dimineata. Daca nu merge inseamna ca am brick-uit placa?

Ce sa mai incerc? Unde o duc la reparat?
Īncearcă să boot-ezi cu CD-ul plăcii de bază, poate merge. La Asus așa mergea odată.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 00:01   #3193
madhorsefuzzy
Senior Member
 
madhorsefuzzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,529
Mentioned: 107 Post(s)

PC-ul meu

Default

Buna ideea cu dual bios: nu exista asa ceva la msi dar am gasit un guide de recovery pe care o sa incerc sa-l aplic.

Mi-am facut de lucru.
madhorsefuzzy is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 00:35   #3194
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,734
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu cred că este grav... adică nu cred că trebuie să te apuci să cauți efectiv pe cineva să īți rezolve placa. Cel mai probabil o poți face și tu de acasă... cu ceva info de pe net.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 07:47   #3195
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 882
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am avut aceeasi proble la updateul de bios la un MSI b350 tomahawk. Am gasit ca clear cmos functioneaza doar cu placa de baza sub tensiune. Suna aiurea dar la mine a mers. Probabil ca tu ai ajuns la pc dupa ce-si facuse update si disparuse ecranul cu statusul. https://forum-en.msi.com/index.php?t...8956#msg178956

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, Radeon PRO DUO HBM, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, Silverstone Raven 2, LG 34UC79G,
axxel4you is online now   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 13:05   #3196
madhorsefuzzy
Senior Member
 
madhorsefuzzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,529
Mentioned: 107 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am facut reset de CMOS cu placa de baza sub tensiune si nici o imbunatatire. Adica isi face reset (se schimba led-urile la EZ Debug cand cicleaza), dar tot nu porneste.

O sa incerc diseara tutorialul gasit de mine: nu am facut decat stick-ul cu 7 ROM-uri pe el. Diseara incerc manevra: trebuie sa deconectez ssd-urile si alte periferice si nu am avut timp.
madhorsefuzzy is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 18:20   #3197
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 882
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca alta placa video in pc. S-ar putea actuala sa nu mai fie suportata de bios.

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, Radeon PRO DUO HBM, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, Silverstone Raven 2, LG 34UC79G,
axxel4you is online now   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 18:26   #3198
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,734
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu are sigur legatura cu placa video. Majoritatea bios-urilor desktop ar trebui sa vada orice placa video. Dar aici are bios-ul placii o problema.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 18:55   #3199
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 882
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am nimerit un bios care nu a mai mers cu radeon pro duo deloc, probabil nu mai vedea plx-ul. Acum cand fac update de bios nici macar nu mai clipesc pana nu termina.
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, Radeon PRO DUO HBM, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, Silverstone Raven 2, LG 34UC79G,
axxel4you is online now   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 19:02   #3200
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,734
Mentioned: 636 Post(s)

PC-ul meu



Default

Aia e o struțocămilă de placă video, ar putea să facă probleme, dar tot mi se pare puțin incredibil, pentru că īn astfel de situație placa de baza ar trebui să ignore una din plăcile video sau chiar pe ambele.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,498
Threads: 22,355
Posts: 669,401
Total Online: 579

Newest Member: tirnear

Latest Threads
- by Arise
- by Monstru
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.