lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-12-2018, 11:45   #1041
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,606
Mentioned: 480 Post(s)

PC-ul meu



Default

Acum depinde și de useri, dacă au anunțat pe Roccat de probleme, sau doar sunt furioși pe ei că au bug-uri pe care ăia nu le rezolvă de MULTĂ vreme...
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 12:03   #1042
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,234
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Avem undeva la 5000 de pc-uri in firma de administrat, wsus-ul e lasat sa instaleze update-urile toate dar cu delay si intr-un an am avut o singura problema mai serioasa cu primul 1.809 care strica boot-ul la pc-urile OEM HP... in rest nici o greata de la update-uri.
Nu e chiar asa cum se plange lumea, la noi OS_ul e curat luna, 5-10 aplicatii maxim si o zi buna, nu are ce sa se frece. Acasa pentru consumer intotdeauna vor fi mai multe probleme pentru ca thirdparty software o gramada, ceva probleme imi aduc aminte ca am avut-o in 2013-2014 cu softul de la deathadder 2013... micromoale o mai da si el in bara uneori dar nici chiar asa.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 12:13   #1043
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,225
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Acum depinde și de useri, dacă au anunțat pe Roccat de probleme, sau doar sunt furioși pe ei că au bug-uri pe care ăia nu le rezolvă de MULTĂ vreme...
Pe pagina aia soluția e dată de un reprezentant Roccat...
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 18:24   #1044
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,105
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Q: daca am un domeniu.ro(site, cpanel, daca are vreo relevanta) cum pot face ca subdomeniu.domeniu.ro sa isi faca sync cu ipul meu automat ? adica ce face rds-ul cu go.ro, dar eu vreau pe subdomeniul meu

LE: am gasit treaba asta http://www.riptidehosting.com/blog/h...esktop-server/(in loc de IP pot pune point to gigel.go.ro?) dar intreb, ca poate sunt mai multe modalitati
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 08-12-2018 at 18:56.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 22:17   #1045
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,606
Mentioned: 480 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cred că poți cu cloudflare.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 20:42   #1046
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,225
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

„Altă īntrebare”

Am setat port forwarding pentru BitTorrents pentru NAS și PC, dar nu sunt sigur dacă le-am setat cum trebuie.
Screenshot attached, aș ruga confrmare sau un „bă ejti prost, uite așa se face”.
Mulțumesc!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ERPOE_port_forwarding.png
Views:	23
Size:	50.3 KB
ID:	64726  
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:03   #1047
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,520
Mentioned: 56 Post(s)

PC-ul meu

Default

E ok doar ca din moment ce ai pus portul la original port nu ma ie nevoie s-o faci si la "forward to port".
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:33   #1048
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,234
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

fa si test pe un site care scaneaza porturile sa vezi daca sunt open.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 22:53   #1049
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,225
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

O fi, dar tot neconectabil apar īn ambele aplicații BT, și cea de pe NAS, și cea de pe PC.

Code:
Host is up (0.046s latency).

PORT      STATE SERVICE

60101/tcp open  unknown
Code:
Host is up (0.039s latency).

PORT      STATE SERVICE

16881/tcp open  unknown
LE: acum s-au conectat și clienții. Weird. A durat ceva...
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!

Last edited by war4peace; Yesterday at 22:58.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 23:41   #1050
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,520
Mentioned: 56 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pt laptop bagi unde de asta dar cred ca ai nevoie si de adaptor
https://www.amazon.com/Bluetooth-653.../dp/B01F934QZC
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 23:54   #1051
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,225
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

E vorba de Desktop.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:02   #1052
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,520
Mentioned: 56 Post(s)

PC-ul meu

Default

Asta se poate pune si pe desktop cu adaptor in care vine bagata, adaptor PCI X1 cred.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old Today, 12:24   #1053
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,225
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

N-am sloturi, man Am trei sloturi utilizabile, pe două sunt plăcile video și īn al treilea va intra un adaptor NVMe.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old Today, 14:03   #1054
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,520
Mentioned: 56 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nasol atunci. Eu pentru 500mbit garantez ca am probat cu AC-LR si pe reteaua locala dar mai mult nu poate. AC-LR ul e maxim 800 si nici n-am avut nevoie de ceva features in plus ca sa iau PRO.
Imi trebuia doar sa acopere decent o casa de 180m2.
Echipamentele de genul nu sunt precum routerele consumer care nu duc un numar atat de mare de clienti dar pot varsa intreg bandwith ul pe un singur client.
Un singur AP de genul duce pana la 200 clienti simultan in diferite configuratii. Sunt atat de stabile pt ca ruleaza un custom ubiquiti U-boot based bootloader cu custom OpenWRT.
De altfel cine simte nevoia poate instala LEDE OpenWRT pe ele dar nu recomand ele functionand foarte bine cu ce ofera producatorul.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:

Last edited by Bennedict; Today at 14:33.
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old Today, 15:01   #1055
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,225
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Nasol atunci. Eu pentru 500mbit garantez ca am probat cu AC-LR si pe reteaua locala dar mai mult nu poate. AC-LR ul e maxim 800 si nici n-am avut nevoie de ceva features in plus ca sa iau PRO.
Imi trebuia doar sa acopere decent o casa de 180m2.
Păi asta e treaba, dacă ajung la 400 Mbit mă declar mulțumit. Momentan sunt la circa 200 Mbit și mă gāndesc că se poate și mai bine.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old Today, 15:05   #1056
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,606
Mentioned: 480 Post(s)

PC-ul meu



Default

Poate stai prea aproape de el. Dă-te 2-3 metri mai departe și vezi dacă se īmbunătățește ceva.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old Today, 15:12   #1057
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,484
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am un router Asus AC66, testele sunt făcute de pe desktop:
wi-fi... Intel wifi Link 5300 AGN... luate de pe ebay... am una instalată și la desktopul juniorului:


ethernet:


sau conectat la un Linksys 6300 (ceva cu antene interne), configurat īn mod bridge, după Asus AC66, aflat īn camera juniorului (alăturată):
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; Today at 15:21.
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ultimul thread care il fac jur pls cat mai multe raspunsu deci este ultimul jur steam23 Cutia de sub birou 40 19-12-2013 15:02
Problema retelistica 2dor Cutia de sub birou 13 30-12-2011 17:25
GigaWorks T20 vs Logitech Z520 care pe care? puff0086 Periferice 9 12-06-2011 16:29
Sectiune despre retelistica segamarius lab501 2 09-06-2011 20:22
D-Link DIR 524 - problema de retelistica Monstru Periferice 13 15-01-2010 10:15

 
Forum Stats
Members: 8,049
Threads: 19,850
Posts: 608,178
Total Online: 383

Newest Member: perpelino

Latest Threads
- by Lowlife
- by cszrabi

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 23:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.