lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > User test & review
Connect with Facebook

User test & review Teste si articole facute de catre voi


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-02-2010, 23:01   #21
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Quote:
Originally Posted by idbaghera View Post
la o ridicare de cca 1/2cm pointerul nu se mai misca...
Adica 0.5cm? Daca da, e destul de maricica...
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 09:20   #22
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,708
Mentioned: 16 Post(s)


Talking

Quote:
Originally Posted by eXpander View Post
Adica 0.5cm? Daca da, e destul de maricica...
Mare? am mai testat si alte Logitech-uri, Microsoft...toate au avut aproximativ acceasi distanta, este greu de masurat...doar cu vreun subler ceva...
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 13:01   #23
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Eu masor cu monede de 5bani Grosimea monedei depaseste cu foarte putin 1mm... ochiometric vorbind, cred ca are 1.1mm maxim.

Si da, mi se pare mare, deoarece:

- DeathAdder + fUnc Surface 1030 Speed Side: 1 moneda (1mm)
- DeathAdder + fUnc Surface 1030 Control Side: 1 moneda (1mm)
- DeathAdder + Razer Goliathus Control Edition: 3 monede (3mm)
- OCZ Behemoth + fUnc Surface 1030 Speed Side: 3 monede (3mm)
- OCZ Behemoth + fUnc Surface 1030 Control Side: 3 monede (3mm)
- OCZ Behemoth + Razer Goliathus Control Edition: 5 monede (5mm)

Astea sunt distantele la care senzorul nu mai functioneaza. So, yeah, 5mm e mare.

Bine, aici am demonstrat ca si pad-ul are foarte multe de spus in privinta asta Asadar e foarte important si pad-ul pe care testezi.

Combinatia DeathAdder + fUnc Surface 1030 e recunoscuta ca avand unul din cele mai mici distante de lift-off din lume. Lucru valabil si pentru celelalte modele de fUnc care sunt realizate din acelasi material si au aceeasi textura precum Surface 1030 (aka fUnc F-series).
__________________
eXpanding Limits

Last edited by eXpander; 03-02-2010 at 13:27.
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 13:25   #24
icsu
Ancient friend
 
icsu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,450
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to icsu
Default

Tocmai ai scris ca o moneda are putin peste 1mm, cum naiba 3 monede faca 2mm si 5 monede fac 4mm daca 1 moneda este putin peste 1mm.. 3 monede = 3mm si putin iar 5 monede = 5mm si putin. O sa testez si eu diseara sa vad ce si cum.

LE: nu ma spus-o cu rautate, era ca o glumita . O sa fac si eu o proba diseara la Kone. Acum am testat ikari, ca-l am la munca (il vand astazi) si sub 2 monede fata si spate, adica grosime de o singur moneda nu merge deci peste 1mm distanta numai functioneaza, destul de bine.

Last edited by icsu; 03-02-2010 at 13:34.
icsu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 13:27   #25
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Scuze, wrong keypress Am corectat acum.
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 09:58   #26
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,708
Mentioned: 16 Post(s)


Default

Hmm am incercat sa pun alta versiune de firmware (mai veche), dupa care am pus-o la loc pe ultima..acum ramane aprins cum am profilul facut la inchiderea calculatorului si nu aleatoriu cum facea inainte..se pare ca ceva nu i-a placut la inceput
Am bagat monede de 5bani ca sa vedem distanta, la 3buc nu se mai misca..cred ca am estimat un pic gresit la inceput
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 10:00   #27
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,800
Mentioned: 496 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Voi bagati fise ca sa mearga mouse-ul? =))
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 10:05   #28
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,708
Mentioned: 16 Post(s)


Default

Hahaha, nu bre', fisa , mai nou este unitatea de masura a distantei dintre mouse si pad
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 10:08   #29
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,800
Mentioned: 496 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Pfui, credeam ca au inventat jnapanii astia inca o metoda de a ne lua banii, mouse-ul cu fise
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 10:49   #30
icsu
Ancient friend
 
icsu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,450
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to icsu
Default

Da ma ikari merge cu fise, bag fise la fan curier ca sa mearga la cluj sa-i faca ceva, sa-l schimbe si sa mearga din nou.. la vanzare.. deci da merge cu fise.. multe (
icsu is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 14:23   #31
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Ha? Cum iti explici ca Lachesisul meu merge pe birou fara NICI UN PAD cu 2 fise de 10bani puse una peste alta.. si in spate si in fatza?
Da, am fost nebun ca mi-am luat si Lachesis si Lycosa(astia au fost piticii mei atunci... imi sareau pe Cortex si urlau ca dementii) si am dat 570RON acu 2 ani jumate.Dar sa dau 150RON pe cel mai bun PAD de la Razer....neah. Iau la bataie piticii si ii arunc in Bega. Am PAD, dar nu e cine stie ce(in nici un caz din ala de panza cu 3RON)

Last edited by Enz0; 05-02-2010 at 14:27.
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2010, 12:44   #32
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

De curand am achizitionat un mouse Roccat Kone si i-am facut update de firmware la versiunea 1.41. Toate cele bune pana aici. Astazi cand am vrut sa deschid si eu pcul la mouse functionau doar luminitele si click dreapta in rest nu puteam face nimic cu el.
Aveti vreo idee cum as putea rezolva aceasta problema ?
Am cutia si accesoriile lui si vroiam sa va intreb daca as putea apela la serviciile importatorului ? Si daca da care este ?
Multumesc.
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2010, 12:50   #33
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Dream IT
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2010, 12:54   #34
Paradox
Member
 
Paradox's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 117
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca un reflash si daca tot nu merge incearca sa revii la o versiune anterioara de fw
Paradox is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 11:34   #35
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,708
Mentioned: 16 Post(s)


Default

incearca sa il reintroduci in alt USB
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 11:45   #36
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am incercat si cu versiunea de fw 1,32 si cu alt usb dar problema persista...
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 11:47   #37
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,708
Mentioned: 16 Post(s)


Default

garantie
__________________
Asrock X99 Extreme 6 | i7 5960X | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | MSI GTX1070 Gaming X|Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | HDD S-ata Seagate 4TB, 2x HD642JJ Samsung | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 17:43   #38
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Nu am acte la el ! Doar cutia si accesoriile.
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 17:47   #39
Paradox
Member
 
Paradox's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 117
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Atunci du-te si tu cu "sarumana". Zi-le ca l-ai luat de la un shop online si ai pierdut actele
Paradox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logitech G500 review kpy_here User test & review 29 04-06-2010 15:46
Review Lian Li PC-P50 hellfish User test & review 22 01-04-2010 17:03
REVIEW: Lian-LI PC-60FB h3x0r User test & review 53 09-03-2010 23:02
Review iRiver P7 - 8GB silver kpy_here User test & review 16 25-10-2009 19:30

 
Forum Stats
Members: 7,764
Threads: 18,930
Posts: 586,250
Total Online: 513

Newest Member: asdf

Latest Threads
- by Boggy
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.