lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Procesoare si chipseturi
Connect with Facebook

Procesoare si chipseturi CPU, MCP, MCH, ICH, IOH, etc


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-11-2017, 20:20   #1
viovarlan
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 113
Mentioned: 2 Post(s)


Default 7820x se blocheaza in Vegas 11

Acum vreo doua luni am achizitionat un 7820x.Pentru gaming si editare video.
Initial nu i-am facut overclock.Am observat ca era cam "lenes" cānd isi alegea el frecvewnta de lucru. In plus, se bloca des la editare in Vegas 11.Am apelat la un overclock prin care am dus cele 8 core la 4,3 Mhz cu o tensiune de 1,128 v .Din pacate ,mai ales in Vegas,continua sa se blocheze .Tocmai cānd ti-e lumea mai draga. Am inteles ca ar fi un bug tipic pentru procesoarele Skylake dar nu am gasit solutia .Ma puteti ajuta? Ultimul Bios e din 9/8 2017 .
Alte componente laca de baza Taichi x299;4X8 GB ddr 4, corsair, la 3200 Mhz ;SSD m2 Samsung Evo 960 de 250 gb
viovarlan is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2017, 22:10   #2
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,263
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu



Default

Incearca Vegas 12 sau ceva mai nou. Versiunile vechi se blocau cand iti era lumea mai draga, mai ales daca ai multe efecte.
__________________
NAS: ASROCK H110-DGS, Intel i3 6100T, 8GB ram, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
Whitebox: Intel S5000PSL, 2x XEON L5420 2.5GHz, 32GB FBIMM, Antec 650W, ESXi 6.5
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2017, 23:29   #3
viovarlan
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 113
Mentioned: 2 Post(s)


Default

il am cu licenta Am platit pt el si... ma impacam f bine cu el cānd aveam 4930k .L-am schimbat sa randez mai rapid Ceea ce se si intimpla dar pina sa randez ...se blocheaza.Si mai sunt si alte programe mai putin importante .Nu e normal .Am citit ca era vb de un bug .
viovarlan is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2017, 08:28   #4
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9,771
Mentioned: 580 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai incercat sa verifici stabilitatea overclock-ului cu Prime rulat 2-3 ore cel putin pe SmallFTT?

Daca da chix-uri si stock insa probabil problema e in alta parte. Memorii (frecvente, profil XMP ales automat, voltaj, etc.) Incearca si un Memtest pentru 2-3 pass-uri.
De asemenea fa update si de BIOS.

Verifica si Event Viewer si vezi poate e logata vreo eroare care iti da un indiciu despre ce poate fi vorba.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

Last edited by Boggy; 23-11-2017 at 10:06.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2017, 09:35   #5
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,263
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu



Default

Preferences - Video - Dynamic ram preview e setat 0? Default e 4 sau 8gb din cate stiu.

Iar la render as folosesc Main Concept AVC/AAC si constant bit rate.

Sper sa-i dai de cap. Nu folosesc Vegas prea des.
__________________
NAS: ASROCK H110-DGS, Intel i3 6100T, 8GB ram, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
Whitebox: Intel S5000PSL, 2x XEON L5420 2.5GHz, 32GB FBIMM, Antec 650W, ESXi 6.5
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2017, 17:47   #6
viovarlan
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 113
Mentioned: 2 Post(s)


Default

multe sfaturi .Multam Le incerc pe toate .Poate da Domnul ...Daca nu ...il dau si-mi iau un 7920x
viovarlan is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 22:59   #7
viovarlan
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 113
Mentioned: 2 Post(s)


Default

nimic .Nu am rezolvat
viovarlan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell XPS 17 - se blocheaza aleator mbc Notebooks & netbooks 51 27-09-2013 02:11
mi se blocheaza laptopu mardaru Software 3 27-12-2012 15:58
Se blocheaza pc-ul (mai sugestiv nu se poate) tiribomba Cutia de sub birou 15 19-09-2011 15:37
inlocuitor Sony vegas mkiller88 Software 2 17-11-2010 01:08
Fallout: New Vegas icebird Gaming 6 21-10-2010 00:10

 
Forum Stats
Members: 7,078
Threads: 17,983
Posts: 559,641
Total Online: 330

Newest Member: DanielBrelm

Latest Threads
- by Bogd4n
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 21:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.