lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26-09-2018, 01:47   #2841
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,484
Mentioned: 1045 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ai nevoie de un STX acolo.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 02:20   #2842
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,109
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

o sa incerc totusi sa schimb placa de baza
Maine dau email la asrock ,cum la magazin nu mai e pe stock aia o sa faca refund si nu este prima mea optiune
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 09:36   #2843
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,667
Mentioned: 24 Post(s)


Default

Marketingul e in floare. Nici mama sunetului onboard nu duce casti de 200ohmi, chiar daca pe hartie se lauda cu asta.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 13:59   #2844
Dacus
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Bucuresti
Posts: 82
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

@polter
Pentru căștile tale ai nevoie de o placa de sunet cu amplificator pentru căști sau un DAC/amplificator căști extern.
În general on-board sound este făcut pentru căști ordinare cu impedanță mică sau boxe de PC nepretențioase.
__________________
"Spatiul public e ala care nu dispare daca trag eu serverul din priza. - Monstru dixit"
Dacus is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 15:32   #2845
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,402
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by polter View Post
Cum placa de sunet de pe Asrock extreme 4 se lauda cu 600ohm
Nu are cum. Nici macar o treime din cidra aia pe onboard. E o minciuna ordinara.
sau or fi si ohmii astia cum erau pe vremuri RMS vs PMPO la boxe.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 16:15   #2846
Dacus
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Bucuresti
Posts: 82
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din specificațiile plăcii de bază.

Audio
- 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC1220 Audio Codec)
- Premium Blu-ray Audio support
- Supports Surge Protection
- Supports Purity Sound™ 4
- Nichicon Fine Gold Series Audio Caps
- 120dB SNR DAC with Differential Amplifier
- NE5532 Premium Headset Amplifier for Front Panel Audio Connector (Supports up to 600 Ohm headsets)
- Pure Power-In
- Direct Drive Technology
- PCB Isolate Shielding
- Impedance Sensing on Rear Out port
- Individual PCB Layers for R/L Audio Channel
- RGB LED
- 15μ Gold Audio Connector
- Supports DTS Connect

Se pare că ai un amplificator pe Front Panel Audio Connector, numai acolo îți merg căștile la impedanță mare. În cazul în care nu este ecranat corespunzător cablul ce duce la Front Panel, pot să apară interferențe (zgomot).
__________________
"Spatiul public e ala care nu dispare daca trag eu serverul din priza. - Monstru dixit"
Dacus is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 16:21   #2847
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,402
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

"People say to install audio drivers from the manufacturer website. plug headphones into the front HD audio ports after you make sure they are connected to the motherboard."
Dar toti sa plang ca nu merge.
Asa ca randul ala e zero barat din moment ce nu poti folosi cumva asa ceva.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 16:59   #2848
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,109
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

Problema este alta ,indiferent de castile folosite sau boxe am sunet de fundal cand misc mouse-ul sau cand fluctueaza fps-ul.
Acum desfac sa schimb sursa hx750 cu cs450m ,nu cred ca am consum mai mare de 400w in sistem cu tot cu OC.
Daca nici aia nu rezolva problema o sa fac retur la placa de baza si comand alta .
Pis pe noul hardware si pe controlul calitatii .
Cu problema asta m-am mai intalnit ,tot la hardware nou si nu am avut ce sa-i fac ,pur si simplu a trebuit sa vand pc-ul .


Pe conectorul din fata carcasei se aude mai putin dar tot o face iar pe spate este pur si simplu mult prea puternic .
O sa fac o filmare imediar sa o pun aici...


Posibil sa aibe mai multi problema asta doar ca nu au fost atenti sau nu au casti destul de sensibile.

https://rog.asus.com/forum/showthrea...ront-Base-(M7H)
https://forums.anandtech.com/threads...-mobo.2468595/
http://www.tomshardware.co.uk/answer...g-gpu-cpu.html
https://www.techpowerup.com/forums/t...-mouse.219251/



https://files.fm/u/2ugus2z9
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .

Last edited by polter; 26-09-2018 at 17:34.
polter is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2018, 17:53   #2849
cerulliber
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Bucharest, Romania
Posts: 163
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

salutare laboratoristi,

rog recomandare hdd z77 pt blog - e testat pana in 4gb. ce capacitate am nevoie ?

SPOILER:

https://www.msi.com/Motherboard/Z77AGD80/Specification

https://asset.msi.com/file/test_report/TR3_2575.pdf

vreau sa-mi fac un blog si un canal youtube.

telefonul meu duce filmari 4k si am spatiu 256 gb pe microSD si 64 intern (ma rog, mai ocupa aplicatii una-alta). in principiu. mai fac o editare, urc pozele in cloud/blog si pe youtube/vimeo dupa care shift plus delete. pe vremea mea hdd-urile 1tb erau cele mai fiabile. de cand n-am mai urmarit, au ajuns la +12 tb, insa nu sunt sigur cat suporta chipsetul si bios-ul meu. rog recomandare: capacitate, producator, model.
__________________
foloseste codul YTRSPZ9FQE pe evga.com si castigam amandoi
cerulliber is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 22:12   #2850
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,382
Mentioned: 470 Post(s)

PC-ul meu



Default

Suportă orice dimensiuni. Mai bine cumperi un SSD pentru prelucrare video.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 23:10   #2851
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,015
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Pentru storage aș recomanda un NAS, pentru prelucrare un SSD ca scratch disk (NVMe cu adaptor PCI Express sau SATA dacă nu se poate altfel).
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2018, 22:30   #2852
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,123
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

Macbook pro retina 13' early 2015 pasta termica schimbata recent, am un pistol cu infrared si am pus direct pe heat sink cand el zice 100grade si era pe la 50... Am facut un smc reset dar nimic.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2018-10-19 at 8.13.39 PM.jpg
Views:	61
Size:	299.1 KB
ID:	64096  
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22

Last edited by vibeup; 19-10-2018 at 22:46.
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2018, 17:51   #2853
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,382
Mentioned: 470 Post(s)

PC-ul meu



Default

Temperatura pe cooler e semnificativ mai mică decât temperatura de pe pastila de siliciu. Și nu aș avea încredere pe pistolul cu infrared pentru că nu prea ai suprafața de pe care să "citești" în mod calibrat.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2018, 21:38   #2854
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,123
Mentioned: 176 Post(s)

PC-ul meu



Default

O sa iau sonda sa pun direct pe heatsink ... daca nu am diferenta mare intre cpu si evacuare atunci totul este ok. Laptop-ul se comporta bine doar ca imi par dubioase temperaturile astea.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2018, 13:32   #2855
Ares
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 146
Mentioned: 10 Post(s)


Default

[email protected]
Asus Maximus Hero VI
Seasonic M12 700W

De cand am montat Zotac 1080ti Extreme Core cateodata face freeze in Ghost Reckon, nu merge Alt+Tab, nici task manager, doar logout.
Temp in joc 55-58grade.
Placa video e stabila in Furmark 45min, mai mult nu am avut rabdare, temp 69 max. Power limit 110%.

La montajul placii am reinstalat driverul.
Cu 970 Strix totul a fost perfect.
Ares is online now   Reply With Quote
Old 27-10-2018, 13:55   #2856
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,385
Mentioned: 203 Post(s)

PC-ul meu



Default

Încearcă cu altă sursă ATX.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 28-10-2018, 02:38   #2857
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,109
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am rezolvat problema cu saunetul de fundal ...bobine sau ce ma-sa se auzea.
Totul e ok dupa ce am luat o alta placa de baza ASUS Prime z270 -A
Nu mai cumpar Asrock in veci.
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2018, 12:47   #2858
Ares
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 146
Mentioned: 10 Post(s)


Default

Dezinstalat driverul cu DDU, install new driver, functioneaza. Oricum, placa va merge pe sistemul nou.
Ares is online now   Reply With Quote
Old 28-10-2018, 14:09   #2859
cerulliber
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Bucharest, Romania
Posts: 163
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

am si eu o intrebare pt cei cu sisteme Intel moderne (sau chiar si AMD moderne) cu ssd:

cand aveti un Bitdefender in fundal, simtiti lag la jocuri FPS ?
__________________
foloseste codul YTRSPZ9FQE pe evga.com si castigam amandoi
cerulliber is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2018, 16:37   #2860
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,184
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

lag in nici un caz nu cred ca vei avea... in schimb poate poti sa ai framedrops
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,992
Threads: 19,638
Posts: 603,291
Total Online: 415

Newest Member: flowreanu

Latest Threads
- by Steve-o
- by Monstru
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 23:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.