lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-04-2019, 15:24   #21481
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,674
Mentioned: 66 Post(s)

PC-ul meu

Default

Apasa F2 si vezi daca-ti place mai mult meniul clasic de BIOS.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 16:20   #21482
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,296
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cu F2 am setat BIOS-ul, cum altfel, am SSD-ul nvme, o matrice RAID1 + boot pe win 7 de pe alt SSD. Pe win7 văd că sunt probleme, văd că nu oferă drivere/suport Gigy, să le fie rușine, găsesc eu să rezolv. Īntr-o zi cu soare și timp.
Simt că se poate mai bine, la Asus era mult mai ok, dar s-au prostit pe ce oferă, iar ce e bun e exagerat de scump.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 17:35   #21483
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,009
Mentioned: 122 Post(s)

PC-ul meu

Default

mydigitallife pt custom bios/bios mod
kobro is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 18:21   #21484
bakhus
Senior Member
 
bakhus's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Bucuresti
Posts: 568
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to bakhus Send a message via Skype™ to bakhus
Default

1tb 970evo PciEx de la Iubitel
9900k - tot de la Iubitel
Gigabyte Aorus Master Z390
2x 16gb GSkill Triden Z RGB @ 3200
Phanteks Eclipse P600S

Procul face 5ghz cu 1,28V, sunt multumit, probabil cand mai invat setarile pe platforma noua, poate il mai scad.
Placa de baza... m-a cam dezamagit ca aspect, plasticul pare ieftin, biosul e un talmes balmes total, suportul software e praf, poate totusi tehnic sa ma impresioneze cand reusesc sa o mai invat.
Ar avea multe de imbunatatit la ea, porturile de usb3 si usbC sunt puse cam aiurea, lcd-ul ala putea sa arate temperatura ca la MSI sau macar sa se stinga dupa boot, iar BIOS-ul ar avea de invatat multe de la Asus si AsRock... RGB Fusion e o tortura de setat, nu am reusit in niciun fel sa fac sync mb+gpu+ram.
Fan header 6 care cica e de pompa nu citeste rpm-ul pompei si cand i se pune lui pata o opreste (n-o mai vede) asa ca am pus-o pe sys fan header care pana acum pare ca merge ok.
*****ul ala de mufa adaptoare pentru I/O power/reset/etc e o mizerie, m-am chinuit 5min cu ea si am aruncat-o la loc in cutie.
Carcasa e frumoasa, pare marginal mai de calitate la tabla si plastice ca P400S are insa plasticele alea - cover, in loc de garniturile ce cauciuc, m-au dezamagit foarte mult, arata ca naiba, nu poti sa aranjezi calumea cablurile de ele, era mult mai ok cucauciuce
In spate e loc ok, aricii aia m-au scutit de bride. Fan controller-ul nu e controlabil hard si nici luminite colorate nu are cum are p400s.
Poze: https://imgur.com/a/JVwkxUo
__________________
i9 9900k @5Ghz, Arctic Liquid Freezer 240, Z390 Aorus Master, [email protected] TridentZ RGB, SF Leadex Gold 750w,GTX1080ti Gigabyte Aorus Extreme, Phanteks Eclipse P600S

Last edited by bakhus; 12-04-2019 at 22:41.
bakhus is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2019, 13:29   #21485
Ares
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 357
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by bakhus View Post
Gigabyte Aorus Master Z390
Biosul este curios dar odata ce te obisnuiesti devine mai usor de setat.

Vcore este sub GIGABYTE Z390 AORUS MASTER-CF (IRF IR35201) se ia in calcul VR Vout. Orice alt Vcore afisat este aiurea.

Dependenta de setarile AC/DC Loadline.

Exista o gramada de combinatii pentru setari care au rezultate diferite. Conteaza anumite setari la: Vcore idle si load, puterea raportata, Vid afisat, AC/DC load line calibration si CPU Vcore load line calibration.
Overall este un bios sucit dar placa la nivel hardware este ok.

Daca ai nevoie de ajutor as putea incerca sa te ajut
Ares is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2019, 21:42   #21486
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 920
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

new stuff pentru Audi.[emoji16]


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2019, 22:28   #21487
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,349
Mentioned: 558 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu par așa scumpe, bagabonții de la reprezentanță cer enorm de mult.

Te duci cu ele la service sau schimbi tu tot?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 07:39   #21488
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 920
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am un prieten cu service si schimb la el dar ajut si eu ca imi place. Autodoc sunt singurii care au livrat calitate mai ales la ulei. La noi Porsche Romania cere 80 lei pe litru si se mai intampla sa fie low quality, sa nu vorbim de stergatoare 260 lei pentru fata, 90 pe spate si e same shit cu Bosch, la fel filtru antibacterian 380 [emoji1787]. Daca as merge cu ea in Ungaria la Audi ar fi totul fain dar aia inseamna sa pierd 2-3 zile pe an din concediu aiurea.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 19:02   #21489
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,349
Mentioned: 558 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ar trebui să găsesc și eu un service mai de doamne ajută, ce fac reprezentanțele prea este jaf curat.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 19:51   #21490
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 920
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Jaf curat si pe langa asta majoritatea isi bat joc de lucrari si piese...


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 21:07   #21491
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,830
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Ar trebui să găsesc și eu un service mai de doamne ajută, ce fac reprezentanțele prea este jaf curat.
Daca nu ai garantie nu se merita reprezentanta. In Romania nu sunt abonamente pentru mentenanta? Eu am un abomanent pe 3 ani x 44 euro pe luna in care am incluse 6 mentenante in limita a 20k km pe an. Aici este inclusa masina de schimb, schimb de ulei motor / cutie de viteze, filtre, lichid frane.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 21:41   #21492
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,349
Mentioned: 558 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sincer nu am auzit de așa ceva...
Garanția a fost o experiență relativ amară, m-am dus la ei cu martor motor aprins īn ultimele 2 luni, au zis că nu e problemă, să schimb benzina că se rezolvă.
Am picat noxele, imediat după expirare, m-am dus la ei, au zis că e sonda lambda și că ce... eu nu văd că am semnul ăla galben īn bord?

Păi f$#@$$^#^$!^$^$%#&#^$&##$ morții și răniții, nu voi ați zis acum 2 luni să schimb benzina că se rezolvă? A da?!??! Atunci lăsați-o la noi să o rezolvăm. S-a rezolvat, au ieșit ok și noxele, de 2 ani nu au mai fost probleme.

Iar garanția am vrut să o comand de cānd am cumpărat-o, au zis că nu e posibil, că pentru asta trebuie să o comand opțiune separată de la producător.

Să-i chiș īn freză, asta sună ca și cum mi-ar vinde o mașină cu componente mai proaste, dar dacă plătesc pentru garanție suplimentară atunci o să īmi pună din fabrică componente mai rezistente ca să nu se strice īn garanție.

Asta e, țeapă, dar viața e scurtă, nu am eu timp să īncerc toate brandurile și să mă plictisesc.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 22:37   #21493
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,296
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Default

Un răcitor pentru 9900k (NH-D15S) și 32GB RAM la 3200MHz, cl16:

Click image for larger version

Name:	20190415_172155.jpg
Views:	263
Size:	177.0 KB
ID:	65767

Click image for larger version

Name:	20190415_172208.jpg
Views:	232
Size:	160.5 KB
ID:	65768

Click image for larger version

Name:	20190415_172700-b.jpg
Views:	213
Size:	86.8 KB
ID:	65769

Click image for larger version

Name:	20190415_172645.jpg
Views:	221
Size:	149.5 KB
ID:	65770
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; 15-04-2019 at 22:39.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 22:43   #21494
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Delid?
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2019, 22:58   #21495
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,198
Mentioned: 56 Post(s)


Default

https://www.emag.ro/aspirator-centra.../pd/DC30TDBBM/

Sent from my ONEPLUS 6 using Tapatalk
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2019, 06:05   #21496
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,296
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by DeDeRa View Post
Delid?
Nu.

Quote:
Originally Posted by M3kk View Post
https://www.emag.ro/aspirator-centra.../pd/DC30TDBBM/

Sent from my ONEPLUS 6 using Tapatalk
Nu am știut că există așa ceva, muream mai prost. Super tare aspiratorul acesta. Ne poți furniza mai multe detalii despre aspirator, cum ar fi cum se comandă, ce recipient, cum se curăță, este eficient ? Mulțumesc.
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; 16-04-2019 at 06:12.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2019, 08:18   #21497
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,198
Mentioned: 56 Post(s)


Default

Voi reveni cu detalii dupa montare - mai dureaza cateva saptamani. Varianta asta se porneste automat cand furtunul este bagat in priza (sunt care se pot controla si din maner).
Aspiratorul are un sac de 15L, ceva filtru (trebuie s ama uit daca e gen hepa). Trebuie sa ma uit si la consumabile (sac, filtru).

Revin.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2019, 09:52   #21498
Ghidusu
Member
 
Ghidusu's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: langa Constanta
Posts: 149
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Ghidusu
Default

O bucata placa de baza https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asrock/h270-pro4/ pentru ca cea veche a fost cumparata doar pana cand bugetul pemitea ceva mai bun. Cu placa de baza veche ii fac juniorului un sistem al lui, aveti idee un procesor Intel Pentium G4560 impreuna cu 8 Gb ram si un 1050 ti ar rula decent Fortnite in fullhd, doar procesorul trebuie sa il mai cumpar ca restul le am.
__________________
My Precious:QuadCore Intel Core i5 [email protected] B250M-D2V-HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz-KFA2 GTX 1060 OC 6GB -1XSSD 240 GB ADATA-1XSSD 250GB Samsung 860 EVO-1X1TB WD & Seagate BarraCuda 4TB -Carcasa Deepcool Tesseract SW red-Sursa Thermaltake Smart SE 530W-Monitor Lenovo L24e-20 - SidewinderX4-Genesis GX57
Ghidusu is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2019, 10:32   #21499
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,349
Mentioned: 558 Post(s)

PC-ul meu



Default

Știam de conceptul ăla de aspirator, mi se pare un sistem inedit, dar nu m-a convins niciodată. Presupun că trebuie un fel de tubulatură gen caracatiță prin pereți, care duce spre un singur motor central unde sunt filtrele.
Considerānd lungimea tubulaturii și lungimea furtunului de aspirator care trebuie să fie suficient de lung să acopere toată camera nu rezultă un aspirator care trebuie să sugă printr-un tub extrem de lung deci trebuie să compenseze printr-o putere mare pentru că eficiența (puterea de aspirare raportată la consumul īn wați) este slabă?
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2019, 10:35   #21500
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,177
Mentioned: 1173 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Mie mi se pare ca "rezolvi" o problema care nu exista. Atata tubulatura, posibilitate de probleme de etanseitate pe viitor, presupun ca componentele sunt specifice, nu este un standard dupa care produc mai multi producatori de aspiratoare.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 3160 02-10-2019 15:11

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,564
Posts: 647,523
Total Online: 276

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by blajik
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 08:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.