lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25-09-2018, 11:36   #56461
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,955
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Daca prin oparit intelegi distilat, normal.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 12:28   #56462
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,248
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Nu știu de ce pana mea scriu asta, dar īn ultima vreme forumu’ ăsta s-a nasolit.
Times a'changin'.

Lumea īntreagă se schimbă. Oamenii se schimbă. Apar soţii, apar copii, priorităţile se schimbă şi ele. Evident că şi comunităţile sunt afectate de aceste schimbări. Nu e neapărat un lucru rău, cāt un semn că tu nu te schimbi o dată cu ele
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 12:44   #56463
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Thug life
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 12:54   #56464
mirciusx
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,701
Mentioned: 282 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by polter View Post
ce sa propuna ,nu mai avem cu cine sa vorbim ...
Ori ne-au invadat aia ''destepti'' ori ne-am ramolit noi ,am devenit mai rai si mai ''autostiutori'' din pacate ,incat nu se mai poate discuta fara o cearta.
oricum @Arise are dreptate ...a devenit nasol /
Ii ofticat ca nu ii mai iese troll-ul
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 13:37   #56465
mirciusx
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,701
Mentioned: 282 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cum au ajuns prietenii lui Putin și fondatorul Noua Dreaptă să formeze Coaliția pentru Familie
https://www.vice.com/ro/article/53bk...pentru-familie
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 14:30   #56466
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,135
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

E mic pc ul nou

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 14:50   #56467
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,513
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

Micut




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 16:12   #56468
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,513
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

Care se pricepe la Adobe ?
Cum fac sa unesc text fields in unul singur ?
Spre exemplu daca dau copy/paste sa imparta textul adus, uniform pe fiecare rand (sau sa isi ia cate randuri are nevoie ).




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 16:39   #56469
mirciusx
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,701
Mentioned: 282 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu prea am inteles ce vrei sa faci. Unul dupa altul, concatenat sau pe fiecare rand, separat?


LE Ala e text adus din tabel? Folosesti acrobat?
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 16:59   #56470
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,664
Mentioned: 490 Post(s)

PC-ul meu



Default

Tu ai nu știu cāte text field-uri acolo, doar pentru tine, ochiometric, ele sunt unul sub altul, pentru calculator/adobe acrobat ele sunt doar niste campuri puse la anumite locații x și y, ar putea să fie total aleator, īn orice ordine, ar putea fi chiar și suprapuse iar tu să vezi un singur rānd dar el să le vadă pe toate.

Poți să īncerci să ștergi toate rāndurile și să lași doar unul singur pe care să īl īntinzi pe toată pagina.

Ce vrei tu să populezi randurile se face doar cu script/app ceva.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 17:24   #56471
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,214
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Foloseste cineva SAGA in retea?
Ar trebui sa fac posibila folosirea programului pe un al 2lea calculator, din retea.
Imi trec prin cap 3 variante, nu stiu daca-s posibile toate:
-share folder pe calculatorul unde este instalat. Dezavantajul ar fi ca primul calculator trebuie sa stea deschis mereu.
-un NAS, probabil MyCloud, legat de router. Ar trebui sa fie accesibil si din afara retelei, nu?
-urcare in contul de gazduire web - nu stiu daca functioneaza sub linux.
Idei/sfaturi?
Multumesc
__________________
Give a man a match and he'll be warm for a minute, but set him on fire and he'll be warm for the rest of his life.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 18:24   #56472
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,115
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Eu la o firma am vazut ca aveau facut share folder.
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 20:18   #56473
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,513
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Selky View Post
Foloseste cineva SAGA in retea?
Ar trebui sa fac posibila folosirea programului pe un al 2lea calculator, din retea.
Imi trec prin cap 3 variante, nu stiu daca-s posibile toate:
-share folder pe calculatorul unde este instalat. Dezavantajul ar fi ca primul calculator trebuie sa stea deschis mereu.
-un NAS, probabil MyCloud, legat de router. Ar trebui sa fie accesibil si din afara retelei, nu?
-urcare in contul de gazduire web - nu stiu daca functioneaza sub linux.
Idei/sfaturi?
Multumesc


Mycloud pt home use ,preferabil gama business daca vrei mai multe optiuni.
Poti accesa de oriunde prin autentificare cu user pe pagina lor web. Are si optiuni de sincronizare/sync.
Sau Dropbox /solutii asemanatoare.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 22:12   #56474
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,664
Mentioned: 490 Post(s)

PC-ul meu



Default

Saga folosește baze de date dbase, dfb-uri. Astea știu că sunt single user īn mod normal, nu suportă acces concurențial prea grozav.
Eu, care nu prea mă pricep, recomand lucrul remote dar pe firme diferite pentru a evita două persoane călare pe aceeași bază de date.

Varianta pentru rețea folosește accesul intermediat printr-un engine de tip firebird.

Calculatorul server trebuie să fie pornit permanent.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 01:24   #56475
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,135
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

mda ,se pare ca am un ghinion incredibil.
Azi dupa ce am terminat de instalat win+ ce mai era nevoie am zis sa pun castile pc 350SE in functiune .
Cum placa de sunet de pe Asrock extreme 4 se lauda cu 600ohm si calitate mult peste vechile implementari ,nu aveam de cat sa fiu incantat mai ales ca sennheiser-le necesita cam 150-200ohm ca sa mearga cum trebuie .
Dupa conectare in timp ce miscam cursorul pe un tab de google am inceput sa aud un sunet oribil...
Deci plin de sunet static de toata jena si in CS GO cu cat am mai multe fps cu atata e mai rau.
Practic imposibil de folosit casti sau chiar sistemul audio ,se aude incredibil de tare indiferent de volum.

Ce placi de baza aveti pe z270 si PSU?
care poate sa testeze daca are sunet static ?

ma dispera in asa hal incat imi vine sa-l arunc .
O sa pun si la ''probleme hardware'' poate raspunde careva
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 01:47   #56476
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 856
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am eu Gigi Z270 UltraGaming, dar nu stiu ce trebuie sa fac sa verific, la mine nu se aude nimic anormal, dar nu am decat niste casti Creative Aurvana Live, sursa e Seasonic S12 520W.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 10:56   #56477
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,502
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Și eu am tot o gigi z270x ultra gaming, dar nu am auzit juniorul să se plāngă de sunet. Pentru sunet are un sistem 2.1 Logitech z523.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 12:38   #56478
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,369
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu detin o Z370 Fatal1ty, cu ALC880.

Placa de sunet onboard este o panarama, se aude distorsionat, infundat etc.

Am rezolvat problema eficient, inlocuind-o cu X-Fi Titanium.

Si la fosta placa de baza P67, same problem.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 17:30   #56479
p0cait
Senior Member
 
p0cait's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dublin
Posts: 287
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to p0cait
Default

Am la lucru un thin client Lenovo M900 si niste casti MS Lifechat lx300 care se aud prea incet pentru mine.

Daca ma intereseaza doar volumul (nu neaparat calitatea) imi puteti spune daca o placa audio externa ar ajuta ?

Ma uitam la asa ceva : https://www.amazon.co.uk/gp/product/...KL5A1OLE&psc=1
p0cait is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 17:41   #56480
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,502
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

LX300 sau LX3000
LX3000 observ că sunt pe USB, ceea ce se traduce prin faptul că au placa de sunet integrată... așa că nu te ajută o altă placă de sunet.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,883
Posts: 608,986
Total Online: 388

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Boggy
- by Fab
- by brhams

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.