lab501 forum

lab501 forum (https://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (https://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video Nvidia (https://forum.lab501.ro//showthread.php?t=29)

dorubm 21-03-2010 22:40

Deci asa arata ...:D
Nu m-as mira sa vedem si benchmarkuri inainte de 26 cu ea...:D

kpy_here 21-03-2010 22:42

Mi se pare mie sau racirea e mult mai serioasa ?

Deja ma gandesc cum se poate moda pe aer =))

xdan 21-03-2010 22:49

Pai asta l-am intrebat si eu pe Tudor...ce mai pot face altii in plus la racire (PCB-uri custom) daca asta stock are 5 heatpipe-uri...Degeaba mai pun 2 ventilatoare si mai adauga o heatpipe...Cat pot castiga 4-5 grade max?
Eventual pe apa. Racirile custom s-ar putea sa apara intarziat ca trebuie gandit ceva ingenios ca sa depaseasca racirea stock. Cel putin asta e parerea mea. Or fi devina cei 3B de tranzistori in densitate mare pe 40nm, ca si la Gultown, de i-or facut si pe zgarcitii aia de la Intel sa puna un cooler mai serios.

dorubm 21-03-2010 22:53

In ritmul asta, astea de la nvidia or scoate modele de placi TRI-slot:D oricum ma gandesc ca greu s-ar gasi surse sa potoleasca deja numa trei placi din astea ( nu cu W vad sa fie probleme, cu A mperii :D ), asa ca n-ar fi o problema cu spatiul pt doua din astea TRI-slot:D
...Sunt curios de consumurile reale in configuratii SLI pt aceste modele

xdan 21-03-2010 23:08

Un TRI SLI de GTX 470 cred ca e mai putin gurmand.

dorubm 21-03-2010 23:30

1 Attachment(s)
E foarte probabil ca si sursa mea sa fie slabuta... sa nu poata tine 3X SLI de 480:D ( daca e adevarata treaba cu cerintele minime cerute pt 480 : 600W /42 A )
( Stie careva de ce, daca sunt 6 canale pe 12 V cu cate 30A pe fiecare cum s-a ajuns la un total de 104A pe 12 V??? )

poparamiro 21-03-2010 23:39

Puterea combinata a celor 6 railuri nu poate depasi 1250W (104A x 12v), daca calculezi cu 30Ax6 la 12v rezulta 2160watt

dorubm 21-03-2010 23:41

Ms ...Am inteles acuma;) ...

Sa fie oare adevarat?
http://www.hit.ro/hardware/Nvidia-GT...eturi-oficiale

Cea mai puternica, modelul GTX480 va costa la lansare 499 de dolari americani, va avea 480 de procesoare shader, o interfata a memoriei de 384 de biti si 1,5GB de memorie GDDR5.

Vitezele de procesare vor fi de 700MHz pentru procesorul grafic (GPU), 1401MHz pentru procesoarele shader, si 1848MHz pentru memoria propriu zisa.

Modelul inferior, GTX470 va avea “doar” 446 de unitati de procesare shader, 320 de biti interfata cu memoria, si frecventele ceva mai scazute decat ale fratelui mai mare, insa pretul de doar 349 de dolari americani este foarte bun pentru ceea ce ofera.

De asemenea, consumul de curent al noilor placi este extrem de mic, 225W pentru GTX470 si 295W pentru GTX480, iar ca si nivel de performante GTX480 va depasi cu aproximativ 10 procente modelul Radeon HD5870

Chipicao 22-03-2010 05:47

Daca pana acum ne uitam sec la zvonurile de pe diverse site-uri, despre cele romaneti care care nici sa traduca nu stiu ce sa mai zicem?

Quote:

Originally Posted by Hit.ro
consumul de curent al noilor placi este extrem de mic, 225W pentru GTX470 si 295W pentru GTX480


Monstru 22-03-2010 12:23

Eu nu inteleg de ce naiba gresesc toti TDP-ul lui GTX 480. Nu este frate ala, ce naiba au toti. Sunt in stare sa nimereasca specs-urile dar gherlesc TDP-ul. Weird.

Btw, placa are 4hp-uri, unde il vedeti voi pe al cincelea ca mie imi scapa. Si da, este calduta bine. Si nu este mai zgomotoasa decat un ATI. Si merge al nabii de bine. Dar pana la urma asta o sa cititi in articol, daca va spun totul acum de ce ma mai chinui cu articolul?!?! :D

Chipicao 22-03-2010 12:41

1 Attachment(s)
In pozele care circula pe net apar 5, din care 4 ies in exteror si intra in radiator, iar ultima poate e lupita de vreo margine ca la GTX280.

Tu ai desfacut-o? :D Racirea e cea din poza?

Monstru 22-03-2010 12:43

Recunosc cu rusine ca nu i-am dat chilotii jos inca, momentan tot testez :)

simi_id 22-03-2010 12:52

Monstru poti sa zici cu ce sursa testezi ? Si ce consumatori mai ai in sistem ? La sursa m-ar interesa daca e single sau multi rail si cati amperi are pe fiecare rail.

Monstru 22-03-2010 12:54

Bwaaaa...m-ai spart. Testez pe CoolerMaster UCP 1100W. Mai am consumatori Gulftown peste 4GHz, 6GB DDR3, placa de baza (EVGA Classfied) si un HDD.

Schumy 22-03-2010 12:57

eu nu inteleg de ce se agita lumea atat de tare inainte de lansare..........oricum nu puteti sa o cumparati pana la lansarea review-ului iar daca insistati sa o luati in prima zi o sa aveti disponibil la cateva minute dupa ce expira NDA-ul

Monstru 22-03-2010 12:58

Ok, cine ofera 10000 de Euro o primeste pe a mea =))=))=))=))

Schumy 22-03-2010 13:02

=)) multi o sa se inghesuie. deja poti sa iti faci planuri pt banii aia :D

tphase 22-03-2010 13:39

Ioi doamne tata monstru are placa in mana si se joaca cu ea timp in care noi fierbem ca clabucii... Sambata noaptea nu se doarme, sambata noaptea se citeste review-ul.

simi_id 22-03-2010 14:27

Quote:

Originally Posted by Monstru (Post 36188)
Bwaaaa...m-ai spart. Testez pe CoolerMaster UCP 1100W. Mai am consumatori Gulftown peste 4GHz, 6GB DDR3, placa de baza (EVGA Classfied) si un HDD.

Merci pentru raspuns. Te intrebasem pentru ca stiam ca sys req erau un rail de 12V sa aiba cel putin 42A si vad ca pe sursa ta ai 6 rail-uri cu 22 fiecare, deci nu e neaparat sa fie un singur rail de 42A la +12v, adica sursa mai noua cu single rail.

Amok 22-03-2010 15:07

Un mic leak de vantage.

http://www.xtremesystems.org/forums/...1&d=1269257634

Gasit aici,
http://www.xtremesystems.org/forums/...&postcount=870


All times are GMT +3. The time now is 11:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.