![]() |
Quote:
|
Mai aștept... oricum nu am banii strânși... poate prind vreo ofertă... nu mă grăbesc, încă merge foarte bine GTX1080 Strix.
|
3080 FE mai apar?
|
|
Quote:
|
Cum sa dai 2500 lei sa te joci la 90fps in loc de 60fps ?
|
Quote:
|
Colegii cu rtx 3090 va rog o poza cu un benchmark la 1440p cu rtx on quality or performance
|
@Vulpex14 m-ai facut curios. Eu schimb placa grafica la nevoie. Hai sa-mi fac un calcul financiar sa vad daca e mai bine sa schimb la fiecare generatie sau la 5 ani.
La 5 ani recuperezi 20% din pretul de achizitie (PA), deci s-au cheltuit 80% din PA. Rezulta ca pentru fiecare an ce trece se cheltuie 16% din PA, aceasta este diferenta anualizata. Aproximativ in fiecare an se lanseaza cate o noua generatie de placi grafice. Pentru a fi mai rentabil economic decat varianta de schimb la fiecare 5 ani, diferenta anualizata dintre pretul de achizitie a unei placi noi si pretul de vanzare a unei placi vechi trebuie sa fie mai mica de 16%. Eu nu pot vinde placa cu aceasta marja, de regula e peste 20% diferenta. Deci e mai rentabil financiar sa o schimb cat mai rar. |
Sau sa fie o placa video high end si la final sa o bagi la colectie.
Sent from my moto e6 play using Tapatalk |
E mai ieftin la buzunar sa faci upgrade la 3-5 ani, insa te mentii in actualitate cu FPS-urile daca faci din generatie in generatie.
1080Ti a mea are release date Martie 2017, deci face 4 ani curand si in chestii fara RT e un pic mai buna (+10-15%) decat RTX2070 si similara cu 3060Ti. Asadar planul meu e altul, luat high-end SH la 2 ani dupa release. :D Asta daca nu te intereseaza functiile noi care chiar sunt de luat in seama de cand cu RTX (Ray Tracing si cel mai important imho, DLSS). |
Quote:
Quote:
|
Bad post.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am scrasnit din dinți și am luat un aorus master 3060ti de la flax. Ultima din stoc. O sa vând 2070, îl am doar de 3 luni. Știu ca diferențe notabile n o sa vad, însă tot ma uitam după ceva din seria noua și n am găsit nimic în buget.
Și când auzi ca prețul de referință e undeva la 480 dolari... Însă mă amăgesc cu gândul ca la prețul asta poate o găseam peste un an. Dacă... Și rgb și display ul ala mi au zâmbit tare, parca as fi copil, dar na.. noi sa fim sănătoși. |
Să o folosești sănătos! Game on! :)
|
la ce pret ai luat 3060ti ul ? din ce am vazut pe site preturile sunt mai mici fata de olx, mult mai mici...
|
Mersi Bugsy, și tu de asemenea, când vei face upgrade-ul.
Am luat-o la 2899, deci undeva la 600 euro cade. |
Si eu am luat de pe flax un 3060ti Eagle la 2400 de lei, e super placa.. e super rece, ma asteptam ca implementarea cu 2 vents sa fie iar mai calda cum a fost si la seriile precedente.. dar asta e mormant, 55-65 de grade in jocuri :))
|
All times are GMT +3. The time now is 21:59. |