![]() |
Quote:
Sincer nu inteleg care e problema ca placile video sunt asa scumpe. Pai ba, uite care e afacerea, in loc sa dai o mica avere acum pe o placa video, mai bine stai fara si cumperi droguri, esti si fericit si te joci ce vrea creierasul tau. Sa nu ziceti ca nu v-am spus, mai nou si curvele au scazut tarifele, ce vrei mai mult de la 2021? :confused::confused::confused: |
Quote:
Pe mine ma intriga faptul ca asteptam un 3080 la un pret de 750E max si am ajuns sa dau cu muuult peste pe 3090 iar acum preturile sunt nesimtite, piata SH a explodat de asemenea, gen 1xxx a ajuns sa fie de 3x mai scumpa pe olx, wtf, sa faci ce cu ea?! Mai departe, nu se duce nici un gaming in jos, cine isi permite plateste, cine nu isi permite COMENTEAZA!!! Trecerea de la TNT2 la GF a fost plina de comentarii de asemenea dar nah, unii e prea tineri, altii nu isi permit si comenteaza and so on. Bine ca la CPU nu comenteaza nimeni cand da de 4x mai mult pentru 10-15% iar la gpu unde cresterea e mult mai mare sar toti in sus. #life |
Quote:
cand netcafe-urile se inchid si devin ferme minat iar geforce now scade periodic resursele alocate gamerilor , in timp ce producatorii de jocuri isi scot jocurile din platformele cloud, desi necesita key-uri legitime, gaming-ul se duce cu oistea-n gard. un rtx 3090 costa cat reportul categoria 2 (5/6 numere) la 6/49 |
Quote:
|
@Iubitel,pai normal ca suntem butthurt cu privire la gaming,ca de aia ne-am astrans pe un forum in care aria placilor video e cea mai abuzata.Altfel intram pe nimfomane .ro si ne spuneam acolo oful sau mai rau,ne strangeam in cerc :D.
Lasand gluma la o parte,dupa ce ca cinematografia aia clasica a cam dat ortul popii,ar fi trist sa urmeze si gamingul.Ca sa ne intoarcem la care viata reala?!Asta de 2021 e cam trista... |
NVIDIA GeForce RTX 3060 graphics cards already available on second-hand market
cum trebuie sa interpretam disponibilitatea rtx 3060 intr-o tara controlata de Rusia (Belarus) mai multe exemplare, inainte de NDA si precomanda |
Trendul e ca totul sa ruleze in cloud, avand in vedere preturile de top si la 2080 si la 30xx probabil vor urma schimbari iar serviciile gen GfNOW vor lua amploare. Si ui asa se rezolva cateva probleme gen: adio piratat jocuri, adio HW vandut in masa. Profitul va iesi din cloud, toata lumea licenta la ce joaca, pretul unui PC de gaming prohibitiv iar userul se poate juca de pe orice device(vine si 5G-ul) cat timp tine netul. Alti bani se vor obtine din big data dupa ce se analizeaza capacitatea fiecarui jucator, strategii, timpi de reactie and so on. Probabil si PC-urile se vor muta in cloud, privacy-ul va deveni ceva expensive si platit.
Probabil vor exista si "rele", tabletele nu au reusit sa se impuna in piata cu toate ca la altceva se visa pe vremuri. |
|
Mucegai sa faca din partea mea :D.
|
nu ati inteles cu cloud gaming
nvidia reduce constant resursele virtualizate alocate gamerilor, latenta e foarte mare (lag, ceea ce e moartea multiplayer, se vede prost (se transmit date putine), cand intra toti sa joace o lansare cade tot iar daca jocul solicita ca valhalla primesti crash-uri continue. serverul e in germania si acolo il tin fara expansiune pe europa de est. se retrag titlurile existente. e extrem de neplacut NVIDIA GeForce RTX 3060 already more expensive than RTX 3060 Ti at some retailers retineti MSRP nvidia de 1.600 ron raportat la euro 4.8 rtx eagle e 5.000 ron la forit oare cine cumpara eagle inainte de criza asta. au depasit pretul la proshop (Danemarca) 2400 ron |
Quote:
Eu cand am luat 3080ul prin noiembrie, un coleg imi zicea ca am dat prea mult, ca ar trebui sa mai astept cateva luni. Ma bucur ca n-am asteptat, ca probabil nu mai cumparam in 2021 nici o placa video. |
NVIDIA CMP HX
Dedicated GPU for Professional Mining https://www.nvidia.com/en-us/cmp/?fb...kx2Ly8Innqd-Qs |
S-a mai postat în paginile anterioare.
|
daca vre cineva un 3060dual asus din dk cu 2293.9000+ 130ron shipping sa imi zica
|
Quote:
|
Quote:
|
Da! Dar știți ca e o bucata de persoana?
|
Cu asemenea investitori, nici o șansă în viitorul apropiat să scadă cripto:
https://playtech.ro/2021/tesla-banca-bitcoin-elon-musk/ |
|
de la msrp $329 pt 3060:
MSI Gaming X Trio: $514.99 MSI VentusX2: $484.99 Zotac Gaming: $499.99 Asus Strix: $499.99 Asus TUF: $489.99 pretul asta in euro plus 19% pt maine. daca nu vreti sa platiti nvidia, asteptati concurenta in martie. |
All times are GMT +3. The time now is 17:15. |