![]() |
Se supara cineva daca vreau sa aflu si eu un minim de FPS?O abordare a la Nexus cu media celor mai scazute 1% si 0.1%?Un frametime in ms ceva?!O fii medie de 480 dar daca gameplay-ul e plin de freezuri ti se acreste.
Va fii testata in laborator cumva?! |
Pe amd n-am vazut nici o problema de genul sau cel putin nu mi-o aduc aminte sa fie prezenta in ultimii ani cat am folosit placi AMD, in schimb la nvidia in ultimele 3 luni am prins jocuri care erau jucabile perfect spre high iar acum nu mai pot fi jucate la fel nici macar cu detalii la low-medium... problema mai mult intervine din partea producatorilor de jocuri ca ofera updateuri de rahat pentru placile noi si optimizarea de driver, asa ca Dumnezeu cu mila. (exemplul cu pricina e The division in caz ca te intrebai, care overall e o mizerie de joc care sar fps-urile in sus si in jos cum vrea pl lui)
|
Am incetat acum multi ani sa am sperante, de orice fel, chiar si negative, de la Ubisoft. E o metoda fiabila de a nu te enerva. Si de a fi realist.
|
Colorful iGame GTX 1070 X-TOP-8G review - Videocardz
|
|
Quote:
Quote:
|
Dreamcatcher - de primit nu am primit-o...ma mai gandesc daca o testez sau nu
|
|
Report: PCIe 4.0 slots will deliver more power and higher speeds
Quote:
|
Sunt simple speculatii, sa tragi 500W este cam SF, presupune o gramada de trasee blocate in slotul PCI-E cu alimentarea, nu mai zic de saracul PCB care se va incinge, undeva pe la 250-300W ar fi ceva rezonabil, standardul inca nici nu a aparut oficial, deci mai avem de asteptat.
|
Exista vreun GTX 1060 mai special in vreun fel? PCB mai curat, mai eficient, consum mai mic, temperaturi mai bune? Nu stiu, vreun avantaj? Faza de alimentare mai solida? Nu am idee, intreb. Trebuie sa imi comand maine sau maxim poimaine un GTX 1060 si vreau sa iau o implementare buna si n-am apucat sa ma documentez. Are ceva daca iau Zotac AMP? E 1400 lei - cea mai ieftina varianta. PS: Sau Asus Strix la ~1500 lei - 3 ventilatoare silentioase si 6+1 phase vs. 4+1 la Zotac. LE: Asus nu imi incape in carcasa, am cageul de HDD nedetasabil si placa video maxima e 28cm.
|
Quote:
http://eu.evga.com/Products/ProductL...t=GTX+1060+6GB |
Nu prea sunt pe stoc variantele cele mai bune, dar vor fi si mai scumpe, din ce am gasit pe stoc:
- Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit, este cu frecvente standard, PCB custom, dar tot 3+1 phase, 0 dB in idle, varianta cea mai ieftina si OK ca zgomot si temperaturi, pret 1399 lei. - GainWard GeForce GTX 1060 Phoenix Golden Sample, 6GB, GDDR5, 192 bit, are acelasi PCB cu varianta de mai sus, dar frecvente marite, racire 2.5 slot cu backplate, cred ca este cea mai silentioasa dintre cele 4 si cu freventele cele mai mari, pret 1499 lei. Printre altele dual bios si puncte de masura pentru tensiuni. - Asus GeForce GTX 1060 Dual OC 6GB DDR5 192bit, este foarte rara pasarea asta, deci cam zero informatii despre ea, pret 1489 lei. - MSI GeForce GTX 1060 6GT OC, 6GB, GDDR5, 192 bit, frecvente putin marite, PCB custom cu 4+2 phase, racire HDT cu un heatpipe, principalele minusuri: fara 0 dB in idle si cea mai slaba conectica, pret 1481 lei. Mai toate GTX 1060 nu au nevoie de cine stie ce VRM, cam toate se overclockeaza la ~2100 MHz, diferenta o poate face frecventa la care merg sau silentiozitatea racirii, consumul este intre 120-130W, in functie de overclock, temperaturi in idle 45-49 grade, in load ~70 grade. Varianta de top este tot MSI GTX 1060 Gaming X, singurele minusuri sunt consumul care este ceva mai mare si evident pretul, de fapt cam toate variantele cu alimentare 8 pini au aceste caracteristici. |
1 Attachment(s)
great news :D am primit refund la gtx970 pentru problema 3.5Gb si asta dupa un an de folosire.
|
Deci vei primi 354 Euro inapoi? Foarte tare, acum iti poti lua un 1060/1070. :) Frumoasa treaba
|
Si ai ramas si cu placa sau cum? :O
|
Quote:
|
Quote:
|
EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 Review - Bjorn3d
|
Mersi Jocker de sfaturi. Ma bucur sa aud iar numele Gainward. Cele mai bune placi pe care le-am avut vreodata au fost Gainward, nu o sa uit niciodata de ex. HD 4850 GS de la ei care stock mergea mai bine decat 80% dintre placi cu overclock si era si mai ieftin decat concurenta. De asemenea, am cautat reviewuri la marele Strix cu 6+1 alimentare - merge in OC in 4 reviewuri la fel cu Gainward ce are 3 reviewuri. Ceea ce pute rau, hehe.
|
All times are GMT +3. The time now is 06:43. |